De kennis van wonen - Het belang van Limburg

Beste lezers, 

Op 1/11 is onze jaarlijkse Vastgoed for Life actie van start gegaan. Al voor de zevende keer ondertussen! Net als de voorbije jaren storten we €25 voor elk pand dat in de periode tussen 1 november en 15 december via Heylen Vastgoed verkocht of verhuurd wordt aan het goede doel. Dat goede doel is dit jaar de vzw Villa Max en het Olivia Fund. Verderop kan je lezen wat de mensen van Villa Max het afgelopen jaar hebben kunnen doen met de centen die ze dankzij jullie hebben gekregen. Een geweldig initiatief dat onze steun dubbel en dik verdiend. 

Vastgoed for Life krijgt dit jaar bovendien een extra boost dankzij de openhuizendag die we organiseren op 3 december. Na een succesvolle editie in oktober zetten we alle deelnemende nog een keer extra in de kijker in december. Als je wil deelnemen en je pand nog meer kans tot verkoop geven, neem dan snel contact op via onze website of het nummer 0800 292 23 voor een afspraak of om een gratis schatting te reserveren. 

Afgelopen weekend gingen de deuren van ons nieuwe kantoor in Mechelen open. Met meer dan 800m2 ruimte kunnen we spreken van het kantoor van de toekomst. Bij Heylen Vastgoed willen we immers meer dan ooit inzetten op onze kantoren als one-stop-shop voor al uw vastgoedzaken. Dat wil zeggen dat je - zeker in het nieuwe kantoor - steeds terecht kan voor verkoop, verhuur, nieuwbouw, exclusieve eigendommen, beheer en bijkomend ook voor al je juridische vastgoedvragen. Spring zeker eens binnen in de Oscar Van Kesbeeckstraat 7 in Mechelen. Je kan het niet missen! 

Graag geef ik nog een leestip mee voor iedereen die geïnteresseerd is in vastgoed. In ‘Een huis kopen zou niet moeilijk mogen zijn’ vertellen Patrick Luysterman en Bart van Opstal over alles van schatting tot schenking en wat daartussen zit. In een interessant debat met één van onze bestuurders, Cedric Vanhencxthoven werd duidelijk dat dit een erg interessant onderwerp blijft. Leuk als cadeau! 

Zoals jullie weten werden Wout van Aert en zijn vrouw Sarah afgelopen zomer aandeelhouder geworden binnen Heylen Vastgoed. Verderop in deze Kennis van Wonen vragen we hem naar hoe zij de samenwerking zien en wat hun plannen zijn. Ons volledige aanbod en al het vastgoednieuws kan je zoals altijd terugvinden op www.heylenvastgoed.be 

Veel leesplezier.