Nieuw kantoor Heylen Exclusief in Brasschaat

Vastgoedblog overzicht

In januari wordt er een 12de kantoor van Heylen Vastgoed, meerbepaald een flagshipkantoor voor Heylen Exclusief, geopend in Brasschaat. Opvallend: het nieuwe kantoor wordt hiermee meteen het eerste exclusieve kantoor van ‘Heylen Exclusief’ en zal ook dienst doen als uitvalsbasis voor de volledige groep. Voor Heylen Vastgoed betekent dit al het vierde nieuwe kantoor dit jaar. En dat is niet alles: de inrichting van het kantoor neemt niemand minder dan Yves Chung van Pellegrini Design - bekend uit TV-programma ‘Stukken van Mensen’ - voor zijn rekening.

Pal in het centrum van Brasschaat op de Bredabaan, onder de kerk opent Heylen Vastgoed binnenkort een nieuw vastgoedkantoor. Voor de Antwerpse vastgoedmakelaar gaat het niet alleen om het 12de kantoor, het wordt meteen ook het allereerste kantoor dat zich via ‘Heylen Exclusief’ specifiek richt op de markt van het luxevastgoed en het vastgoed in de Noordkant van Antwerpen. Er gaan 10 medewerkers vast aan de slag, waaronder ervaren vastgoedmakelaars die de regio op hun duimpje kennen.
“Met dit kantoor openen we meteen ons eerste kantoor voor panden die we vanuit Heylen Exclusief verkopen. In de meeste kantoren bieden we een mix aan, maar gezien de specifieke regio en de grote vraag naar luxepanden in deze buurt is het logisch om een kantoor te voorzien dat zich op dat type vastgoed daarop richt. Dit wordt dan ook meteen onze flagshipstore.” Yves Vervliet, Verantwoordelijke Verkoop Heylen Vastgoed - Heylen Exclusief
Uitvalsbasis voor de hele regio

Met vijf kantoorruimtes, twee vergaderruimtes en zestien parkeerplaatsen is het - naast de flagshipstore - ook de ideale uitvalsbasis voor medewerkers van de groep die in de buurt wonen of moeten zijn. Gezien de groep almaar groter wordt en ze sinds begin dit jaar reeds 25 nieuwe medewerkers aanwierven, is zo’n satellietkantoor broodnodig, luidt het.

“We bestaan dit jaar 15 jaar en we zijn de laatste jaren enorm gegroeid. Dit jaar alleen al openden we drie nieuwe kantoren en dat betekent natuurlijk ook dat we steeds meer medewerkers hebben. Gezien de verdeling van onze huidige kantoren en het feit dat onze medewerkers zich vaak in de verschillende delen van de provincie Antwerpen bevinden, is het nuttig om van dit kantoor ook meteen een satellietkantoor te maken waar onze medewerkers - voor een meeting of voor een dagje administratie - aan de slag kunnen.” Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed - Heylen Exclusief

Exclusief design

Eén van de meest opmerkelijke elementen van het nieuwe kantoor, is het exclusieve design van het kantoor. Hiervoor werkt Heylen Exclusief samen met topdesigner Yves Chung van Pellegrini Design, onder meer bekend van het TV-programma ‘Stukken van Mensen’. Waar hij normaal gezien rekening zou houden met het vurige rood van Heylen Vastgoed, hield Chung voor de inrichting van dit kantoor rekening met het exclusieve karakter en koos daarom voor bijpassende zetels in de kleuren van Heylen Exclusief en onder andere unieke ‘Le Corbusier’ stoelen. In samenspraak met de zaakvoerders en Pellegrini Design, werden renders en video gebruikt om de inrichting van het kantoor te optimaliseren.

We openden sinds het begin van 2020 reeds drie nieuwe kantoren: in Geel, in Deurne en in Mortsel. Binnenkort komt daar nog het Heylen Exclusief kantoor in Brasschaat bij. Ook hier zullen we ons - naast exclusieve eigendommen - richten op de herverkoop en verhuur van residentiële panden, nieuwbouwprojecten, en property management.

SchattingVraag uw gratis schatting aan