Wat zeggen onze klanten

koulaak

Roger

De match was namelijk zo goed als perfect. Wat ons ook gelukkig maakte, was dat Heylen vastgoed alle formaliteiten en wettelijke verplichtingen snel en professioneel afhandelde . Een meer dan warme aanbeveling voor Heylen Vastgoed, die ons laatste grote avontuur de verkoop van de familiewoning ook gevolgd door de aankoop van een appartement tot onze grote tevredenheid verwerkelijkt heeft.

hermeslaan

Els

Na 2 makelaars al te hebben ingeschakeld, was het derde keer eindelijk goede keer! Waar de anderen niet veel tijd en reclame aan onze immo-verkoop gaven, kregen wij alle aandacht van Heylen Vastgoed

home bijlage

Suzy

Joyce van het kantoor in Mortsel heeft mij zeer goed bijgestaan met de verhuur van mijn appartement. Vriendelijk, vlot en doortastend

Nieuws op een rijtje

BLOG SINTNIKLAAS

Nieuw kantoor Waasland

In mei openen wij onze eerste vestiging op Oost-Vlaamse bodem, in Sint-Niklaas. Hiermee willen we ook de Waaslandse Markt bedienen en de groeiende vraag uit die regio in de gaten houden. Om onze blijvende groei te ondersteunen is Heylen Vastgoed op korte termijn op zoek naar 20 vastgoedtalenten voor ons hele kantorennetwerk.

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

pm

Property Management

Uw eigendom beheren zonder zorgen?

Bekijken
blog(1)

Wonen in uw provincie

editie april

Sinds de eerste lockdown ons een jaar geleden trof is er veel gebeurd. Voor de hele samenleving, en zeker ook voor Heylen Vastgoed. In deze moeilijke periode besloten wij om blijvend in te zetten op groei en innovatie. Na de opening van onze kantoren in Brasschaat, Deurne en Mortsel, zullen we in mei een kantoor openen in het Waasland.

Bekijken