Wonen in uw provincie / mei

Beste Lezers,

U las of hoorde het misschien onlangs in het nieuw : de marktomstandigheden voor de verkoop van een woning zijn zeer gunstig de laatste maanden. Bij Heylen Vastgoed geven wij uw woning de meeste kans tot verkoop dankzij onze unieke aanpak, samenwerking tussen verschillende afdelingen, onze 10 kantoren en het gebruik van al onze mediakanalen. Daarbovenop organiseren we op 15 juni alweer onze tweede openhuizendag van het jaar. Meer dan 250 panden in de provincie zullen hun deuren openzetten voor potentiƫle kopers. Wij zetten in aanloop naar de openhuizendag uw woning nog extra in de kijker en zorgen voor begeleide bezoeken op de dag zelf. Contacteer ons vandaag nog als ook uw eigendom de meeste kans tot verkoop wil geven.

Onlangs mochten wij vol trots een partnership met de Telenet Giants Antwerp aankondigen. Ons engagement bij de succesvolle club richt zich vooral op de jeugdwerking : zo kunnen we onze lokale verankering in de regio's, met onze kantoren in Antwerpen en Ekeren nog meer in de kijker zetten. Zin om de wedstrijd op 10 mei bij te wonen? Lees alles over onze actie op de cover en win een duoticket!

Verderop in deze editie van 'Wonen in uw provincie' kan u - naast ons aanbod - kennis maken met Stefanie De Schepper. Zij wordt binnen onze organisatie verantwoordelijk voor interne coaching en opleiding. Zo kunnen we Heylen Vastgoed nog beter op het spoor zetten naar de toekomst.

Veel leesplezier,

Johan Heylen, zaakvoerder


Ik wens dit in een ander medium

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan