Wonen in uw provincie

Beste lezers,

Uitzonderlijk verschijnt deze juli-editie van deze Wonen in op zaterdag in plaatst van op woensdag. Dit geeft jullie de gelegenheid om ons volledig aanbod door te nemen bij het begin van het bouwverlof. Onze kantoren blijven trouwens 6 dagen op 7 open gedurende de hele zomervakantie. Dankzij ons teal van 125 medewerkers zijn we in de gelegenheid om dit vlot te organiseren.

De  zomervakantie is aangebroken en dient zich behoorlijk druk aan. Door de hoge vaccinatieplannen in ons land kunnen vakantieplannen uit de kast gehaald worden en kans ons normale leven stilaan hervatten. Dat heeft ook gevolgen voor de vastgoedmarkt. Eerder vroegen ondermeer VTM en Gazet van Antwerpen naar onze analyse over de invloed hiervan op de markt. Wij merken dat er een stijgend aanbod komt en wijten dat onder andere hieraan. U kan er meer over lezen verderop in deze Wonen In.

Verder hebben we het in deze Wonen in uw provincie over een aantal praktische zaken bij de (ver)koop en (ver)huur van eigendommen. Zo legt onze juridische afdeling uit wat de mogelijkheden zijn als huurder (bij een handelsuur) in de problemen komt. Om de periode tussen een koop en verkoop door te komen kan het dan weer nuttig zijn om een overbrugginskredite aan te wenden. Lees er meer over in deze vastgoedbijlage.

Ons volledige en meest recente aanbod kan u steeds bekijken op www.heylenvastgoed.be. Voor vragne of om uw gratis schatting te reserveren kan u dan weer terecht op het nummer 0800 292 23.

Veel leesplezier en tot binnenkort!

Johan Heylen
Zaakvoerder