PoVaMij wordt Heylen Vastgoed

Vastgoedblog overzicht

Heylen Vastgoed neemt vanaf 1 februari Poppel Vastgoed Maatschappij (PoVaMij) over. Liesbeth Stil verhuist naar het kantoor van Heylen Vastgoed in Turnhout. Ze neemt 25 jaar ervaring mee in de verkoop en verhuur van panden, vooral luxewoningen, in de Antwerpse grensregio.

PoVaMij wordt Heylen Vastgoed
Bij de start in 1993 was PoVaMij het eerste vastgoedkantoor in Poppel. Zaakvoerder en vastgoedexperte Liesbeth Stil specialiseerde zich in de verkoop en verhuur van villa’s in de grensregio en bouwde een groot klantenbestand op in Nederland. Ze bundelt nu haar krachten met de Antwerpse vastgoedspecialist Heylen Vastgoed, verhuist naar het kantoor in Turnhout en zet haar activiteiten voort onder de naam van Heylen Vastgoed.
Exclusieve eigendommen
Zaakvoerder van Heylen Vastgoed Johan Heylen: “Met de overname van PoVaMij versterken we ons woningaanbod in en rond de gemeente Ravels aan de grens met Nederland, waar Liesbeth al 35 jaar in de deelgemeente Poppel woont. Met haar halen we ook 25 jaar expertise in luxevastgoed binnen. Expertise die we onder andere inzetten voor Vanhencxthoven, de gespecialiseerde dienst binnen Heylen Vastgoed rond exclusief vastgoed.”
Geen franchising
Dat Liesbeth Stil uit alle vastgoedmakelaars voor Heylen Vastgoed kiest, heeft alles te maken met de werkwijze van de vastgoedspecialist. Liesbeth Stil: “Heylen Vastgoed doet niet aan franchising en dat sprak me heel erg aan. Hun 10 kantoren werken onder de vleugels van 1 vastgoedteam. Ze wisselen onderling knowhow uit en bouwen voort op de gemeenschappelijke vakkennis van markt, wetgeving en marketing.”
Lopende dossiers

De overname gebeurt op 1 februari. Na een overgangsperiode van ongeveer 2 maanden zal het kantoor in Poppel verdwijnen. De komende weken neemt Liesbeth Stil contact op met haar klanten bij PoVaMij. Ze krijgen de keuze om hun dossier over te dragen naar Heylen Vastgoed.

SchattingVraag uw gratis schatting aan