Wat zeggen onze klanten

laat je compromis en aankoop en verkoopbelofte correct opstellen 875b2e20 99(1)

Frank

Wegens omstandigheden op zoek gegaan naar een nieuwe huur woning , niet evident in deze coronatijden en drie hondjes. Thomas van Heylen vastgoed heeft ons echter zeer snel kunnen helpen op een zeer professionele en accurate manier!

recensie 2

Bart & Evi

Wij hebben in onze zoektocht naar een nieuwe woning alsook voor de verkoop van onze huidige woning beroep gedaan op Heylen Vastgoed (Herentals). Niets dan lof en zeer positieve ervaringen! Zeer professioneel maar toch met de nodige touch om je geen nummer te laten voelen.

recensie 3

Jurgen

Met de aankoop van onze bouwgrond hebben we een zeer positieve en fijne ervaring met Bjorn Steijlen en zijn team gehad. Snelle, vlotte, professionele en vriendelijke communicatie zowel via email als telefonisch. Ze hebben echt hun uiterste best gedaan om ons dossier op tijd afgewerkt te krijgen. Bij deze nogmaals hartelijk dank voor de service!

recensie 3

Nadine

Schoorvoetend zijn we begin dit jaar de verkoop van ons huis gestart. Het werd immers een "niet al te gemakkelijke verkoop" genoemd. Al snel werd duidelijk dat Vastgoed Heylen een goed geoliede machine is: de schatting, de EPC bepaling, het nemen van de foto's en de nodige publiciteit werd in een mum van tijd opgestart, gevolgd door huisbezoeken. Deze werden zeer professioneel en correct begeleid!

heylen vastgoed twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes

Jos & Mia

Onlangs kochten wij een appartement via Heylen Vastgoed Geel. Een eerste kennismaking gebeurde met Kim die ons op een geduldige manier door de appartementen van het woonerf loodste. Meerdere afspraken werden gemaakt en niets was haar te veel. Toffe samenwerking! Ook alle tussenpersonen werkten daarna hun werk perfect af.

recensie 3

Els

Na 2 makelaars al te hebben ingeschakeld, was het derde keer eindelijk goede keer! Waar de anderen niet veel tijd en reclame aan onze immo-verkoop gaven, kregen wij alle aandacht van Heylen.

rencesie 4

Lise

Ik zal niet gauw een review schrijven maar voor Heylen Vastgoed (team Turnhout) maak ik heel graag een uitzondering. De verkoop van ons huis is snel, vlot en correct verlopen. Het eerste contact met Gert verliep heel goed, de uitleg was bondig, to the point en duidelijk. Jonas nam de verkoop op zich en ook hier niets op aan te merken. Communicatie ging vlot en de verkoop snel.

heylen vastgoed twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes

Penny

Super ervaring met Heylen vastgoed. Zelf huis verkocht via Sonja Van Roey van Heylen. Daarna ouders ook aangeraden om met Sonja contact op te nemen. Duidelijke professionele info gekregen, alles is zeer vlot verlopen. Een echte aanrader!

Nieuws op een rijtje

header beurs

Woningbeurs Op het Lisp

Iedereen die op zoek is naar zijn of haar droomwoning mag de "woning in Lier"-beurs niet missen. Op 21 April presenteert Heylen Vastgoed maar Liefst zeven nieuwbouwprojecten op de unieke locatie van het Lisp. Daar wil jij als eerste bij zijn, toch?

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De najaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
kennis blog

De kennis van wonen

Editie mei

Het verschijnen van de nieuwe editie van onze Kennis van Wonen valt samen met de ideale periode voor de verkoop van uw woning. Traditioneel is de meimaand een garantie op een snelle en goede transactie. Dit jaar komt daarbij nog het vooruitzicht op de strengere wetgeving rond de renovatieverplichting en verplichte asbestattest in 2023. Daardoor is het voor een aantal panden interessanter om dit jaar te verkopen. Lees er meer over verderop in deze Kennis van Wonen.

Bekijken