MECHELEN - 2800

Ivo Cornelisstraat

App F 4.01
Appartement
€360.000 Toevoegen als favoriet
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat
Ivo Cornelisstraat

  • 107.87m2 wonen

  • 2 slaapkamers

Omschrijving


Infomoment - Donderdag 19 mei van 18 tot 20u - Korenmarkt 55 Mechelen!!!

Zuidkwartier, dat is ... Een levendige, autoluwe buurt ten zuiden van Mechelen. Een mix van verschillende woontypes op maat van verschillende bewoners. Een groene, rustige omgeving. Zonder verkeer, maar met extra veel speelruimte.Een residentieel woonproject van Verelst Projectontwikkeling, waar het fijn thuiskomen wordt. Zuidkwartier wordt omsloten door de Abeelstraat, de Lindestraat en de Ivo Cornelisstraat. Vanaf die laatste heb je via een zijstraat toegang tot het project. De nieuwe wijk ligt op een rustige plek, langs het stadsbos dat opgewaardeerd wordt en zo mee betrokken wordt bij de buurt. Een nieuwe wijk ontstaat ...
Zuidkwartier gaat meteen een stapje verder dan het gemiddelde nieuwbouwproject. Het wordt een volledig nieuwe wijk, opgetrokken in een moderne, maar ook tijdloze strakke architectuur naar de hand van dmvA architecten. Zuidkwartier omvat 77 woongelegenheden verspreid over 13 gebouwen rondom 3 pleinen in een autoluwe zone, grenzend aan een uniek stadsbos. Het woonaanbod bestaat uit een mix van ruime appartementen, parkappartementen met zicht op het stadsbos, compacte appartementen, gezinswoningen en gestapeld wonen waar er voor elke unit een ondergrondse parking voorzien is en een ruim aantal bezoekersparkings voor het geheel.  Maar groen wonen en leven gaat uiteraard verder dan het bos of de gezellige groene binnenpleinten van Zuidkwartier. Ook de mobiliteit wordt mee in overweging genomen. Autodelen maakt deel uit het project. Er zijn drie deelwagens voor bewoners, waarvan er 2 ook voor de buurtbewoners beschikbaar zijn. De handige ligging van Zuidkwartier biedt je immers ook de mogelijkheid om volop het openbaar vervoer en de fiets te gebruiken.  Er zijn ruime fietsenstalling voorzien, zowel bovengronds als ondergronds. De ondergrondse fietsenstallingen zijn bereikbaar via een fietslift. WOok in de gebouwen zelf is er aan de duurzaamheid gedacht. Alle appartementen en woningen beantwoorden aan de BEN-norm (E30), zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en ventilatie type D. U geniet eveneens de mogelijkheid om bijkomend zonnepanelen te installeren op de groendaken. 
Fase 1 in verkoop - De parkappartementen bieden heerlijk ruim wonen met zicht op groen. De oppervlaktes variëren tussen de 105 en 126m² en bieden allen een aangename buitenruimte en 2 of 3 slaapkamers.Info, verkoop en voorstelling van het project:

De verkoop geschiedt onder BTW op de constructie en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de Wet Breyne en biedt 100% voltooiingsgarantie.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 015 79 33 30 of femke@heylenvastgoed.be.
 
  

Vragen of een bezoek? Contacteer ons!

Kantoor Mechelen

015 79 46 46 Contacteer ons

Of schrijf mij in voor soortgelijke panden.

Kenmerken

Prijs €360.000
Bewoonbaar oppervlakte 107.87m2
Overige kenmerken
Lift Ja
Aantal toiletten 1
Staat Nieuwbouw
Keuken Geïnstalleerd - Alle comfort
Vrij Bij oplevering
Verwarming Individueel / Vloerverwarming
Beglazing Dubbel glas - HR+
Raam frame ALU
Elektrische keuring Ja, conform AREI
E-peil 30
Bouwjaar 2023
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Terras 19.31m2
Stedenbouwkundige informatie & ruimtelijke ordening
Bouwvergunning verkregen Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Voorkooprecht mogelijk Nee
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Toon op kaart

Ivo Cornelisstraat

MECHELEN

Routebeschrijving