Service en transparantie

Transparant & duidelijk

‘Eerlijk en betrouwbaar’

In nauw overleg met de verkoper, stellen we het dossier samen. We hanteren duidelijk taalgebruik en houden rekening met uw persoonlijke wensen en noden. Duidelijke afspraken zijn voor ons zeer belangrijk en worden door ons hoog in het vaandel gedragen. Mocht u vragen hebben, dan zullen we in verstaanbare taal antwoorden geven. Wij verschuilen ons niet achter ingewikkelde formuleringen. Met een eerlijke en betrouwbare manier van werken zorgen we er immers voor dat we als bedrijf kunnen groeien.
Onze eerlijke en betrouwbare manier van werken zorgde trouwens voor een spectaculaire groei van Heylen Vastgoed

Gratis inbegrepen in onze service

‘Complete service’

Heylen Vastgoed legt de lat hoog en biedt een complete service. Wist u dat er bij ons heel wat zaken zijn waarvoor u niet in de geldbeugel hoeft te tasten? De elektrische keuring en het EnergiePrestatieCertificaat (EPC) worden bij verkoop gratis door ons aangeboden. Een ongevallenverzekering dekt het overlijden door ongeval van de koper tijdens de periode tussen de verkoopovereenkomst en het verlijden van de authentieke akte bij de notaris. En ook voor onze 
gratis schattingen hoeft u niet te betalen. 

Volledig en met veel zorg

‘Snel, discreet, persoonlijk en correct’

Wij houden niet van half werk. Daarom stellen we onze dossiers nauwgezet op. En de verkoopovereenkomst maken we op in samenspraak met de door u gekozen notaris.
Bodemattest, kadastrale legger, identificatiefiche, eigendomstitel, hypothecaire staat,… Alles wat van belang is, wordt gebundeld in het dossier. We begeleiden u tot bij de notaris en kunnen garant staan voor een snelle, discrete, persoonlijke en correcte service.