Op zoek naar vastgoedtalenten

overzicht
Op zoek naar vastgoedtalenten
Na de opening van een 8ste kantoor in Heist o/d Berg heeft Heylen Vastgoed al plannen om zich nog verder te verankeren in de regio van Antwerpen. Naast hun vestiging op de Italiëlei hebben zij hun oog al laten vallen op een volgende locatie. Zaakvoerder Johan Heylen: “Wij merken dagelijks wat voor een groot potentieel 1 kantoor met meerdere vestigingen kan realiseren in de ruime omgeving Antwerpen en Kempen, en willen hier dan ook op inspelen.”

Om al dit potentieel op een kwalitatieve manier te kunnen bewerkstelligen en klanten vanuit een specialisatie te kunnen bijstaan, zijn wij op zoek naar een 10-tal nieuwe medewerkers. Onze ambitie is niet om de grootste makelaar te zijn maar om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en dit vanuit een zo breed mogelijk bereik.

Johan Heylen overloopt waar men bij Heylen Vastgoed naar op zoek is: “Voor de verwachte uitbreiding in de regio Antwerpen hebben we een 5-tal vacatures, voor verhuur, verkoop, onthaal en nieuwbouw. In de regio Kempen zijn we op zoek naar een HR-assistent, iemand voor de juridische afdeling, en makelaars voor verhuur en verkoop. Het volledige overzicht kan gevonden worden op onze website.”

Johan Heylen: “We streven naar kwaliteit en langdurige relaties met onze medewerkers en onze klanten. We laten onze personeelsleden zich oriënteren in de juiste richting en willen onze innovatieve aanpak ook op deze manier introduceren.

Heylen Vastgoed biedt nu meer dan 1000 eigendommen in de provincie Antwerpen en heeft dus heel wat ervaring in huis op het gebied van verkoop, verhuur en nieuwbouw. Alles wat we doen is vastgoed-gerelateerd. In een steeds meer complexe markt beschikken wij bovendien over een eigen juridische dienst.