Wat zeggen onze klanten

koulaak

Roger

De match was namelijk zo goed als perfect. Wat ons ook gelukkig maakte, was dat Heylen vastgoed alle formaliteiten en wettelijke verplichtingen snel en professioneel afhandelde . Een meer dan warme aanbeveling voor Heylen Vastgoed, die ons laatste grote avontuur de verkoop van de familiewoning ook gevolgd door de aankoop van een appartement tot onze grote tevredenheid verwerkelijkt heeft.

hermeslaan

Els

Na 2 makelaars al te hebben ingeschakeld, was het derde keer eindelijk goede keer! Waar de anderen niet veel tijd en reclame aan onze immo-verkoop gaven, kregen wij alle aandacht van Heylen Vastgoed

home bijlage

Suzy

Joyce van het kantoor in Mortsel heeft mij zeer goed bijgestaan met de verhuur van mijn appartement. Vriendelijk, vlot en doortastend

Nieuws op een rijtje

BLOG SINTNIKLAAS

Nieuw kantoor Waasland

In mei openen wij onze eerste vestiging op Oost-Vlaamse bodem, in Sint-Niklaas. Hiermee willen we ook de Waaslandse Markt bedienen en de groeiende vraag uit die regio in de gaten houden. Om onze blijvende groei te ondersteunen is Heylen Vastgoed op korte termijn op zoek naar 20 vastgoedtalenten voor ons hele kantorennetwerk.

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De voorjaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
home

Wonen in uw provincie

editie mei

In deze editie van onze 'Wonen in' zetten wij graag onze medewerkers even in de kijker. De vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom zou niet mogelijk zijn zonder het harde teamwerk van meer dan 100 Heylen Vastgoed ambassadeurs. Daar hebben we ons als bedrijf, zeker ook het voorbije jaar, extra voor ingezet en we zijn er trots op het team dat er nu staat.

Bekijken