Heylen Vastgoed Classic brengt meer dan 10.000 euro op

Vastgoedblog overzicht

Eerste editie van Heylen Vastgoed Classic brengt meer dan €10.000 op voor lokale verenigingen en goede doelen.

Op 23 juni jongstleden werd de eerste editie van de Heylen Vastgoed Classic gereden. De opbrengst van deze toertocht over het parcours van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl ging integraal naar ondersteunende verenigingen en 2 overkoepelende goede doelen: het Olivia Fund en REVAlution van To Walk Again. De opbrengst werd deze week bekendgemaakt en overhandigd. Organisator Jef Van den Bosch: “De totale opbrengst van deze eerste editie bedroeg meer dan €10.000. Een gedeelte hiervan werd overgemaakt aan de ons ondersteunende verenigingen. Het resterende bedrag van €6.250 is bestemd voor onze goede doelen. Wij zijn erg blij met het resultaat van deze eerste editie en zijn erg blij dat we deze cheque mogen overhandigen. Het zijn goede doelen die ons nauw aan het hart liggen.”
Volgende editie in juni 2020

Ook in 2020 zullen de Heylen Vastgoed Heistse Pijl en Heylen Vastgoed Classic plaatsvinden in juni. De exacte datum ligt nog niet vast maar dit zal waarschijnlijk begin juni zijn. Het is de bedoeling om van de Heylen Vastgoed Classic een vaste aanwezige op de kalender te maken. In september gaan we samen met de organisatie aan de slag met de voorbereiding van de editie in 2020. Wij zullen de nieuwe datum snel bekend kunnen maken.

Over het parcours van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl

De Classic werd dit jaar gereden over het parcours van de profs die op zaterdag 22 juni hun wedstrijd reden. Winnaar Alvaro Hodeg van de Deceuninck Quick Step ploeg werd op zondag gevolgd door de deelnemers van de Heylen Vastgoed Classic voor een rit van 25, 65 of 115 km. Net als dit jaar zal er volgend jaar ook een begeleide toertocht voorzien worden.

SchattingVraag uw gratis schatting aan