Kennis van wonen

Naar beneden

U overweegt een huis of appartement te kopen of te verkopen?

Met Heylen Vastgoed kiest u voor een gevestigd en professioneel kantoor met 12 vestigingen en een gedreven team medewerkers die u begeleiden tot een succesvolle aankoop of verkoop van uw eigendom.

U wenst uw eigendom te verkopen of te verhuren? Vraag een gratis schatting aan voor uw huis, woning, appartement, of ander eigendom. U ontvangt van ons een realistische verkoopwaarde voor uw eigendom, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring en actuele marktconforme cijfers.
U zoekt een nieuwe woonst? Wij bieden een zeer gevarieerd aanbod immobiliën aan in de provincie Antwerpen. Bij ons vindt u huizen, villa’s en appartementen te koop of te huur. Neem zeker ook een kijkje naar onze nieuwbouwprojecten.
Wij geloven steevast in specialisatie. Heylen Vastgoed lanceert als eerste makelaar in Antwerpen gespecialiseerde interne diensten voor exclusief vastgoed - een nieuwbouw cel - de verhuur van eigendommen - property management - professioneel vastgoed en juridische taken. Dit om onze kanten optimaal bij te staan.

Kom zeker eens langs voor een persoonlijke ontmoeting in één van onze 12 kantoren in Herentals, Turnhout, Lier, Geel, Malle, Antwerpen, Deurne, Mechelen, Heist-op-den-Berg, Ekeren, Mortsel en Brasschaat.

 • 12 kantoren in heel de provincie Antwerpen: dat wil niet alleen zeggen dat u kan binnenstappen in Geel voor een pand in Antwerpen, of in Mechelen voor een woning in Turnhout.
 • Heylen Vastgoed legt de lat hoog en biedt een complete service. Wist u dat er bij ons heel wat zaken zijn waarvoor u niet in de geldbeugel hoeft te tasten?
 • Dat wil ook zeggen: 12 kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verderhelpen.
 • Wij houden niet van half werk. Daarom stellen we onze dossiers nauwgezet op. En de verkoopovereenkomst maken we op in samenspraak met de door u gekozen notaris.
Ontdek meer
 • Wij zijn als gediplomeerde vastgoedmakelaars aangesloten bij het BIV en de CIB , beroepsverenigingen die erop toezien dat we ons op deontologisch en wettelijk vlak aan de regels houden.
 • Reclame & zichtbaarheid. Om zo snel mogelijk een geschikte huurder te vinden, trachten we via zoveel mogelijk kanalen potentiële huurders te bereiken.
 • Wie een woning verhuurt wil vooral dat de maandelijkse huur tijdig betaald wordt en dat de huurder zorg draagt voor zijn eigendom. 
 • Transparant en duidelijk. Een pand verhuren is voor een eigenaar geen dagelijkse routine. We leggen duidelijk uit wat alles betekent.

Ontdek meer
 • Een vervallen fabriekspand, een in onbruik geraakt woonhuis, een groot stuk bouwgrond, …
 • Het zijn vaak eigendommen die de capaciteit hebben om er een project uit te werken.
 • Maar hoe geef ik zo’n project vorm? Wie moet ik aanspreken en wie zijn betrouwbare partners om mee in zee te gaan? Wat kan, wat mag? Bij een leek rijzen er terecht een aantal vragen, laat staan dat die leek ook weet welke beslissingen de beste zijn.
Ontdek meer
 • Uw woning is een pareltje. Uniek door de geschiedenis, locatie of architectuur. Daarom vraagt de verkoop ervan om een specialist. Iemand die thuis is in de markt van het topsegment en de waarde van uw woning kent. Iemand die het juiste netwerk heeft en gericht prospecteert voor u. Iemand die begrijpt dat uw tijd kostbaar is en u al het werk uit handen neemt. 
 • Dat is 100 % Heylen Exclusief. Als specialist in exclusieve eigendommen halen we voor u het maximum uit de verkoop. En we zijn uw rechterhand in het hele proces: van de samenstelling van uw dossier tot de ondertekening van de verkoopakte.
Ontdek meer
bekijk onze diensten
 • Gratis schatting

  Gratis schatting

  Een vlotte verkoop begint met een correcte waardebepaling van uw eigendom. Onze medewerker komt gratis bij u langs voor een juiste en onderbouwde schatting. Daarbovenop overloopt hij of zij met u ook de juridische en administratieve zaken die moeten gebeuren bij de verkoop van een woning en bekijken we hoe dit best aan te pakken.

  Meer informatie
 • Investeren in vastgoed

  Investeren in vastgoed

  Investeren in vastgoed: al jaren een vaste waarde. Terwijl uw spaarboekje zo goed als niks meer opbrengt, is vastgoed een veilige belegging met een verzekerd rendement. De huurprijzen blijven stijgen en met Heylen Vastgoed als partner haalt u maximale winst uit uw investering.

  Meer informatie
 • Juridische dienst

  Juridische dienst

  Onze afdeling legal staat in voor de juridische ondersteuning voor onze kantoren. Dat gaat onder meer over het opstarten van verkoopdossiers, zowel juridisch als administratief; opvolging en vervollediging hiervan; opstellen van verkoopovereenkomsten, … Onze juridische afdeling is tevens de draaischijf tussen de verscheidene partijen (notaris, koper, verkoper,…) en verzorgt hieromtrent alle communicatie. Kortom, zij zorgen voor de correcte juridische en administratieve afhandeling van elk dossier.

  Meer informatie
SchattingVraag uw gratis schatting aan