Wat zeggen onze klanten

testimonia 2

Leen

Toffe medewerkers en hulpvaardig, goede en duidelijke uitleg bij het tekenen van het contract.

testimonia

Laura

Het is supervlot gegaan met het immokantoor Heylen Vastgoed. Na een week al mocht ik de sleutels ontvangen, en was het papierwerk al volledig in orde.

testimonia 3

Diane

Verhuur van ons appartement is vlot verlopen met de nodige professionaliteit en vooral persoonlijk, niet behandeld als een nummer. Zeer tevreden.

testimonia 4

Dirk

Makelaar Ruben van Heylen Vastgoed heeft ons zeer goed verder geholpen nadat wij een bezichtiging hadden aangevraagd van een woning waarin we sterk geïnteresseerd waren. Hij stond direct paraat om ons de woning te laten zien. Een week daarna kon de verkoopovereenkomst al worden ondertekend.

testimonia

Jurgen

Met de aankoop van onze bouwgrond hebben we een zeer positieve en fijne ervaring met Bjorn en zijn team gehad. Snelle, vlotte, professionele en vriendelijke communicatie zowel via e-mail als telefonisch. Ze hebben echt hun uiterste best gedaan om ons dossier op tijd afgewerkt te krijgen.

testimonia 2

Stefan

Het is gegaan zoals het moest met Heylen Vastgoed. De zaken werden naar mijn mening goed opgevolgd. Het was echter de eerste keer dat ik met een immobiliënkantoor samenwerkte.

testimonia 3

Marc

Prima gegaan met Heylen Vastgoed. Ik werd altijd goed bijgestaan, alles is snel in orde geraakt.

testimonia 4

Koen

Ik ben heel tevreden van mijn samenwerking met Heylen Vastgoed! Alles is vlekkeloos verlopen en Shauni is een heel vriendelijke juffrouw.

Laat u inspireren

nwbw(2)

NWBW in uw provincie

De voorbije maanden is er veel geëvolueerd op het vlak van vastgoed, zowel voor onze klanten als voor Heylen Vastgoed. De energiecrisis maakt de aankoop van nieuwbouwwoningen of -appartementen nog interessanter. Voor veel - oudere - mensen zijn hoge energiefacturen de laatste druppel om over te gaan tot de verkoop van hun woning en te verhuizen naar een wat kleiner, energiezuiniger en centraal gelegen appartement. Verderop in dit magazine zetten we nog een keer alle voordelen van nieuwbouw op een rijtje.

Bekijken
home(1)

De kennis van wonen - Gazet van Antwerpen

editie december

We zijn alweer toe aan de laatste editie van onze Kennis van Wonen voor het jaar 2022. In dit post-corona jaar werden we geconfronteerd met nieuwe uitdagingen: energieprijzen die uit de pan swingen en bijhorende infl atie, de crisis in Oekraïne, maar ook met een aantal veranderingen op vastgoedgebied. Verderop in deze bijlage leggen onze juridische medewerkers uit wat er staat te veranderen en wat dit voor jullie en voor de vastgoedmarkt kan betekenen.

Bekijken