Verhuis kantoor Geel

Vastgoedblog overzicht

Bij Heylen Vastgoed zijn we klaar voor 2020. Onze plannen voor het komende jaar maken dat duidelijk. Naast de opening van een nieuw kantoor in Deurne verhuist ook onze vestiging in Geel naar een nieuwe locatie. Vanaf februari kan u voor de (ver)koop en (ver)huur van uw eigendom terecht in het kantoor aan de Markt 20. 

Het nieuwe kantoor is niet alleen groter dan het vorige, waardoor we zowel verkoop, verhuur, nieuwbouw, beheer, als de exclusieve eigendommen van Vanhencxthoven aan bod kunnen laten komen. De vitrine van 6 meter breed geeft ook uit op de Nieuwstraat, zodat we ons aanbod nog beter in de kijker kunnen zetten, dankzij de passage vanuit de winkelstraat richting de Markt. 

Onze medewerkers in het kantoor van Geel zullen zoals steeds gebruik kunnen maken van de ondersteuning van het volledige team van Heylen Vastgoed, onder meer op het vlak van onthaal, marketing en voor juridische ondersteuning door onze afdeling legal. Tot de dag dat we onze intrek nemen op de Markt, kan u terecht in ons kantoor aan de Werft in Geel. Hou onze social media en website in de gaten voor de laatste info over de verhuis.

SchattingVraag uw gratis schatting aan