Wat zeggen onze klanten

laat je compromis en aankoop en verkoopbelofte correct opstellen 875b2e20 99(1)

Rudi

Onze samenwerking met Heylen vastgoed is super verlopen. Wat ons in 2 maand niet gelukt was hebben zij op 10 dagen geklaard. Juiste prijs, zij hebben het gevoel voor vastgoed. Heb jij een woning te koop, waag ook uw kans bij deze vastgoedmakelaar. Ze zijn super!!!

recensie 2

Dries

Bij keuze van een makelaar hadden ze klein dossier gemaakt over de verkoop van het pand. Hierbij konden we al duidelijk zien dat ze professioneel te werk gingen. 100 % een aanrader.

recensie 3

Herman

Proffesionele aanpak van A tot Z. Niets dan lof over gans de lijn. Steeds correcte informatie en updates voor zowel de klant als de verkoper. Bedankt hiervoor !

recensie 3

Linsey

Onverwacht een bezoek gebracht aan het kantoor en ik werd onmiddellijk verder geholpen. Mijn bezoek viel zeer goed mee, ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg snel antwoord op mijn vragen. Tevreden!

heylen vastgoed twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes

Nick

Heel goede ervaring gehad met het verhuur van mijn appartement. Met hun kennis van zaken is mijn appartement op amper 2 weken verhuurt geraakt. Snelle aanpak om de documenten in orde te krijgen heeft mij een maand huurverlies uitgespaard! Bedankt Heylen!

recensie 3

Christophe

We hebben ons Pand in Kontich op één dag verkocht dankzij Jeremy die heel professioneel was. Dikke merci! Het volgend pand wordt sowieso weer door Heylen (Jeremy) verkocht.

rencesie 4

Heidi

Toen ik mijn appartement in de verhuur wilde zetten, heb ik contact op genomen met Heylen vastgoed. Zijn toen de samenwerking begonnen en had een aangename correcte samenwerking!

heylen vastgoed twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes

Jolein

Vlotte en zeer vriendelijke service! Heylen vastgoed zorgde voor een nieuwe EPC meting voor onze woonst terwijl die eigenlijk nog een jaartje geldig was. Heel tevreden!

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De najaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
kennis blog

De kennis van wonen

Editie mei

Het verschijnen van de nieuwe editie van onze Kennis van Wonen valt samen met de ideale periode voor de verkoop van uw woning. Traditioneel is de meimaand een garantie op een snelle en goede transactie. Dit jaar komt daarbij nog het vooruitzicht op de strengere wetgeving rond de renovatieverplichting en verplichte asbestattest in 2023. Daardoor is het voor een aantal panden interessanter om dit jaar te verkopen. Lees er meer over verderop in deze Kennis van Wonen.

Bekijken