Wat zeggen onze klanten

testimonia 2

Jeroen Alexander K.

Het was een superervaring, absoluut. Het was mijn eerste samenwerking met Heylen Vastgoed, maar het was boven mijn verwachtingen. Het contact verliep erg vlot, en ze waren tevens bereikbaar na 18 uur en op zaterdagen en zondagen.

testimonia

Tony B

Aangenaam in de omgang en punctueel. Perfecte begeleiding en ondersteuning in de afwikkeling van de verkoop. Was snel en professioneel geregeld voor een zeer goede prijs. 10 op 10 voor Jan Smets van Heylen. Was aangenaam verrast dat het papierwerk van de energieleveranciers door Jan geregeld werd. Nogmaals een welgemeende dankjewel.

testimonia 3

Angelique D.

Ik was super blij met de service dat Heylen Vastgoed mij gaf. Zij waren steeds bereid mij te helpen met al mijn vragen. kortom: een topservice!

testimonia 4

Nicole D.

Zeer behulpzaam personeel, alles is heel vlot gegaan. Het zijn ook mensen met kennis van zaken en weten van aanpak!

testimonia

Ikram B.

Wij hebben onze samenwerking met Heylen Vastgoed als zeer positief ervaren! Zowel de communicatie als de stiptheid was heel erg goed. Ze waren ook altijd heel snel en heel precies in wat ze ons meedeelden. En het zijn ook super vriendelijke mensen, wat ook zeer belangrijk is.

testimonia 2

Stefan

Het is gegaan zoals het moest met Heylen Vastgoed. De zaken werden naar mijn mening goed opgevolgd. Het was echter de eerste keer dat ik met een immobiliënkantoor samenwerkte.

testimonia 3

Marc

Prima gegaan met Heylen Vastgoed. Ik werd altijd goed bijgestaan, alles is snel in orde geraakt.

testimonia 4

Koen

Ik ben heel tevreden van mijn samenwerking met Heylen Vastgoed! Alles is vlekkeloos verlopen en Shauni is een heel vriendelijke juffrouw.

Nieuws op een rijtje

Lier

Heylen Vastgoed neemt sectorgenoot Patrimmonium over

Heylen Vastgoed slaat de handen in elkaar met de van oorsprong Lierse vastgoedmakelaar Patrimmonium, sedert 2018 actief in commercieel en residentieel vastgoed. Alle panden van Patrimmonium worden toegevoegd aan de portefeuille van Heylen Vastgoed. Op die manier verstevigt Heylen Vastgoed haar positie als grootste Antwerpse onafhankelijke vastgoedmakelaar op de vastgoedmarkt.

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

nwbw(2)

NWBW in uw provincie

De voorbije maanden is er veel geëvolueerd op het vlak van vastgoed, zowel voor onze klanten als voor Heylen Vastgoed. De energiecrisis maakt de aankoop van nieuwbouwwoningen of -appartementen nog interessanter. Voor veel - oudere - mensen zijn hoge energiefacturen de laatste druppel om over te gaan tot de verkoop van hun woning en te verhuizen naar een wat kleiner, energiezuiniger en centraal gelegen appartement. Verderop in dit magazine zetten we nog een keer alle voordelen van nieuwbouw op een rijtje.

Bekijken
kennis(2)

Kennis van wonen

‘Kennis van Wonen’, al sinds jaar en dag de slagzin van Heylen Vastgoed, wordt nu ook een adviesplatform. De grootste Antwerpse vastgoedmakelaar, met ook kantoren in Limburg en Oost-Vlaanderen, bundelt op de “kennisvanwonen.be” al zijn kennis rond wonen, vastgoed en lifestyle.

Bekijken