Immokantoor Buggenhout

Landelijk wonen, vlakbij Brussel én met goede verbindingen naar Antwerpen, Dendermonde en Gent. Het immokantoor Buggenhout van Heylen Vastgoed helpt u bij het kopen of huren van een nieuwe woonst in deze mooie regio. U wil uw eigendom verkopen of verhuren in of rond Buggenhout? Kom zeker langs op ons centraal gelegen vastgoedkantoor in de Kerkstraat. 

buggenhout

Adresgegevens

Kerkstraat 68,
9255 Buggenhout

Vandaag

09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Maandag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Dinsdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Woensdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Donderdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Vrijdag
09:00   -   12:30
13:30   -   18:00

Zaterdag
09:30   -   12:30
13:30   -   17:00

Makelaar Buggenhout

Het vastgoedkantoor in Buggenhout maakt sinds september 2022 deel uit van de groeiende Heylen Vastgoed groep, maar heeft als vastgoedkantoor al meer dan 10 jaar ervaring. De medewerkers kennen de woonmarkt in deze centraal gelegen regio door en door. Die kennis en ervaring stellen we graag tot uw beschikking.

Vanaf nu rekent u in Buggenhout dus ook op de zekerheden van Heylen Vastgoed. Wil u uw pand verkopen? Dan doen wij een gratis schatting. Zo kent u de juiste waarde van uw eigendom en weet u wat u van de verkoop kan verwachten.

Wie wil verkopen of verhuren, begeleiden wij van A tot Z. U geniet van onze uitgebreide juridische ondersteuning en we promoten uw eigendom online en offline, via meer dan 15 verschillende kanalen. Daarnaast zetten we ons eigen netwerk in om voor u uw ideale koper of huurder te vinden.

Zelf op zoek naar vastgoed om te kopen of te huren? Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we uw wensen en mogelijkheden. Daarna gaan wij voor u op zoek gaan naar de woning die best bij u past.

Op zoek naar een makelaar in Buggenhout? Reken op de zekerheden van Heylen Vastgoed en maak nu een afspraak.

Afspraak maken Gratis schatting 

Wonen in Buggenhout

Bent u op zoek naar een vastgoedmakelaar in Buggenhout en wil u weten wat wonen in Buggenhout zo bijzonder maakt? In deze regio woont u erg centraal. Buggenhout is dan ook officieel het geografische middelpunt van Vlaanderen. Nergens anders kan u zo landelijk wonen en toch zo vlot in grote plaatsen als Brussel, Antwerpen, Mechelen of Gent komen.

Dat is natuurlijk een enorme troef voor wie op zoek is naar rust en ruimte, maar ook houdt van de nabijheid van de stad om er te werken, te shoppen of om er van cultuur te genieten. Even tot rust komen in de prachtige beukenbossen van Buggenhout-bos na een drukke dag? Buggenhout biedt het allemaal.

Onze gemeente telt zo’n 14.000 inwoners en heeft ook alle faciliteiten in huis die u van een moderne woonplaats verwacht: sport, ontspanning, winkels, horeca, scholen… Hier heeft u alles bij de hand.

In Buggenhout en deelgemeenten Opdorp, Briel en Opstal kan u nog betaalbaar wonen, maar de populariteit van de regio stijgt snel. Hoewel het hier Oost-Vlaanderen is, grenst de gemeente aan de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Vanuit Buggenhout raakt u dus vlot op uw bestemming in Vlaanderen.

Vastgoedkantoor Buggenhout 

Het vastgoedkantoor in Buggenhout van Heylen Vastgoed staat bekend om zijn persoonlijke service en transparante communicatie met de klant. Wie op zoek is naar een woning om te kopen, te huren of te verkopen, is bij onze makelaars in Buggenhout aan het juiste adres. Onze medewerkers kennen de vastgoedmarkt door en door.

De groeiende populariteit van Buggenhout als woonregio, maakt dat het hier voor wie wil investeren in vastgoed heel interessant is. De vastgoedprijzen in Buggenhout-bos zijn de laatste jaren flink omhoog gegaan. En ook in de ruimere omgeving van de gemeente is de stijging ingezet.

Kom zeker eens langs bij de vastgoedmakelaars in Buggenhout en ontdek ons ruime aanbod.

Vastgoedmakelaar Buggenhout

Het immokantoor in Buggenhout van Heylen Vastgoed is dé makelaar die u helpt bij uw zoektocht naar een woning of die u helpt bij het verkopen of verhuren van uw eigendom. Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze experten en huur, koop of verkoop zonder zorgen.

Afspraak maken Gratis schatting