Gratis schatting inclusief onze zekerheden

Schattingsaanvraag

Uw gegevens
U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een gemeente invullen.
Pandgegevens
U moet een straat invullen.
U moet een nummer invullen.
U moet een postcode invullen.
U moet een type selecteren.
U moet een status selecteren.
U moet een kamers invullen.
U moet een bericht invullen.

*Ik geef toestemming om contact met mij op te nemen en mijn gegevens te verwerken volgens de algemene voorwaarden

Wat mag ik na het invullen van het formulier verwachten?

 • Onze gespecialiseerde mensen bij u in de buurt nemen zo snel mogelijk contact met u op, waarschijnlijk vandaag nog en anders zo snel mogelijk. U mag dus een telefoontje verwachten!
 • Hij of zij zal u naar de nodige achtergrondinformatie omtrent uw woning vragen.
 • Er wordt tevens een afspraak gemaakt om langs te komen bij uw woning en samen de staat van de woning door te nemen. Dit is meteen een mooie gelegenheid om iemand met kennis van zaken uit te horen over allerlei zaken omtrent het verkooptraject.
 • Op kantoor wordt de informatie verwerkt en wordt er een schattingsverslag opgesteld. U hebt inmiddels een persoonlijk contactpersoon binnen Heylen Vastgoed, die u graag helpt met allerlei vragen.
 • U ontvangt een gratis schattingsverslag met toelichting, wat als uitgangspunt voor de vraagprijs van uw woning kan worden gebruikt.
 • U besluit geheel vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces door ons. U betaalt geen enkele kosten als u iets anders besluit.

De zekerheden van Heylen Vastgoed

 • #1 Gratis schatting

  Onze medewerker komt bij u langs en overloopt samen met u de Heylen Vastgoed-methode. Hij of zij bekijkt samen met u wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u oplossen. Onze uitgebreide portfolio en lokale kennis geeft ons ook veel meer referentiepunten voor de waardebepaling van uw woning.

 • #2 Ondersteuning door onze juridische afdeling

  De laatste jaren komt er bij de verkoop van een woning veel meer kijken. Om er voor te zorgen dat de juridische kant helemaal in orde is, hebben wij een juridische afdeling met maar liefst 4 medewerkers met kennis van zaken die dit voor u in handen nemen. Zij zorgen onder meer voor de nodige attesten, een correcte compromis en verkoopsovereenkomst, een gratis ongevallenverzekering, en staan klaar voor al uw juridische vragen.

 • #3 12 open kantoren in de provincie

  12 open kantoren in heel de provincie - in Antwerpen, Deurne, Ekeren, Mortsel, Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg, Lier, Malle, Mechelen, Turnhout en Brasschaat - dat wil niet alleen zeggen dat u kan binnenstappen in Geel voor een pand in Antwerpen, of in Mechelen voor een woning in Turnhout. Dat wil ook zeggen: 12 open kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen.

 • #4 Promotie op meer dan 15 kanalen

  Bij Heylen Vastgoed zetten we ons aanbod vanaf dag 1 in de kijker op verschillende portaalsites (Immoweb, Zimmo, Immovlan, Realo, ... ). Verder plaatsen wij onze panden op wekelijkse basis in verschillende bladen ( De Streekkrant, Kempenklok, Gazet van Antwerpen, Passant, Periodiekske, Reclameklokje, ... ) en eigen uitgaves zoals de maandelijkse vastgoedbijlage ‘Wonen in uw provincie’ en magazines voor nieuwbouw en Heylen Exclusief.

 • #5 Meer dan 80 goed opgeleide medewerkers

  Dat wil niet alleen zeggen dat er steeds iemand voor u beschikbaar is, maar ook dat onze medewerkers met hun lokale kennis een onschatbaar netwerk vormen in de provincie Antwerpen. Een netwerk van kennis, contacten, klanten, potentieel, enzo.

  Al onze medewerkers krijgen bijkomende interne opleidingen in onze Heylen Vastgoed Academy. Dat gaat niet alleen over de veranderende juridische context maar ook over procedures, schattingen, vlotte werking, etc.

 • #6 Maximale zichtbaarheid op immoborden

  Ook in deze tijden zijn er nog mensen die zo weinig mogelijk op internet kijken, geen kranten of reclame bekijken of niet van voetbal houden. En omdat wij uw woning de meeste kans tot verkoop willen geven , zorgen wij dus ook dat elke voorbijganger kan zien dat uw eigendom te koop staat.

  Onze immoborden zijn al jarenlang één van onze sterkste verkooptools en daar maken we dus volop werk van.

 • #7 Meeste kans tot verkoop door ons netwerk

  Het merendeel van onze verkopers blijft op de huizenmarkt, zij het in verkoop, verhuur of nieuwbouw. Dat wil zeggen dat wij al starten met een zeer sterke basis aan potentiële kopers.

  De verscheidenheid van ons ruime aanbod zorgt bovendien voor een constante toestroom van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Nieuwe panden in ons aanbod die aan hun zoekcriteria voldoen worden dan ook aan hen voorgesteld. Zelf uw zoekcriteria ingeven en zo op de hoogte gehouden worden van ons aanbod kan via deze link.

SchattingVraag uw gratis schatting aan