Wonen in uw provincie / juni

Beste Lezers,

Bij het verschijnen van deze nieuwe editie willen wij eerst en vooral de tijd nemen om RAFC te feliciteren met de Europese kwalificatie en de Antwerp Giants alle succes te wensen in het verdere verloop van de Play-Offs. Het doet ons plezier dat de teams waar we partner van zijn, het dit jaar zo goed gedaan hebben. Teamwork werkt, dat bewijzen onze mensen ook elke dag.

Op 15 juni verwelkomen wij jullie doorheen heel de provincie tijdens onze openhuizendag! Maak van de gelegenheid gebruik om uw droomwoning te vinden.

Om in de sportieve sfeer te blijven doen we een warme oproep om mee door de Kempen te fietsen op 23 juni voor het goede doel. Alle info kan u op www.heylenvastgoedclassic.be vinden. Op 22 juni heeft u de gelegenheid om de profs over hetzelfde parcours te zien rijden tijdens de Heylen Vastgoed Heistse Pijl.

Tot slot blikken we vooruit naar de zomer. Op 1 augustus vindt de 15de editie van Herentals Fietst plaats. De dag nadien is het de beurt aan Herentals Feest. Dit jaar zal Kaatje de jongsten onder ons entertainen. Als partner geven wij jullie de gelegenheid om een meet & greet te winnen. Lees er alles over verderop in deze ‘Wonen in’.

Veel leesplezier,

Johan Heylen, zaakvoerder

Ik wens dit in een ander medium

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan