Wat zeggen onze klanten

testimonia 2

Leen

Toffe medewerkers en hulpvaardig, goede en duidelijke uitleg bij het tekenen van het contract.

testimonia

Laura

Het is supervlot gegaan met het immokantoor Heylen Vastgoed. Na een week al mocht ik de sleutels ontvangen, en was het papierwerk al volledig in orde.

testimonia 3

Diane

Verhuur van ons appartement is vlot verlopen met de nodige professionaliteit en vooral persoonlijk, niet behandeld als een nummer. Zeer tevreden.

testimonia 4

Dirk

Makelaar Ruben van Heylen Vastgoed heeft ons zeer goed verder geholpen nadat wij een bezichtiging hadden aangevraagd van een woning waarin we sterk geïnteresseerd waren. Hij stond direct paraat om ons de woning te laten zien. Een week daarna kon de verkoopovereenkomst al worden ondertekend.

testimonia

Jurgen

Met de aankoop van onze bouwgrond hebben we een zeer positieve en fijne ervaring met Bjorn en zijn team gehad. Snelle, vlotte, professionele en vriendelijke communicatie zowel via e-mail als telefonisch. Ze hebben echt hun uiterste best gedaan om ons dossier op tijd afgewerkt te krijgen.

testimonia 2

Stefan

Het is gegaan zoals het moest met Heylen Vastgoed. De zaken werden naar mijn mening goed opgevolgd. Het was echter de eerste keer dat ik met een immobiliënkantoor samenwerkte.

testimonia 3

Marc

Prima gegaan met Heylen Vastgoed. Ik werd altijd goed bijgestaan, alles is snel in orde geraakt.

testimonia 4

Koen

Ik ben heel tevreden van mijn samenwerking met Heylen Vastgoed! Alles is vlekkeloos verlopen en Shauni is een heel vriendelijke juffrouw.

Nieuws op een rijtje

wout

Wout van Aert wordt aandeelhouder in Heylen Vastgoed

Antwerpen, juni 2022 - De Tour de France staat voor de deur maar de topwielrenner heeft naast zijn deelname aan de Tour ook nog ander, fantastisch nieuws te verkondigen. Wout van Aert & echtgenote Sarah De Bie investeren namelijk de komende jaren in een participatie met Heylen Vastgoed.

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De najaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
home kennis

De kennis van wonen

editie augustus

In deze nieuwe edite van de Kennis van Wonen hebben we het over de indexering van de huurprijzen. Indexering is een bijzonder actueel onderwerp en we leggen jullie graag even uit waar die op gebaseerd is en welke gevolgen die heeft op de huurprijzen. Als jullie hierover nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om onze verhuurafdeling te contacteren. Zij helpen jullie graag verder.

Bekijken