Gratis schatting woning

U wilt uw eigendom verkopen? Dan is het belangrijk dat u de waarde van uw huis, appartement of grond goed kan inschatten. U vraagt gemakkelijk een gratis schatting aan voor uw huis middels het formulier. Voor deze waardebepaling komt een van onze medewerkers bij u langs en komt ter plaatse kijken om de woning zelf te bekijken en op te meten. Op basis van onze expertise, onze lokale kennis in de provincie Antwerpen, Limburg en waasland. Onze database aan vergelijkbare panden en inzicht in de marktsituatie via onze twaalf kantoren bezorgen wij u daarna een uitgebreid schattingsverslag.

Een gratis waardebepaling van uw huis? Via het gratis schatting formulier dient u gemakkelijk een aanvraag in.


Gratis schatting van uw huis: een unieke manier van werken 

Een juiste schatting, correcte en onderbouwde waardebepaling en de nodige attesten en documenten zijn onmisbaar voor een vlotte verkoop van uw woning. Om uw eigendom de meeste kans tot verkoop te geven is er echter nog veel meer nodig. De unieke manier van werken van Heylen Vastgoed zorgt hiervoor: Naast een gratis schatting van uw huis zorgen wij voor de juiste beelden om uw woning in de kijker te zetten, spreken wij onze database van potentiële kopers aan, plaatsen wij uw eigendom vanaf dag één op al onze mediakanalen, zowel online als offline, en begeleiden wij geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woning.


Ondersteuning van A tot Z

Ook bij de afronding van uw dossier kan u op ons rekenen. Wij begeleiden u bij de onderhandelingen en ronden deze juridisch correct af. Zo kan u met een gerust hart richting de notaris om de verkoop af te sluiten. Wij stellen onze kennis ter uwer beschikking vanaf de schatting van uw eigendom tot na het ondertekenen van de akte bij de notaris.

Vraag snel een gratis waardebepaling aan voor uw huis en ontvang het gratis schattingsverslag met toelichting. 

Ja, ik wil een gratis waardebepaling
Adres te schatten eigendom


Wat mag ik na het invullen van het formulier verwachten?

  • Onze gespecialiseerde mensen bij u in de buurt nemen zo snel mogelijk contact met u op, waarschijnlijk vandaag nog en anders zo snel mogelijk. U mag dus een telefoontje verwachten!

  • Er wordt tevens een afspraak gemaakt om langs te komen bij uw woning en samen de staat van de woning door te nemen. Dit is meteen een mooie gelegenheid om iemand met kennis van zaken uit te horen over allerlei zaken omtrent het verkooptraject. 

  • Hij of zij zal u naar de nodige achtergrondinformatie omtrent uw woning vragen. 

  • Op kantoor wordt de informatie verwerkt en wordt er een schattingsverslag opgesteld. U hebt inmiddels een persoonlijk contactpersoon binnen Heylen Vastgoed, die u graag helpt met allerlei vragen. 

  • U ontvangt een gratis schattingsverslag met toelichting, wat als uitgangspunt voor de vraagprijs van uw woning kan worden gebruikt. 

  • U besluit geheel vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces door ons. U betaalt geen enkele kosten als u iets anders besluit. 

Alles over gratis schattingen in: 

- Gratis schatting Geel 

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Lees hieronder meer over de zekerheden van Heylen Vastgoed. 

1

Gratis Schatting


Onze medewerker komt bij u langs en overloopt samen met u de Heylen Vastgoed methode. Hij of zij bekijkt samen met u wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u oplossen. Ons uitgebreide portfolio en onze lokale kennis geeft ons ook veel meer referentiepunten voor de waardebepaling van uw woning.

Meer informatie
2

Ondersteuning door onze juridische afdeling

De laatste jaren komt er bij de verkoop van een woning veel meer kijken. Om er voor te zorgen dat de juridische kant helemaal in orde is, hebben wij een juridische afdeling met maar liefst 8 medewerkers met kennis van zaken die dit voor u in handen nemen. Zij zorgen onder meer voor de nodige attesten, een correcte compromis en verkoopovereenkomst,  een gratis ongevallenverzekering, en staan klaar voor al uw juridische vragen. 

Meer informatie
3

Kantoren in de provincie Antwerpen, Limburg en het Waasland


Open kantoren in heel de provincie Antwerpen, Limburg en het Waasland - in Antwerpen, Brasschaat, Deurne, Ekeren, Mortsel,  Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg, Lier, Malle, Mechelen, Turnhout, Sint Niklaas en Lommel. Dat wil niet alleen zeggen dat u kan binnenstappen in Geel voor een pand in Antwerpen, of in Mechelen voor een woning in Turnhout. Dat wil ook zeggen:  open kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen.

Vind jou dichtstbijzijnde kantoor
4

Promotie op meer dan 15 kanalen


Bij Heylen Vastgoed zetten we ons aanbod vanaf dag 1 in de kijker op verschillende portaalsites (Immoweb, Zimmo, Immovlan, Realo, ... ). Verder plaatsen wij onze panden op wekelijkse basis in verschillende bladen ( De Streekkrant, Kempenklok, Gazet van Antwerpen, Passant, Periodiekske, Reclameklokje, ... ) en eigen uitgaves zoals de maandelijkse vastgoedbijlage ‘Wonen in uw provincie’ en magazines voor nieuwbouw en Heylen Exclusief.

Meer informatie
5

Maximale zichtbaarheid op immoborden


Ook in deze tijden zijn er nog mensen die zo weinig mogelijk op internet kijken, geen kranten of reclame bekijken of niet van voetbal houden. En omdat wij uw woning de meeste kans tot verkoop willen geven , zorgen wij dus ook dat elke voorbijganger kan zien dat uw eigendom te koop staat.

Onze immoborden zijn al jarenlang één van onze sterkste verkooptools en daar maken we dus volop werk van.

Meer informatie
6

Meer dan 150 professionele medewerkers

Dat wil niet alleen zeggen dat er steeds iemand voor u beschikbaar is, maar ook dat onze medewerkers met hun lokale kennis een onschatbaar netwerk vormen in de provincie Antwerpen. Een netwerk van kennis, contacten, klanten, potentieel, enzo. Al onze medewerkers krijgen bijkomende interne opleidingen in onze Heylen Vastgoed Academy. Dat gaat niet alleen over de veranderende juridische context maar ook over procedures, schattingen, vlotte werking, etc.

Meer informatie
7

Meeste kans tot verkoop door ons netwerk

Het merendeel van onze verkopers blijft op de huizenmarkt, zij het in verkoop, verhuur of nieuwbouw. Dat wil zeggen dat wij al starten met een zeer sterke basis aan potentiële kopers. De verscheidenheid van ons ruime aanbod zorgt bovendien voor een constante toestroom van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, ook voor uw pand natuurlijk.

Meer informatie

Uw eigendom verkopen?

Contacteer ons