Wonen in uw provincie

Beste lezers,

In deze editie van onze 'Wonen in' zetten wij graag onze medewerkers even in de kijker. De vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom zou niet mogelijk zijn zonder het harde teamwerk van meer dan 100 Heylen Vastgoed ambassadeurs. Daar hebben we ons als bedrijf, zeker ook het voorbije jaar, extra voor ingezet en we zijn er trots op het team dat er nu staat.

Zo hebben we in het Waasland een veelbelovend team dat deze week aan de slag ging on ons nieuw kantoor in het Waasland. Wij verwachten dan ook een vlotte groei in ons eerste kantoor in Oost-Vlaanderen.

Verder in deze 'Wonen in' hebben we het over de impact van een jaar corona op ons bedrijf, in een artikel dat eerder ook in Made in verscheen en komen er een aantal zaken aan bod van onze juridische afdeling. Zo hebben we het onder meer over de positieve invloed van digitalisering op de verkoop van uw woning, bekijken we de regelgeving rond stookolieketels en bespreken we de reNUveeractie van de overheid.

We kregen de afgelopen weken alweer een aantal erg positieve reacties van mensen die tevreden waren over onze service. Christiane en Edgard bijvoorbeeld wilden dan ook met alle plezier hun ervaring met jullie delen in een videotestimonial. Dat doet ons erg veel plezier en geeft vooral ook een boost aan onze medewerkers. Bedankt voor jullie feedback en veel succes in de toekomst. 

Ons volledig aanbod in de provincie Antwerpen en het Waasland kan u zoals steeds terugvinden in deze 'Wonen In'

Veel leesplezier,

Johan Heylen
Zaakvoerder