Resultaten waar wij trots op zijn

  • 1.281 Eigendommen in ons aanbod
  • 12 Heylen Vastgoed kantoren in Provincie Antwerpen
  • 2.042 Actieve Instagram volgers
  • 24.910 Welverdiende likes

Wat zeggen onze klanten

koulaak

Roger

De match was namelijk zo goed als perfect. Wat ons ook gelukkig maakte, was dat Heylen vastgoed alle formaliteiten en wettelijke verplichtingen snel en professioneel afhandelde . Een meer dan warme aanbeveling voor Heylen Vastgoed, die ons laatste grote avontuur de verkoop van de familiewoning ook gevolgd door de aankoop van een appartement tot onze grote tevredenheid verwerkelijkt heeft.

hermeslaan

Els

Na 2 makelaars al te hebben ingeschakeld, was het derde keer eindelijk goede keer! Waar de anderen niet veel tijd en reclame aan onze immo-verkoop gaven, kregen wij alle aandacht van Heylen Vastgoed

home bijlage

Suzy

Joyce van het kantoor in Mortsel heeft mij zeer goed bijgestaan met de verhuur van mijn appartement. Vriendelijk, vlot en doortastend

Nieuws op een rijtje

home opendeur

Openhuizendag 27 maart 2021

Uw eigendom verkopen? Maak gebruik van onze juridische dienst voor de juiste documenten, onze regionale vastgoedexperten voor de correcte prijs en een vlotte verkoop, al onze mediakanalen om uw eigendom in de kijker te zetten. En van onze openhuizendag in heel de provincie Antwerpen op 27 maart 2021!

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

pm

Property Management

Uw eigendom beheren zonder zorgen?

Bekijken
wonen in

Wonen in uw provincie

editie maart

Net als iedereenkijken wij mee uit naar de lente, en vooral naar het vooruitzicht op een 'normalere' situatie na het uitzonderlijke jaar dat we achter de rug hebben. Ook voor de woonmarkt is de aanloop naar de lente een goede periode.

Bekijken