Wonen in uw provincie

Zaterdag 9 oktober, bij het verschijnen van deze bijlage, kan u terecht in meer dan 350 deelnemende panden tijdens onze openhuizendag in heel de provincie Antwerpen en het Waasland, wat een ongekend succes betekent. Maar ook daarnaast hebben we alweer een drukke maand achter de rug en kunnen u dus ook heet wat nieuws meegeven.

Eerst en vooral blikken we terug op een succesvolle bootcamp met als resultaat 9 nieuwe, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. We heten hen graag welkom en kijken al uit naar een volgende editie van onze Heylen Vastgoed bootcamp die volgend jaar in januari zal doorgaan. De nieuwe mensen zijn nodig, want door de blijvende groei en de uitbreiding van ons kantorennetwerk met vestigingen in Lommel en een tweede kantoor in Antwerpen aan de kaaien hebben we absoluut meer medewerkers nodig. 

De aangekondigde aanpassing van de registratierechten door de Vlaamse regering zal de drukte de komende maanden bovendien doen toenemen. Verderop in deze editie leggen onze mensen van de juridische afdeling alvast uit welke gevolgen dit voor uw aankoop kan hebben. Zij staan uiteraard ter uwer beschikking voor verdere vragen.

Met de opening van een vijftiende kantoor in Lommel trekt Heylen Vastgoed richting Limburg, een logische stap gezien de ligging van onze andere kantoren. Wij kijken ernaar uit om ook in een derde provincie mensen hun eigendom de meeste kans tot verkoop te geven.

Veel leesplezier en tot binnenkort!