Wat zeggen onze klanten

testimonia 2

Jeroen Alexander K.

Het was een superervaring, absoluut. Het was mijn eerste samenwerking met Heylen Vastgoed, maar het was boven mijn verwachtingen. Het contact verliep erg vlot, en ze waren tevens bereikbaar na 18 uur en op zaterdagen en zondagen.

testimonia

Tony B

Aangenaam in de omgang en punctueel. Perfecte begeleiding en ondersteuning in de afwikkeling van de verkoop. Was snel en professioneel geregeld voor een zeer goede prijs. 10 op 10 voor Jan Smets van Heylen. Was aangenaam verrast dat het papierwerk van de energieleveranciers door Jan geregeld werd. Nogmaals een welgemeende dankjewel.

testimonia 3

Angelique D.

Ik was super blij met de service dat Heylen Vastgoed mij gaf. Zij waren steeds bereid mij te helpen met al mijn vragen. kortom: een topservice!

testimonia 4

Nicole D.

Zeer behulpzaam personeel, alles is heel vlot gegaan. Het zijn ook mensen met kennis van zaken en weten van aanpak!

testimonia

Ikram B.

Wij hebben onze samenwerking met Heylen Vastgoed als zeer positief ervaren! Zowel de communicatie als de stiptheid was heel erg goed. Ze waren ook altijd heel snel en heel precies in wat ze ons meedeelden. En het zijn ook super vriendelijke mensen, wat ook zeer belangrijk is.

testimonia 2

Stefan

Het is gegaan zoals het moest met Heylen Vastgoed. De zaken werden naar mijn mening goed opgevolgd. Het was echter de eerste keer dat ik met een immobiliënkantoor samenwerkte.

testimonia 3

Marc

Prima gegaan met Heylen Vastgoed. Ik werd altijd goed bijgestaan, alles is snel in orde geraakt.

testimonia 4

Koen

Ik ben heel tevreden van mijn samenwerking met Heylen Vastgoed! Alles is vlekkeloos verlopen en Shauni is een heel vriendelijke juffrouw.

Nieuws op een rijtje

Nieuwbouw FBPost EmployerBranding

Heylen Vastgoed zet in op versnelde groei in Vlaanderen via franchisepartnerships

Vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed zet een extra turbo onder de groei-ambities van het bedrijf. Niet alleen door een grote rekruteringscampagne voor nieuwe werknemers voor het eigen kantorennetwerk te lanceren, maar ook door vastgoedondernemers met ambitie de mogelijkheid te geven om franchisepartners te worden in hun eigen regio en zo deel uit te maken van de Heylen Vastgoed-familie. “De combinatie van ons eigen kantorennetwerk en onze expertise in verschillende facetten van de makelaardij die we willen versterken met nieuwe hoogkwalitatieve franchisepartners moet ons toelaten onze dienstverlening versneld uit te rollen over heel Vlaanderen”, zeggen bestuurders Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven.

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

InstaPost Algemeen EmployerBranding

Heylen Vastgoed zet in op versnelde groei in Vlaanderen via franchisepartnerships

Vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed zet een extra turbo onder de groei-ambities van het bedrijf. Niet alleen door een grote rekruteringscampagne voor nieuwe werknemers voor het eigen kantorennetwerk te lanceren, maar ook door vastgoedondernemers met ambitie de mogelijkheid te geven om franchisepartners te worden in hun eigen regio en zo deel uit te maken van de Heylen Vastgoed-familie.

Bekijken
kennis(2)

Kennis van wonen

‘Kennis van Wonen’, al sinds jaar en dag de slagzin van Heylen Vastgoed, wordt nu ook een adviesplatform. De grootste Antwerpse vastgoedmakelaar, met ook kantoren in Limburg en Oost-Vlaanderen, bundelt op de “kennisvanwonen.be” al zijn kennis rond wonen, vastgoed en lifestyle.

Bekijken