Wat zeggen onze klanten

testimonia 2

Leen

Toffe medewerkers en hulpvaardig, goede en duidelijke uitleg bij het tekenen van het contract.

testimonia

Laura

Het is supervlot gegaan met het immokantoor Heylen Vastgoed. Na een week al mocht ik de sleutels ontvangen, en was het papierwerk al volledig in orde.

testimonia 3

Diane

Verhuur van ons appartement is vlot verlopen met de nodige professionaliteit en vooral persoonlijk, niet behandeld als een nummer. Zeer tevreden.

testimonia 4

Dirk

Makelaar Ruben van Heylen Vastgoed heeft ons zeer goed verder geholpen nadat wij een bezichtiging hadden aangevraagd van een woning waarin we sterk geïnteresseerd waren. Hij stond direct paraat om ons de woning te laten zien. Een week daarna kon de verkoopovereenkomst al worden ondertekend.

testimonia

Jurgen

Met de aankoop van onze bouwgrond hebben we een zeer positieve en fijne ervaring met Bjorn en zijn team gehad. Snelle, vlotte, professionele en vriendelijke communicatie zowel via e-mail als telefonisch. Ze hebben echt hun uiterste best gedaan om ons dossier op tijd afgewerkt te krijgen.

testimonia 2

Stefan

Het is gegaan zoals het moest met Heylen Vastgoed. De zaken werden naar mijn mening goed opgevolgd. Het was echter de eerste keer dat ik met een immobiliënkantoor samenwerkte.

testimonia 3

Marc

Prima gegaan met Heylen Vastgoed. Ik werd altijd goed bijgestaan, alles is snel in orde geraakt.

testimonia 4

Koen

Ik ben heel tevreden van mijn samenwerking met Heylen Vastgoed! Alles is vlekkeloos verlopen en Shauni is een heel vriendelijke juffrouw.

Nieuws op een rijtje

hasselt

Heylen Vastgoed wil Limburgse vastgoedmarkt veroveren met nieuw kantoor in Hasselt

Heylen Vastgoed schakelt een versnelling hoger in Limburg. Dit najaar opent de van oorsprong Antwerpse makelaar er maar liefst drie nieuwe kantoren. Hasselt is als eerste aan bod. In het voorjaar van 2023 volgen er nog twee. Zo komt de Limburgse teller op vier vestigingen te staan. “Limburg heeft een erg interessante vastgoedmarkt, waar we nog meer voet aan grond willen krijgen”, zegt bestuurder Johan Heylen.

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De najaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
blog september(1)

De kennis van wonen

editie september

De stijgende energieprijzen beheersen al enkele weken het nieuws. Duurzaam wonen is één van de oplossingen die naar voren komen. Daarom kan u in deze editie van de Kennis van Wonen in een dossier duurzaamheid meer te weten komen over groendaken, zonnepanelen, windmolens en het gebruik van airco’s. Dat bekijken we zowel vanuit de juridische kant als met een aantal mensen uit het werkveld.

Bekijken