Regel uw asbestattest via Heylen Vastgoed

Wilt u uw eigendom verkopen? Verkoop uw eigendom dan met de succesformule van Heylen Vastgoed. 

De succesformule houdt in: 

-Gratis schatting
-Gratis asbestattest
-Gratis EPC
-Gratis elektrische keuring

Heylen Vastgoed heeft meer dan 200 goed opgeleide medewerkers in dienst, met lokale kennis en een onschatbaar netwerk in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Ook hebben wij een juridische afdeling met juristen die kennis van zaken hebben over de nodige attesten, wettelijke documenten, het opstellen van een correcte verkoopovereenkomst en de fiscale aspecten die bij een verkoop komen kijken. Zo kunnen wij u een correcte begeleiding geven, van A tot Z. Vanaf dag 1 zetten we ons aanbod in de kijker op verschillende portaalsites, in bladen, eigen uitgaves én natuurlijk op immoborden.

Een makelaar in de buurt neemt persoonlijk contact op voor het maken van een afspraak. Hierin bespreken we wat de succesformule kan betekenen voor de verkoop van uw woning, en de voorwaarden.

Contacteer Heylen Vastgoed

Succesformule 2 NW

Asbestinventaris verplicht bij verkoop

Sinds 23 november 2022 is een asbestattest verplicht bij de verkoop van een woning gebouwd vóór 2001. Een woning kan asbesthoudende materialen bevatten als er bijvoorbeeld oude golfplaten of asbesthoudende leien aangetroffen worden. Het asbestattest bevat informatie over of er al dan niet asbest aanwezig is in het gebouw, of dit verwijdert dient te worden, en geeft dus weer of het pand asbestveilig is. Door een tekort aan gecertificeerde asbestkeurders, lopen de wachttijden voor een asbestinventaris hoog op. Heylen Vastgoed werkt samen met een netwerk van asbestkeurders en helpt u met een gratis* asbestattest bij de verkoop van uw woning.

*Neem contact op voor de voorwaarden.

Verkoop uw eigendom met de succesformule

Uw eigendom zo succesvol mogelijk verkopen? Kies dan voor de unieke succesformule die Heylen Vastgoed hanteert. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen een vrijblijvende schatting uitvoeren en u vertellen over de voorwaarden van het gratis asbestattest, het gratis EPC en de gratis elektrische keuring. Zij ondersteunen u daarbij met hun expertise.
Gratis schatting aanvragen