• Residentie Netezicht in Herentals
  • Residentie Netezicht in Herentals
Residentie Netezicht
vanaf € 265.000
Adres:
Sint-Jobsstraat 107, 2200 Herentals
  • 2 - 3 kamers
  • 82 - 118 m²
Residentie Netezicht: Energiezuinige residentie met prachtig zicht over de Netevallei in een moderne, strakke architectuur. Mooie en ruime appartementen van 2 en 3 slaapkamers. Gelegen op een rustige en groene locatie, in het centrum van Herentals met alle voorzieningen in de buurt, vlotte bereikbaarheid en goede ontsluiting naar de E313, het station en omliggende gemeenten. Volledige inspraak in de afwerking en verkoop onder de voorwaarden van de wet Breyne. 

Deze nieuwbouwresidentie, is prachtig en groen gelegen met zicht over de Netevallei. Moderne, strakke uitstraling met alle comfort en luxe van modern/energiezuinig wonen in het centrum van Herentals. Veel aandacht werd geschonken aan vormgeving en een logische indeling van de appartementen om optimaal te kunnen genieten van de goede oriëntatie en groene zicht. Volledige afwerking naar keuze maken van deze appartementen uw nieuwe thuis. De residentie voorziet in totaal 7 appartementen van 2 tot 3 slaapkamers, 1 appartement met 1 slaapkamer. Elk appartement geniet van het mooi groene verzicht en allen worden volledig en hoogwaardig afgewerkt naar keuze via ruime budgetten. Verder zijn er ondergrondse staanplaatsen (apart aan te kopen) en kelderbergingen  en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien met oplaadpunten voor elektrische fietsen.
Elk appartement wordt uitgerust met vloerverwarming, zonnepaneelinstallatie, ventilatie type D+, HR dubbele beglazing en uiteraard isolatie, om lager te scoren dan E30. Hierdoor geniet u van een vrijstelling van 50% op de onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar!

Wg, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr

Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne en biedt een 100% voltooiingsgarantie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plans van de appartementen, ...) of een vrijblijvende afspraak via 014/70.51.58

Overzicht project

Gelijkvloerse verdieping

Gelijkvloerse verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs
Gelijkvloerse verdieping – App. 0.1 2 113 m² 27 m² € 315.000
Gelijkvloerse verdieping – App. 0.2 3 118 m² 25 m² € 320.000
Gelijkvloerse verdieping – App. 0.3 2 82 m² 30 m² in optie

Eerste verdieping

Eerste verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs
Appartement – App. 1.1 3 114 m² 9 m² in optie
Appartement – App. 1.2 1 83 m² 17 m² verkocht
Appartement – App. 1.3 3 113 m² 17 m² verkocht

Tweede verdieping

Tweede verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs
Penthouse – App. 2.1 2 203 m² 44 m² verkocht

Contacteer ons

Heylen Vastgoed - Herentals 014 70 51 58
U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan