Heylen Vastgoed strijkt neer in Ekeren

Vastgoedblog overzicht

Zaakvoerder Johan Heylen: “ In het contact met onze klanten merken wij dagelijks wat voor een groot potentieel 1 kantoor met meerdere vestigingen heeft in de ruime omgeving van Antwerpen en de Kempen. Na de opening van ons kantoor in Heist-op-den-Berg willen wij hier dan ook verder op inspelen met de opening van een nieuw kantoor in Ekeren. Zo zijn wij nog beter bereikbaar voor mensen ten noorden van Antwerpen.”

Nieuw pand in de kloosterstraat

Het nieuwe kantoor krijgt een plaats in de Kloosterstraat in Ekeren. Johan Heylen: “Voor deze vestiging vonden we een knap nieuwbouwproject. Met een oppervlakte van 350m2 en meer dan 30 meter vitrine krijgt ons hele aanbod voldoende visibiliteit. Zowel herverkoop, nieuwbouw, verhuur als exclusieve eigendommen zullen uitgebreid aan bod komen. Het kantoor in Ekeren kan uiteraard ook rekenen op de ondersteuning van onze juridische afdeling.” Het nieuwe kantoor wordt momenteel ingericht en zal geopend worden in het najaar.

Op zoek naar nieuwe medewerkers

Voor het nieuwe kantoor is men bij Heylen Vastgoed ook op zoek naar extra medewerkers. Johan Heylen: “Specifiek voor het nieuwe kantoor zijn er 5 vacatures, voor verhuur, verkoop, onthaal en nieuwbouw. Wij hopen deze snel te kunnen invullen zodat het team klaar staat als het kantoor geopend wordt.”

Alle vacatures kan men terugvinden op www.heylenvastgoed.be

SchattingVraag uw gratis schatting aan