Wonen in uw provincie / november

Beste lezer,

Na het succes van onze vorige openhuizendag besloten we - in het kader van de grote drukte naar de afschaffing van de woonbonus om op 9 november een nieuwe dag te organiseren waarop potentiële kopers alle kansen krijgen om zoveel mogelijk panden te bezoeken. De juiste beslissing zo blijkt : maar liefst 210 huizen zetten hun deuren open onder begeleiding van onze medewerkers.

(Ver)kopers en (ver)huurders dragen van 1 november tot en met 15 december trouwens hun steentje bij voor één van onze 9 goede doelen in het kader van Vastgoed for Life. Voor elk via Heylen Vastgoed verkocht of verhuur pand storten wij 25 euro. Lees er alles over verderop in deze Wonen in of op www.vastgoedforlife.be

Onlangs openden wij een nieuw kantoor in Mechelen. In dit ruimere pand, met veel meer visibiliteit, hebben we de gelegenheid om ons groeiende aanbod op de beste manier te presenteren. Die gestage groei maakt ook dat wij op zoek zijn naar een aantal vastgoedtalenten die in ons team passen. Voelt u zich aangesproken?  Bekijk de profielen die wij zoeken op onze website.

De nieuwe regelgeving voor 2020 heeft grote gevolgen voor oudere huurwoningen op de markt. Verderop kan u hier meer over lezen. Uiteraard kan u ons steeds contacteren als u meer vragen heeft over specifieke situaties.

Veel leesplezier,

Johan Heylen
Zaakvoerder

Ik wens dit in een ander medium

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan