Wonen in uw provincie / november

Beste lezer,

De novembereditie van onze 'Wonen in uw provincie' is dor de gekende omstandigheden alweer een speciale editie geworden. Door de onduidelijkheid wat betreft de gevolgen van de genomen maatregelen voor onze sector waren wij genoodzaakt om de geplande verschijning uit te stellen. Omdat de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten voorop staat werken wij vanaf vorige week achter gesloten deuren, daarover leest u verderop meer.

Aangezien nieuwbouwprojecten vaak op plan worden gekocht en afspraken op kantoor (na afspraak en uiteraard met alle mogelijke voorzorgsmaatregelen) nog wel kunnen doorgaan, hebben we besloten om van deze editie een nieuwbouwspecial te maken en ons aanbod extra in  de kijker te zetten. Meer dan 60 projecten verdienen dat ook. Graag wil ik dan ook de ontwikkelaar die hun vertrouwen in ons stellen nog eens extra bedanken hiervoor! Voor hen blijven we bovendien op zoek naar projectgronden en gebouwen.

Verder verhuisde ons kantoor in Lier deze maand, net voor de strengere maatregelen, naar een nieuwe locatie met een pak meer ruimte en visibiliteit langs de ring. Spring gerust eens binnen als het terug kan.

In deze special zetten we niet alleen onze nieuwbouwafdeling in de verf. Zeker in deze tijden is het voor veel mensen nuttig en gemakkelijk om het beheerd van hun verhuurpanden uit handen te geven. Daarvoor kan u een beroep doen op onze afdeling Property Management.

De rookmelderplicht in woningen zal vanaf 2021 nog strenger gecontroleerd worden. Misschien nuttig om te weten, zeker nu we voor elke tehuurstelling. bij Heylen Vastgoed een gratis rookmelder bezorgen.

Tot slot maak ik graag nog even promotie voor onze speciale actie voor Olivia Fund. De unieke, gedragen en gesigneerde truitjes van Rafc - Standard worden deze week geveild voor het goede doel. Meer info kan u vinden op onze website.

Veel leesplezier,

Johan Heylen
Zaakvoerder

Ik wens dit in een ander medium

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan