Wonen in uw provincie / augustus

Beste lezer,

De zomervakantie is achter de rug, de kinderen zijn terug naar school, en ook bij Heylen Vastgoed zijn we klaar voor het najaar. net als onze potentiële kopers en huurders zo blijkt, uit de bezoekersaantallen op onze website die al enkele weken sterk aan het stijgen zijn en aan de aanvragen die binnenlopen via verschillende kanalen. De opening van ons nieuw kantoor in Mortsel zal deze trend alleen maar versterken.

Aan dat nieuwe kantoor in Mortsel wordt momenteel de laatste hand gelegd. De opening is voorzien voor de derde week van september, een officiële opening zal er niet inzitten dit jaar, maar hou onze social media in de gaten en kom gerust een kijkje nemen als u binnenkort in de buurt bent. Onze medewerkers zien het volledig zitten en zullen voor jullie klaarstaan.

Op de cover kon u het al lezen, op 17 oktober organiseren we onze grote openhuizendag doorheen de provincie. Wil u ook profiteren van de extra visibiliteit via al onze mediakanelen, de ontzorging via onze diensten en een gratis en correcte schatting door onze regionale experten? Aarzel dan niet en neem contact op voor een afspraak via het nummer 0800 292 23.

Verderop in Deze Wonen in uw provincie hebben we het over een stuk van die ontzorging : de begeleiding bij het opstellen van een compromis, de vereiste documenten bij verkoop van een woning, de eerste stappen in  investeringsvastgoed. Voor andere vragen kan u zoals steeds terecht bij onze juridische afdeling of bij onze commerciële medewerkers.

Tot slot verwijs ik graag nog naar www.heylenvastgoed.be voor ons volledig aanbod en alle vastgoedinformatie. Uiteraard zijn jullie ook steeds welkom in één van onze kantoren doorheen de provincie Antwerpen.

Veel leesplezier,

Johan Heylen
Zaakvoerder

Ik wens dit in een ander medium

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan