• Residentie L' Espoir in Grobbendonk Bouwel
  • Residentie L' Espoir in Grobbendonk Bouwel
  • Residentie L' Espoir in Grobbendonk Bouwel
  • Residentie L' Espoir in Grobbendonk Bouwel
Residentie L' Espoir
vanaf € 265.000
Adres:
Lierse Steenweg 33, 2288 Bouwel
  •  2 kamers
  • 107 - 108 m²
Stijlvol en kwalitatief project van 6 ruime, lichte & energiezuinige appartementen met grote terrassen die voldoen aan de BEN norm door hun E peil <25.

Ligging: Gunstig gelegen in het centrum van Bouwel/Grobbendonk. Met ideale bereikbaarheid naar omliggende gemeentes en de E313. 

Beschrijving:  

Het gaat om een strak, modern en kleinschalig blokje mét lift van 6 ruime appartementen met oppervlaktes van 102,6 m² tot 108 m² en zonnige terrassen van 14,40 tot 20 m².  De gelijkvloersappartementen beschikken eveneens over een tuintje en 3 meter scheidingsmuur. De tuintjes en terrassen zijn volledig georiënteerd naar het zuiden. Eén ondergrondse staanplaats en berging zijn inbegrepen in de prijs!


Deze appartementen worden zeer kwaliteitsvol afgewerkt en zijn voorzien van vloerverwarming, alu profielen en hebben een te verwachten E peil < 25 door gebruik te maken van een warmtepomp enz. waardoor men de eerste 5 jaar van 50 % korting kan genieten op de onr. voorheffing. 
App 0.2 voldoet zelfs aan E 20 norm waardoor men 100 % vrijstelling krijgt op de onr. voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.  Hierdoor zal uw persoonlijk verbruik ontzettend laag liggen.

Verder een zeer kwalitatieve afwerking waarbij rekening gehouden werd met het comfort voor de bewoner door gebruik te maken van vloerverwarming, veel natuurlijke lichtinval, ruime bergingen ... Men kan genieten van ruime budgetten naar keuze om van deze appartementen echt een "thuis" te maken! Eveneens rolstoeltoegankelijk.

Er worden 9 ondergrondse staanplaatsen en 6 ruime bergingen voorzien. Eén ondergrondse staanplaats en berging zijn inbegrepen in de prijs!

Verkoop onder BTW stelsel op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Betaling bij oplevering!  Hierdoor heeft u meer tijd en de mogelijkheid om uw eigen woning te verkopen voor deze aankoop!

Contacteer ons voor meer informatie (plannen, lastenboeken en prijslijst incl. aankoopkosten) of maak een afspraak op kantoor via tel.:014/73 38 82 of via info@heylenvastgoed.be

Overzicht project

Gelijkvloerse verdieping

Gelijkvloerse verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs
Appartement – Res. L' Espoir App 0.1 2 103 m² 20 m² verkocht
Appartement – Res. L' Espoir App 0.2 2 108 m² in optie

Eerste verdieping

Eerste verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs
Appartement – Res. L' Espoir App 1.1 2 107 m² 28 m² € 265.000
Appartement – Res. L' Espoir App 1.2 2 107 m² 28 m² in optie

Tweede verdieping

Tweede verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs
Appartement – Res. L' Espoir App 2.1 2 14 m² verkocht
Appartement – Res. L' Espoir App 2.2 2 14 m² verkocht

Contacteer ons

Heylen Vastgoed - Herentals 014 70 51 58
U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan