Heylen Vastgoed wordt partner van Telenet Giants Antwerp

Vastgoedblog overzicht

Heylen Vastgoed en Telenet Giants Antwerp slaan de komende jaren de handen in elkaar om de basis van de Belgische basketbaltopclub te versterken. We breiden daarmee onze aanwezigheid in de Belgische sportwereld nog verder uit. Naast trouwe sponsor van Royal Antwerp FC en partner van tal van sportevenementen en sporttakken zetten we nu in op basketbal.

Johan Heylen: “Met het oog de verdere versterking van onze aanwezigheid in de regio Antwerpen en kantoren in Antwerpen centrum en Ekeren was een samenwerking met de Giants een logische volgende stap. De doelgroep die we hiermee aanspreken is complementair met het publiek dat we aanspreken via onder meer RAFC en het veldrijden. We zullen onze naam linken aan de nieuwe Basketcampus van Telenet Giants Antwerp. Zo kunnen we kernwaarden als jeugd, lokale verankering en sport combineren,”
Voorzitter Roger Roels van Telenet Giants Antwerp: “Deze samenwerking met Heylen Vastgoed is een stap vooruit in de verdere groei van onze club. We zijn enthousiast dat zij onze (jeugd)werking de komende jaren gaan ondersteunen. We zijn er van overtuigd dat Heylen Vastgoed de perfecte partner is om Telenet Giants Antwerp nog meer op de kaart te zetten,” Björn Verhoeven van de Raad van Bestuur van Telenet Giants Antwerp tekende het contract in de “Heylen Vastgoed Sportcampus” met Johan Heylen. Naast de naam aan de Sportcampus wordt Heylen Vastgoed ook partner van de jeugd van de Giants.

Hou onze social media de komende weken in de gaten, we zetten deze nieuwe samenwerking met een aantal acties zeker nog in de kijker.

SchattingVraag uw gratis schatting aan