Heylen Vastgoed wint het hart 2019

Vastgoedblog overzicht

Tijdens Het Hart voor Ondernemers heeft Heylen Vastgoed uit Herentals Het Hart 2019 gewonnen. Volgens het bestuur van Unizo Neteland geeft het bedrijf blijk van gedurfd ondernemerschap en zorgt het voor een positieve uitstraling buiten de gemeentegrenzen.

Om genomineerd te worden voor Het Hart moeten personen of bedrijven gevestigd zijn in Herentals, Herenthout of Olen, blijk geven van gedurfd ondernemerschap en zorgen voor uitstraling buiten de grenzen van de drie gemeenten waarbinnen Unizo Neteland actief is. “Tijdens onze jongste bestuursvergadering hebben de 15 leden gestemd op de 3 kanshebbers”, vertelt Gert Lathouwers. “Biolandbouwer Bavo Verwimp en verpakkingsbedrijf Deca eindigden met een gelijk aantal stemmen, Heylen Vastgoed kwam als winnaar uit de bus.”
2 keer verrast
Heylen Vastgoed mocht een werk van kunstenaar René Jacques uit Olen mee naar huis nemen. “We hebben instructie gekregen van René, het zal een mooie plaats krijgen in onze vergaderzaal”, aldus medezaakvoerder Cedric Vanhencxthoven. “We zijn 2 keer verrast door Het Hart, eerst door de nominatie en vanavond door de overwinning. Dit is uiteraard zeer fijn en aangenaam.”
De laatste jaren richtte Heylen Vastgoed de blik stevig richting Mechelen en Antwerpen. “We hebben zwaar ingezet op groei en expansie maar wel telkens vertrekkende vanuit het lokale. Dat past dus binnen het idee dat Unizo Neteland heeft over de winnaar van Het Hart. We bieden dienstverlening in de hele provincie dankzij plaatselijke kantoren. Het is onze ambitie om die groei te bestendigen en nog te versterken.”

Heylen Vastgoed werd in 2005 opgericht door Johan Heylen. Vandaag stelt het bedrijf 48 mensen tewerk in 10 kantoren verspreid over de hele provincie Antwerpen.

Bron : made in kempen

SchattingVraag uw gratis schatting aan