Wonen in uw provincie / juli

Beste lezer,

De zomer is gestart en na de maatregelen van de voorbije maanden kunnen we ook - mondjesmaat - ons oude leven terug opnemen. Deze heropstart ging voor ons samen met een sterke groei in de vraag naar woningen om te huren of te kopen.

Daarom zetten wij de komende maanden ook alles op alles om uw eigendom de meeste kans tot verkoop te geven. Onze kantoren blijven zoals altijd 6 dagen op 7 geopend in de vakantieperiode en onze medewerkers blijven voor u klaarstaan.

Het is en blijft natuurlijk een atypische zomer. Veel mensen hebben hun vakantieplannen moeten bijstellen. Geen nood, bij Heylen Vastgoed doen wij er alles aan om deze zomer zo aangenaam mogelijk te maken voor jullie. Er liep al een actie waarbij jullie een aantal Intex zwembaden konden winnen, en verderop in deze Wonen in hebben we nog iets leuk in petto. Hou verder zeker onze social media en website in gedachten. Er komt nog heel wat voor jullie aan!

Ons aanbod blijft ondertussen verder groeien : zo mochten wij afgelopen maand een tiental nieuwbouwprojecten lanceren en zitten er nog heel wat in de pijplijn. Het doet ons plezier om te zien dat verkopers en verhuurders vertrouwen hebben in onze manier van werken.

Wilt u uw eigendom verkopen of verhuren? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het gratis nummer 0800 292 23 of via www.heylenvastgoed.be en geef uw eigendom de meeste kan tot verkoop!

Veel leesplezier,

Johan Heylen
Zaakvoerder

Ik wens dit in een ander medium

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan