Heylen Vastgoed komt naar Deurne

Vastgoedblog overzicht

Klaar voor 2020? U heeft het de afgelopen maanden regelmatig zien passeren in onze berichtgeving. Wij zijn alvast klaar om ook in 2020 alles te geven voor onze (ver)kopers, (ver)huurders, ontwikkelaars, enz. en zullen dat onder meer doen vanuit een nieuw kantoor in Deurne. 

Met meer dan 20 meter vitrine, maar liefst 6 parkeerplaatsen, ruimte voor een ontvangstbalie, interactieve kiosken, vergaderruimtes en genoeg plaats voor onze medewerkers zullen wij jullie ook vanuit Deurne de bekende service en unieke werking in een herkenbare omgeving kunnen aanbieden. Zowel onze afdelingen verkoop, verhuur, nieuwbouw, beheer, legal als de exclusieve eigendommen via Vanhencxthoven zullen aan bod komen in Deurne. Bovendien zal het kantoor kunnen rekenen op de ondersteuning van het volledige team van Heylen Vastgoed. 

De keuze voor Deurne was voor de hand liggend. Als één van de grootste gemeenschappen van de provincie is het voor de inwoners niet altijd eenvoudig om één van onze kantoren te bereiken, zeker gezien de verkeersomstandigheden in en rond Antwerpen. Nu kunnen de mensen van Deurne en omgeving terecht in hun eigen gemeente. Bij mensen die uit de buurt komen, en die de lokale markt kennen. 

De opening is voorzien voor maart 2020. Hou onze website, social media in de gaten voor het laatste nieuws.

SchattingVraag uw gratis schatting aan