Wonen in uw provincie

Beste lezers,

Na een maand met zowel de koudste week sinds jaren als een aantal van de warmste februaridagen ooit is het tijd om uit te kijken naar de lente.

Dat doen we bij Heylen Vastgoed met een eerste openhuizendag op 27 maart. Maak gebruik van de extra visibiliteit in aanloop naar deze zaterdag en van de uitstekende periode voor verkoop die de lente altijd is. Contacteer één van onze kantoren of bel voor meer informatie.

Op de cover kon u al deze dat wij een partnership afgesloten met Rani Rosius. De snelste vrouw van België - na Kim Gevaert - en Heylen Vastgoed gaan de spurt aan op weg naar topprestaties. Wij kijken uit naar de samenwerking, te beginnen met het EK indoor komend weekend.

Verder hebben we het in deze editie over koopsparen. Deze formule laat woonstarters toe om te wonen in een nieuwbouw, nog voor je effectief een lening aangaat. In ons aanbod zitten ondertussen ook projecten die hiervoor in aanmerking komen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Wij bekijken graag de mogelijkheden samen met u.

De testimonials in deze Wonen in uw provincie doen ons erg veel plezier. Deze positieve feedback geeft vertrouwen aan onze medewerkers en spoort hen aan om nog harder verder te werken. Met complimentendag van afgelopen maandag in gedachten willen wij als bestuurders ook nog graag even ons team bedanken. Zonder hen was er van het succes van Heylen Vastgoed geen sprake. Merci!

Veel leesplezier,

Johan Heylen
Zaakvoerder