Heylen Vastgoed Classic / Heiste Pijl

Vastgoedblog overzicht

Op 22 juni 2019 vindt de twaalfde editie van de Heistse Pijl plaats. Net als vorig jaar is Heylen Vastgoed opnieuw trotse titelpartner van de Europe Tour-wedstrijd doorheen de Kempen. SportIvent is dan ook erg blij om de succesvolle samenwerking verder te zetten en enkele nieuwigheden aan te kondigen.

De Heylen Vastgoed Heistse Pijl breidt in 2019 uit met de Heylen Vastgoed Classic, een toertocht doorheen de Kempen voor de recreatieve fietsliefhebber. De opbrengst daarvan gaat integraal naar twee goede doelen die zowel Heylen Vastgoed als de organisatie van de Heistse Pijl nauw aan het hart liggen.

Daarnaast zijn er verdere stappen gezet om dé profkoers doorheen de Kempen de komende jaren nog meer op de kaart te zetten.

Nieuw in 2019

In 2019 vaart de Heylen Vastgoed Heistse Pijl opnieuw zijn eigen koers. Zo kunnen we vanaf dit jaar ons verhaal zelf schrijven en onze partners nog meer visibiliteit garanderen.

De wedstrijd is dit jaar live te volgen op Sporza.

De Heylen Vastgoed Heistse Pijl is verplaatst naar een latere datum en valt nu één week voor het BK. Door de koers twee weken te verschuiven (van 8 naar 22 juni) krijgen we in 2019 een sterker deelnemersveld aan de start.

We organiseren - naast de profkoers en toertocht - ook nog andere events om er in juni een uitgebreid weekend van te maken. De gesprekken zijn momenteel lopende en meer informatie volgt snel.

In Memoriam Michael Goolaerts

Dit jaar zal er opnieuw een eerbetoon zijn aan Michael Goolaerts,die opgroeide in de regio. Met de 'Trofee Michael Goolaerts' willen we Michael herdenken.SchattingVraag uw gratis schatting aan