Nieuw kantoor maakt puzzel compleet

Vastgoedblog overzicht

Vanaf 1 maart is Heylen Vastgoed ook actief vanuit de Theofiel De Biestraat in Heist-op-den-Berg. Met een achtste kantoor maken we onze lokale verankering in de provincie Antwerpen compleet.

Naast vestigingen in Antwerpen, Geel, Herentals, Lier, Malle, Mechelen en Turnhout had Heylen Vastgoed nog één puzzelstukje te leggen om een mooi geheel te bekomen. Dat wordt nu in Heist-op-den-Berg geplaatst, waar de diensten verkoop, verhuur, nieuwbouw, exclusieve eigendommen en juridische begeleiding worden ondergebracht. Er zullen 5 medewerkers aan de slag gaan.

“Met onze lokale kantoren willen we zo dicht mogelijk bij onze klanten zitten, vlot bereikbaar en met vertrouwde gezichten”, zegt Johan Heylen, zaakvoerder van Heylen Vastgoed. “Onze medewerkers zijn thuis in de streek, schatten woningprijzen daardoor correct in en zijn uiteraard op de hoogte van alle wetgeving en immotrends. Zo versnellen we het verkoopproces.”
Ook regelmatig op zondag open
Momenteel zijn de verbouwingswerken aan de achtste vestiging nog volop bezig. Twee panden zullen tot één locatie van 300 vierkante meter worden omgevormd. Vanaf 1 maart zal het kantoor dan van maandag tot zaterdag open zijn. “Al zijn we in de lente ook regelmatig op zondag open om nog flexibeler op de drukke agenda’s van onze klanten in te spelen.”

Sinds 2005 leidt Heylen Vastgoed de verkoop en verhuur van woningen in goede banen. De vastgoedmakelaar bleef al die jaren groeien. In juni 2017 verhuisde het kantoor in Turnhout al naar een groter pand en verdubbelde het Herentalse kantoor in oppervlakte. Als ook de nieuwe locatie in Heist-op-den-Berg is geopend, telt de immomakelaar in totaal 50 medewerkers.

SchattingVraag uw gratis schatting aan