Wat zeggen onze klanten

laat je compromis en aankoop en verkoopbelofte correct opstellen 875b2e20 99(1)

Annelies

Duidelijke uitleg, super goede begeleiding met Ruben als een enthousiaste makelaar die zijn beloftes nakomt.

recensie 2

Silvie

Zeer tevreden over de samenwerking met Heylen Vastgoed Geel. Bedankt Steffi!

recensie 3

Jenny

Onze woning is verkocht door Gilles. Een vriendelijke en beleefde verkoper, er werd ook steeds goed afgestemd wanneer bezoeken mochten doorgaan

recensie 3

Fien

Wij vonden ons appartement in Muizen en zijn zeer tevreden over de professionaliteit en de werkwijze van Heylen Vastgoed, i.h.b. Annemie Van Dessel!

heylen vastgoed twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes

Kelly

Voor de verkoop van onze woning hebben wij Heylen Vastgoed Turnhout ingehuurd. Het huis is uiteindelijk op nog geen week tijd verkocht. Bedankt Heylen Vastgoed Turnhout!

recensie 3

Joy

Wij waren opzoek naar ons droomhuisje en deze hebben wij gevonden bij Heylen Vastgoed Malle. Mede dankzij de flexibiliteit van onze consulente Jazzy !

rencesie 4

Christophe

We hebben ons Pand in Kontich op één dag verkocht dankzij Jeremy die heel professioneel was. Dikke merci! Het volgend pand wordt sowieso weer door Heylen Vastgoed verkocht.

heylen vastgoed twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes

Els

Bij de verhuur van ons appartement werden wij bijgestaan door Joyce Willemsens. Op een zeer vriendelijke, spontane en professionele manier heeft zij dit op korte tijd voor ons in orde gebracht. Wij hebben dit ervaren als een zeer goed draaiend jong dynamisch bedrijf.

Nieuws op een rijtje

bootcamp 3

Heylen Vastgoed bootcamp

Gebeten door de vastgoedmicrobe maar de stap nog niet durven zetten? Schoolverlater? Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een onderneming in volle groei? Dan is het Heylen Vastgoed Bootcamp waarschijnlijk de ideale oplossing voor u. Een betaalde opleiding in september waarin wij u onze kennis van wonen met jullie delen en aan jullie overbrengen. Opleidingen worden door ervaren specialisten gegeven en zorgen voor een doorgedreven inzicht in het juridische en commerciële gedeelte van verkoop, verhuur, nieuwbouw en property management. Na een geslaagd bootcamp kunnen deelnemers onmiddellijk aan de slag bij Heylen Vastgoed.

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De voorjaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
home

Wonen in uw provincie

editie augustus

De zomervakantie is ondertussen halfweg en bij Heylen Vastgoed kijken we alvast erg uit naar de rest van het jaar. Om de blijvende groei te kunnen ondersteunen openen we in het najaar namelijk een splinternieuw kantoor aan de voetgangerstunnel in Antwerpen. Al het tweede kantoor in 't Stad en het veertiende kantoor in het totaal.

Bekijken