Nieuw kantoor in centrum Mechelen

Vastgoedblog overzicht

Heylen vastgoed opent kantoor in centrum Mechelen.

MECHELEN – Heylen Vastgoed, een bekende naam in de wereld van het vastgoed, opent op zaterdag 26 oktober een nieuw kantoor op de Korenmarkt in Mechelen. De vastgoedmakelaar heeft nu negen kantoren in de provincie Antwerpen.

Heylen Vastgoed had al een kantoor op de Putsesteenweg maar verhuist nu naar de Korenmarkt om nog beter te kunnen inspelen op de Mechelse vastgoedmarkt. In het kantoor gaan vijf personeelsleden aan de slag.
Heylen blijft sterk doorgroeien. Het aanbod van Heylen Vastgoed gaat intussen richting 1.500 panden. Het bedrijf bestaat sinds 2005 en richt zich naast de verkoop en verhuur van residentiële panden ook op nieuwbouwprojecten en exclusieve eigendommen. De vastgoedmakelaar heeft 9 kantoren in de provincie Antwerpen, in Antwerpen, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, en Heist-op-den-Berg.

“Omdat we blijven groeien in de regio is een nieuw kantoor een stap in de goede richting. Dit is een fantastische locatie, pal in het centrum van Mechelen, waar voldoende visibiliteit is voor ons groeiende aanbod”, zegt Johan Heylen, zaakvoerder Heylen Vastgoed.

Bron : Made in Mechelen

SchattingVraag uw gratis schatting aan