Wonen in uw provincie / maart

Beste lezer,

De lente nadert met rasse schreden en daarmee nadert er ook een topperiode voor de verkoop van uw woning. En om ons aanbod nog meer in de kijker te zetten starten we bij Heylen Vastgoed de lente direct met een openhuizendag op 21 maart. Meer dan 250 panden zetten hun deuren open onder de deskundige begeleiding van onze medewerkers. Mis deze kans om uw droomwoning te vinden niet!

Bij Heylen Vastgoed mochten wij afgelopen maand de officiĆ«le opening van ons nieuw kantoor in Geel vieren? In maart breidt ons team en onze zichtbaarheid nog verder uit met de opening van ons kantoor in Deurne. De verbouwingen zijn volop aan de gang in het nieuwe kantoor aan de Bisschoppenhoflaan en we verwachten de deuren te kunnen openen op het einde van deze maand.  Hou onze social media en onze website in de gaten voor meer info.

Tot slot staan we graag nog even stil bij het succes van RAFC, waarvan Heylen Vastgoed al jaren trouwe partner is. De plaatsing voor Play-Off 1 is voor het tweede jaar op rij - zo goed als toch, bij het schrijven van dit voorwaard een feit. Als kers op de taart is er de bekerfinale tegen Club Brugge op 22 maart. Kijk verderop in deze Wonen in en op onze social media om kans te maken op tickets!  Iedereen winnaar, ook voor de verkoop of verhuur van uw woning!

Veel leesplezier,

Johan Heylen
Zaakvoerder

Ik wens dit in een ander medium

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan