Wat zeggen onze klanten

laat je compromis en aankoop en verkoopbelofte correct opstellen 875b2e20 99(1)

Annelies

Duidelijke uitleg, super goede begeleiding met Ruben als een enthousiaste makelaar die zijn beloftes nakomt.

recensie 2

Silvie

Zeer tevreden over de samenwerking met Heylen Vastgoed Geel. Bedankt Steffi!

recensie 3

Jenny

Onze woning is verkocht door Gilles. Een vriendelijke en beleefde verkoper, er werd ook steeds goed afgestemd wanneer bezoeken mochten doorgaan

recensie 3

Fien

Wij vonden ons appartement in Muizen en zijn zeer tevreden over de professionaliteit en de werkwijze van Heylen Vastgoed, i.h.b. Annemie Van Dessel!

heylen vastgoed twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes

Kelly

Voor de verkoop van onze woning hebben wij Heylen Vastgoed Turnhout ingehuurd. Het huis is uiteindelijk op nog geen week tijd verkocht. Bedankt Heylen Vastgoed Turnhout!

recensie 3

Joy

Wij waren opzoek naar ons droomhuisje en deze hebben wij gevonden bij Heylen Vastgoed Malle. Mede dankzij de flexibiliteit van onze consulente Jazzy !

rencesie 4

Christophe

We hebben ons Pand in Kontich op één dag verkocht dankzij Jeremy die heel professioneel was. Dikke merci! Het volgend pand wordt sowieso weer door Heylen Vastgoed verkocht.

heylen vastgoed twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes

Els

Bij de verhuur van ons appartement werden wij bijgestaan door Joyce Willemsens. Op een zeer vriendelijke, spontane en professionele manier heeft zij dit op korte tijd voor ons in orde gebracht. Wij hebben dit ervaren als een zeer goed draaiend jong dynamisch bedrijf.

Nieuws op een rijtje

registratierecht 2

Aanpassing registratierechten, wat betekent dit voor u?

De Vlaamse regering kondigde onlangs opnieuw een hervorming van de woonfiscaliteit aan. Belangrijk zijn de verlaging van de verkooprechten (de vroegere registratierechten) voor de enige eigen woning naar 3% en de verhoging van het tarief voor een tweede verblijf, bouwgrond en de grondwaarde in geval van een nieuwbouwwoning, van 10 naar 12%. De meeneembaarheid zou dan weer verdwijnen na een overgangsperiode. In afwachting van de definitieve wetteksten schetsen wij al even welke gevolgen dit voor u als koper heeft.

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De najaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
home(1)

Wonen in uw provincie

Editie december

Met deze laatste laatste editie van onze Wonen in voor 2021 komt er stilaan een einde aan alweer een bijzonder jaar, met vooral veel pandemienieuws. Maar ook een jaar met een serieuze groei voor Heylen Vastgoed met 5 extra vestigingen en ondertussen meer dan 150 medewerkers. Wij hopen samen met u dat we in 2022 terug kunnen keren naar een 'normale' samenlevering.

Bekijken