Wonen in uw provincie / september

Beste lezer,

De zomervakantie is ondertussen alweer achter de rug. Onze ervaring leert ons dat deze periode een ideale tijd vormt voor de verkoop van uw eigendom. Daarvoor bent u bij Heylen Vastgoed uiteraard aan het juiste adres. Om uw eigendom nog meer kans te geven tot verkoop organiseren we op 12 oktober een openhuizendag. Als u wil profiteren van de extra visibiliteit, neem dan zo snel mogelijk contact op, zodat we ook de deuren van uw woning kunnen openzetten voor onze bezoekers.

Het beeld van onze campagne 'Klaar voor 2020' veranderd vandaag naar een sigarenrokende hond. Grappig beeld natuurlijk, maar het wijst wel op de noodzaak om voldoende rookmelders te plaatsen in uw woning. Ik wijs daarom ook graag nog eens op onze actie voor verhuurders : verhuur via Heylen Vastgoed en ontvang een gratis rookmelder. Voor meer informatie kan u steeds terecht bij onze verhuurafdeling.

Tot slot mochten we afgelopen week het resultaat van de Heylen Vastgoed Classic bekendmaken. Het doet ons plezier dat de eerste editie meer dan 10.000 euro opbracht voor de ondersteunde verenigingen en onze goede doelen : het Olivia Fund en Revalution. Dat motiveert de organisatie en onszelf om er volgend jaar opnieuw tegenaan te gaan.

In het najaar staan er nog een aantal acties voor het goede doel op stapel. Hou onze website www.heylenvastgoed.be en sociale media in de gaten voor meer info!

Veel leesplezier,

Johan Heylen
Zaakvoerder

Ik wens dit in een ander medium

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan