U wilt uw eigendom verhuren?

Diensten overzicht

Als vastgoedkantoor hechten we dan ook veel belang aan het zoeken naar een betrouwbare huurder en aan het correct opstellen van onze dossiers. We trachten de wensen van de verhuurder te vertalen in overeenkomsten en contracten die ook wettelijk in orde zijn. Naast het feit dat we erkend makelaar zijn en uiterst punctueel werken, beschikken we nog over andere sterke troeven.

Wie een woning verhuurt wil vooral dat de maandelijkse huur tijdig betaald wordt en dat de huurder zorg draagt voor zijn eigendom. Wij zijn als gediplomeerde vastgoedmakelaars aangesloten bij het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) en de CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen), beroepsverenigingen die erop toezien dat we ons op deontologisch en wettelijk vlak aan de regels houden.

Contacteer ons

Transparant en duidelijk

Een pand verhuren is voor een eigenaar geen dagelijkse routine. U loopt het gevaar om voorbij gehold te worden door ingewikkelde formuleringen en verstrikt te geraken in een warrig net van kleine lettertjes. Wij beschouwen het als onze missie om te communiceren in verstaanbare taal. We leggen duidelijk uit wat alles betekent, garanderen u een eerlijke en betrouwbare manier van werken en u kan rekenen op onze positieve inzet om u te helpen een geschikte huurder te vinden.

Reclame & zichtbaarheid

Om zo snel mogelijk een geschikte huurder te vinden, trachten we via zoveel mogelijk kanalen potentiële huurders te bereiken. Als gevestigd vastgoedkantoor hebben we een uitgebreid klantenbestand van mensen die op zoek zijn naar een woning, bedrijfspand of appartement. Met duidelijke en verzorgde reclameborden zijn de eigendommen die te huur staan zichtbaar voor passanten. Via gespecialiseerde websites zoals www.immoweb.be, www.zimmo.be, www.immovlan.be, www.realo.be, ..., bereiken we mensen die al googelend naar een woning zoeken. Tot slot is er nog onze eigen website, waarop mensen met enkele muisklikken wegwijs gemaakt worden doorheen ons aanbod.

Gratis inbegrepen in onze service

Heylen Vastgoed legt de lat hoog en biedt een complete service. Het is onze bedoeling om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

  • De bezichtigingen worden telkens door dezelfde makelaar begeleid.
  • Aan de hand van een ‘huurdersfiche’ die de kandidaat-huurder invult, kunnen we de solvabiliteit en geschiktheid van de kandidaat nagaan.
  • Van zodra er in overleg met de eigenaar een geschikte kandidaat-huurder gevonden wordt, stellen we een juridisch correct huurcontract op. Tevens zorgen wij voor de registratie van dit contract.
  • Alvorens wij de sleutels overhandigen, vragen we de huurder ook om ons een kopie te bezorgen van de aangegane brandverzekering.


Wij helpen u graag met het verhuren van uw eigendom.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak of kom lang in één van onze 11 kantoren! Onze verhuurspecialisten maken graag een gaatje in hun agenda vrij om u met raad en daad bij te staan. Stuk voor stuk kennen ze de markt en het klappen van de zweep om de verhuur van uw eigendom in goede banen te leiden.

Wenst u meer info

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan