• Appartement te koop in Antwerpen
  • Appartement te koop in Antwerpen
  • Appartement te koop in Antwerpen
  • Appartement te koop in Antwerpen
  • Appartement te koop in Antwerpen
  • Appartement te koop in Antwerpen
Citify! Antwerp - App. 3.1
€ 167.000
Adres:
Congresstraat 3-29, 2060 Antwerpen
  • 1 kamers
  • 68 m²
Vernieuwd aanbod! Vlakbij de Zoo van Antwerpen, het Centraal Station of het Operaplein en op 5 minuten wandelen van de Meir, bieden wij u: Citify! Antwerp. De buurt rond de Congresstraat, de Bisschopstraat en de ruime omgeving van de levendige en kleurrijke 2060-wijk ontpopt zich met voorsprong tot dé rijzende hotspot in Antwerpen. Met deze kwaliteitsinjectie, dragen wij letterlijk een stevig steentje bij om de omgeving een nieuw gezicht en elan te geven. Citify! biedt in een moderne doch zeer omgevingsvriendelijke en complementaire architectuur residentiële units met een oppervlakte van 40m² tot 100 m², 65 stuks in totaal. Volledige inspraak in de afwerking en de verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne en biedt een 100% voltooiingsgarantie.

Appartement 3.1: inkomhal, apart toilet, woonkamer met open keuken, terras, wasplaats/berging, slaapkamer en badkamer.

Citify! staat voor een overvloed aan licht, een maximale optimalisatie van elke ruimte en een verrassend groene oase aan rust binnen een erg stedelijke context. U goed voelen in uw studio of appartement is onze grote uitdaging. Citigy!omvat een mix van studio’s, 1 en 2-slaapkamerappartementen en enkele penthouses. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeerplaats(en) met berging en de beschikbaarheid van een ruime fietsenstalling. Uw wagen en fiets raakt u op de koop toe makkelijk kwijt in de ondergrondse parking.
 De parkeerplaatsen zijn ook apart verkrijgbaar.

Hotspot 2060: ‘Den’ 2060 evolueert stilaan tot het nieuwe Zuid. De tegenhanger van Zurenborg zo u wilt. Rond het Centraal Station strekt zich één van de meest levendige buurten van Antwerpen uit. Speerpunten binnen de heropleving tot onbetwiste hotspot zijn bijvoorbeeld de uitbreiding van de Zoo, het toekomstige nieuwe congrescentrum, de nakende heraanleg van het Operaplein tot het aantrekken van vele hippe handelszaken. De 2060-wijk omvat alles: wonen, werken, winkelen, genieten en ontspannen.Zonder enig probleem, kan u weer uitzwermen: de invalswegen zijn vlot bereikbaar en naast het treinstation bevindt ook het openbaar vervoer zich vlakbij. En shoppen in het winkelcentrum – van de Meir tot de Huidevettersstraat – doet u natuurlijk gewoon te voet of per fiets.

Citify! als investering: Citify! beoogt een stevig nettorendement van 4%. Zonder zelfs rekening te houden met de toekomstige meerwaarde. En die volgt er wel degelijk als u investeert in ons premium onroerend goed. Residentieel vastgoed zoals Citify! is niet alleen inflatiebestendig door de indexatie van de huurinkomsten.

Het project voldoet aan alle huidige strenge energienormen. (E-peil: E54)

Info en verkoop: De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne en biedt een 100% voltooiingsgarantie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plans van de appartementen, ...) of een vrijblijvende afspraak via 03/260.46.66 of nieuwbouw@heylenvastgoed.be

Deel dit pand

financieel
prijs
€ 167.000
beschikbaarheid
Bij oplevering
opbrengsteigendom
nee
ligging
ligging
Stadskern
omgeving school
ja
omgeving kinderopvang
ja
omgeving openbaar vervoer
ja
omgeving winkels
ja
omgeving station
ja
omgeving centrum
ja
omgeving ziekenhuis
ja
omgeving park
ja
comfort
videofoon
ja
lift
ja
aansluiting riolering
ja
aansluiting gas
ja
telefoon
ja
aansluiting water
ja
kabeltelevisie
ja
gebouw
bewoonbare opp.
67,61 m²
bouwjaar
2017
staat
Nieuw
verdieping
3
brutto opp.
67,00 m²
terrein
tuin
nee
energie
e-level
54
type ramen
PVC
dubbel glas
ja
verwarming
Gas
type verwarming
Individueel
garages / parking
fietsstalling
ja
indeling
keuken
ja
berging
ja
terras
ja
terras 1
4,00 m²
downloads
stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
bestemming
Woongebied
bouwvergunning
ja
verkavelingsvergunning
nee
voorkooprecht
ja
vonnissen
nee

Contacteer ons

Heylen Vastgoed - Antwerpen 03 260 46 66
U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan