Westerlo

BEN-woningen te Westerlo

vanaf €380.000
BEN-woningen te Westerlo
BEN-woningen te Westerlo
BEN-woningen te Westerlo
BEN-woningen te Westerlo
BEN-woningen te Westerlo
BEN-woningen te Westerlo
BEN-woningen te Westerlo
BEN-woningen te Westerlo
BEN-woningen te Westerlo

  • 170 - 230 m2 wonen

  • 3 slaapkamers

Omschrijving

 

Knappe BEN-woningen te Westerlo (Oevel) op ruime percelen

 

Dit project bestaat uit 2 nog op te richten halfopen nieuwbouwwoningen en 1 halfopen casco-nieuwbouwwoning op zeer ruime percelen die gebouwd worden volgens de principes van een Bijna Energie Neutrale woning (E20). Elke woning wordt voorzien van de laatste energiezuinige technieken zijnde vloerverwarming in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem, regenwaterrecuperatie, aluminium buitenschrijnwerk met driedubbele beglazing en zonnepanelen. Hierdoor kan u genieten van een fiscaal voordeel: 100 % vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar. Het e-peil zal aldus maximum 20 bedragen.

 

De woningen zijn gelegen op de rand van Oevel (Westerlo) en Olen met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zeer vlot bereikbaar.

 

Elke nieuwbouwwoning beschikt over een ruime leefruimte met open keuken en een bijkeuken, ruime berging, gastentoilet, inkomhal, trap naar de bovenverdieping, een masterbedroom met dressing, twee slaapkamers, 1 of 2 badkamers en een apart toilet. Er is ook een betonnen trap naar de zolderverdieping voorzien. Deze verdieping is voorzien van 1 of 2 ramen in de zijgevel. Voor beide woningen kan de zolderverdieping ingericht worden als hobbykamer, bureau of extra slaapkamer. Mits meerprijs kan de zolder ook volledig afgewerkt worden. Op de zolderverdieping bevindt zich ook de technische ruimte.

 

Op aanvraag kan u de plannen en het verkoopslastenboek bekomen waarin de budgetten voor keuken, vloer, sanitair en binnendeuren zijn opgenomen. Er is een hoogwaardige afwerking voorzien waar u zelf volledig inspraak in heeft. Het is eveneens mogelijk om de woningen casco (water- en winddicht) aan te kopen.

 

De 2 nog op te richten nieuwbouwwoningen (nummer 5 en 5L) worden verkocht onder registratierechten op het grondaandeel en BTW op de constructies.

De nog af te werken casco nieuwbouwwoning kan volledig aangekocht worden onder (3 %) registratierechten!

 

 

Voor meer info contacteer ons kantoor te Herentals op 014 70 51 58 of via info@heylenvastgoed.be

 

- Overstromingsgevoeligheid: P-score: C / G-score: A

 

 

Vragen of een bezoek? Contacteer ons!

Kantoor Herentals

014 70 51 58 Contacteer ons

Of schrijf mij in voor soortgelijke panden.

Overzicht project

Gelijkvloerse verdieping

Unit Slaapkamers Oppervlakte Terras Prijs
BEN-woning lot 1 - Onze Lieve Vrouwstraat 5 3 228.7m2 19.5m2 €397.000 Bekijk details
BEN-woning lot 2 - Onze Lieve Vrouwstraat 5L 3 230m2 19.5m2 €397.000 Bekijk details
BEN-woning lot 4 - Onze Lieve Vrouwstraat 7 3 170m2 18m2 €380.000 Bekijk details

Toon op kaart

BEN-woningen te Westerlo

Westerlo

Routebeschrijving