Wat zeggen onze klanten

laat je compromis en aankoop en verkoopbelofte correct opstellen 875b2e20 99(1)

Annelies

Duidelijke uitleg, super goede begeleiding met Ruben als een enthousiaste makelaar die zijn beloftes nakomt.

recensie 2

Silvie

Zeer tevreden over de samenwerking met Heylen Vastgoed Geel. Bedankt Steffi!

recensie 3

Jenny

Onze woning is verkocht door Gilles. Een vriendelijke en beleefde verkoper, er werd ook steeds goed afgestemd wanneer bezoeken mochten doorgaan

recensie 3

Fien

Wij vonden ons appartement in Muizen en zijn zeer tevreden over de professionaliteit en de werkwijze van Heylen Vastgoed, i.h.b. Annemie Van Dessel!

heylen vastgoed twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes

Kelly

Voor de verkoop van onze woning hebben wij Heylen Vastgoed Turnhout ingehuurd. Het huis is uiteindelijk op nog geen week tijd verkocht. Bedankt Heylen Vastgoed Turnhout!

recensie 3

Joy

Wij waren opzoek naar ons droomhuisje en deze hebben wij gevonden bij Heylen Vastgoed Malle. Mede dankzij de flexibiliteit van onze consulente Jazzy !

rencesie 4

Christophe

We hebben ons Pand in Kontich op één dag verkocht dankzij Jeremy die heel professioneel was. Dikke merci! Het volgend pand wordt sowieso weer door Heylen Vastgoed verkocht.

heylen vastgoed twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes

Els

Bij de verhuur van ons appartement werden wij bijgestaan door Joyce Willemsens. Op een zeer vriendelijke, spontane en professionele manier heeft zij dit op korte tijd voor ons in orde gebracht. Wij hebben dit ervaren als een zeer goed draaiend jong dynamisch bedrijf.

Nieuws op een rijtje

beeldGVA

Heylen Vastgoed in de pers

De coronamaatregelen versoepelen stelselmatig, alsmaar meer mensen krijgen hun vaccin toegediend en er heerst een algemene sfeer alsof het rijk der vrijheid wenkt. Die trend manifesteert zich verrassend genoeg ook op de vastgoedmarkt, merkt Heylen Vastgoed op, dat twaalf kantoren in de provincie Antwerpen heeft en sinds kort ook een in Sint-Niklaas. De voorbije maand nam het al hoge aanbod nog eens met 10% toe, voor de volgende maanden verwacht het makelaarsbedrijf een stijging van 25%. Daar ziet de Kempense onderneming verschillende redenen voor.

Lees verder
Meer nieuwsitems

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Meer informatie

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De voorjaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
blog(1)

Wonen in uw provincie

editie juli

Uitzonderlijk verschijnt deze juli-editie van deze Wonen in op zaterdag in plaatst van op woensdag. Dit geeft jullie de gelegenheid om ons volledig aanbod door te nemen bij het begin van het bouwverlof. p zoek naar een eigen woning? De snelste weg naar je droomwoning? Dan moet je op onze nieuwe website zijn.

Bekijken