Wonen in uw provincie / maart

Beste Lezers,

De voorbije weken konden we er niet langs, de lente staat voor de deur. met het verschijnen van de lentezon krijgt ook de verkoop van uw eigendom een boost. Zeker als u deelneemt aan de Heylen Vastgoed openhuizendag op 23 maart. Meer dan 250 deelnemende panden, nog meer visibiliteit en bezoekers die eenvoudig meerdere panden kunnen bekijken onder begeleiding van onze medewerkers.

Afgelopen maand kreeg Heylen Vastgoed ' het hart voor ondernemers' van Unizo uitegereikt. Het deed ons bijzonder veel plezier om deze prijs te mogen ontvangen uit handen van collega-ondernemers. Leuk om te zien dat onze inspanningen om lokale initiatieven te ondersteunen en ondertussen verdere te groeien geapprecieerd worden.

Tot slot wil ik iedereen oproepen om deel te nemen aan de Heylen Vastgoed Classic. Op 23 juni krijgt u de gelegenheid om op (een gedeelte van) het parcours van de Heylen Castgoed Heistse Pijl uw allerbeste koersbenen te tonen. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel, een reden te meer om met uw training te beginnen!

Veel leesplezier,

Johan Heylen, zaakvoerder


Ik wens dit in een ander medium

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan