Wat zeggen onze klanten

testimonia 2

Leen

Toffe medewerkers en hulpvaardig, goede en duidelijke uitleg bij het tekenen van het contract.

testimonia

Laura

Het is supervlot gegaan met het immokantoor Heylen Vastgoed. Na een week al mocht ik de sleutels ontvangen, en was het papierwerk al volledig in orde.

testimonia 3

Diane

Verhuur van ons appartement is vlot verlopen met de nodige professionaliteit en vooral persoonlijk, niet behandeld als een nummer. Zeer tevreden.

testimonia 4

Dirk

Makelaar Ruben van Heylen Vastgoed heeft ons zeer goed verder geholpen nadat wij een bezichtiging hadden aangevraagd van een woning waarin we sterk geïnteresseerd waren. Hij stond direct paraat om ons de woning te laten zien. Een week daarna kon de verkoopovereenkomst al worden ondertekend.

testimonia

Jurgen

Met de aankoop van onze bouwgrond hebben we een zeer positieve en fijne ervaring met Bjorn en zijn team gehad. Snelle, vlotte, professionele en vriendelijke communicatie zowel via e-mail als telefonisch. Ze hebben echt hun uiterste best gedaan om ons dossier op tijd afgewerkt te krijgen.

testimonia 2

Stefan

Het is gegaan zoals het moest met Heylen Vastgoed. De zaken werden naar mijn mening goed opgevolgd. Het was echter de eerste keer dat ik met een immobiliënkantoor samenwerkte.

testimonia 3

Marc

Prima gegaan met Heylen Vastgoed. Ik werd altijd goed bijgestaan, alles is snel in orde geraakt.

testimonia 4

Koen

Ik ben heel tevreden van mijn samenwerking met Heylen Vastgoed! Alles is vlekkeloos verlopen en Shauni is een heel vriendelijke juffrouw.

Laat u inspireren

nwbw(2)

NWBW in uw provincie

De voorbije maanden is er veel geëvolueerd op het vlak van vastgoed, zowel voor onze klanten als voor Heylen Vastgoed. De energiecrisis maakt de aankoop van nieuwbouwwoningen of -appartementen nog interessanter. Voor veel - oudere - mensen zijn hoge energiefacturen de laatste druppel om over te gaan tot de verkoop van hun woning en te verhuizen naar een wat kleiner, energiezuiniger en centraal gelegen appartement. Verderop in dit magazine zetten we nog een keer alle voordelen van nieuwbouw op een rijtje.

Bekijken
header kennis(3)

De kennis van wonen - Gazet van Antwerpen

editie september

Afgelopen weekend gingen de deuren van ons nieuwe kantoor in Mechelen open. Met meer dan 800m2 ruimte kunnen we spreken van het kantoor van de toekomst. Bij Heylen Vastgoed willen we immers meer dan ooit inzetten op onze kantoren als one-stop-shop voor al uw vastgoedzaken. Dat wil zeggen dat je - zeker in het nieuwe kantoor - steeds terecht kan voor verkoop, verhuur, nieuwbouw, exclusieve eigendommen, beheer en bijkomend ook voor al je juridische vastgoedvragen. Spring zeker eens binnen in de Oscar Van Kesbeeckstraat 7 in Mechelen. Je kan het niet missen!

Bekijken