Aanvraag voor gratis schatting

Schattingsaanvraag

Uw gegevens
U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een gemeente invullen.
Pandgegevens
U moet een straat invullen.
U moet een nummer invullen.
U moet een postcode invullen.
U moet een type selecteren.
U moet een status selecteren.
U moet een kamers invullen.
U moet een bericht invullen.

*Ik geef toestemming om contact met mij op te nemen en mijn gegevens te verwerken volgens de algemene voorwaarden

Wat mag ik na het invullen van het formulier verwachten?

 • Onze gespecialiseerde mensen bij u in de buurt nemen zo snel mogelijk contact met u op, waarschijnlijk vandaag nog en anders zo snel mogelijk. U mag dus een telefoontje verwachten!
 • Hij of zij zal u naar de nodige achtergrondinformatie omtrent uw woning vragen.
 • Er wordt tevens een afspraak gemaakt om langs te komen bij uw woning en samen de staat van de woning door te nemen. Dit is meteen een mooie gelegenheid om iemand met kennis van zaken uit te horen over allerlei zaken omtrent het verkooptraject.
 • Op kantoor wordt de informatie verwerkt en wordt er een schattingsverslag opgesteld. U hebt inmiddels een persoonlijk contactpersoon binnen Heylen Vastgoed, die u graag helpt met allerlei vragen.
 • U ontvangt een gratis schattingsverslag met toelichting, wat als uitgangspunt voor de vraagprijs van uw woning kan worden gebruikt.
 • U besluit geheel vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces door ons. U betaalt geen enkele kosten als u iets anders besluit.

Waarom kiezen voor Heylen vastgoed?

 • Heylen Vastgoed

  Heylen Vastgoed

  Heylen Vastgoed laat zich onderscheiden door een uitgebreide juridische afdeling en het leveren van complete service. Deze service houden we graag betaalbaar door een aantal zaken gratis aan te bieden zoals de schatting van uw huis, een elektrische keuring, een energieprestatiecertificaat (EPC) en een ongevallenverzekering. Bovendien zijn we vertrouwd met uw omgeving. Met 9 kantoren zijn we thuis in heel de provincie Antwerpen. Lees hieronder uitgebreid wat wij voor u te bieden hebben.

 • Wie zorgt er voor de kleine lettertjes

  Wie zorgt er voor de kleine lettertjes

  De laatste jaren komt er bij de verkoop van een woning veel meer kijken. Om er voor te zorgen dat de juridische kant helemaal in orde is, hebben wij een juridische afdeling met maar liefst 4 medewerkers met kennis van zaken die dit voor u in handen nemen. Zij zorgen onder meer voor de nodige attesten, een correcte compromis en verkoopsovereen- komst, een gratis ongevallenverzekering, en staan klaar voor al uw juridische vragen.

 • Vertrouwd met jouw omgeving

  Vertrouwd met jouw omgeving

  9 kantoren in heel de provincie - in Antwerpen, Ekeren, Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg, Lier, Malle, Mechelen & Turnhout - dat wil niet alleen zeggen dat u kan binnenstappen in Geel voor een pand in Antwerpen, of in Mechelen voor een woning in Turnhout. Dat wil ook zeggen: 9 kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen.

 • Groot mediabereik vanaf dag 1

  Groot mediabereik vanaf dag 1

  Bij Heylen Vastgoed zetten we ons aanbod vanaf dag 1 in de kijker op verschillende portaalsites (immoweb, zimmo, Immovlan, Realo, ... ). Verder plaatsen wij onze panden op wekelijkse basis in verschillende bladen ( Deze Week, Kempenklok, Gazet van Antwerpen, Passant, Periodiekske, Reclameklokje, ... ) en eigen uitgaves.

 • EN HOE ZIT HET DAN MET SOCIAL MEDIA?

  EN HOE ZIT HET DAN MET SOCIAL MEDIA?

  Heylen Vastgoed heeft meer dan 20.000 volgers op facebook, allemaal mensen met een lokaal profiel, en die informeren wij wekelijks met ons aanbod, nuttig nieuws over de vastgoedmarkt, acties, enz. Waar facebook is, is instagram nooit ver weg, en dus informeren we ook via deze weg onze volgers. Neem zeker eens een kijkje op onze facebook en instagram pagina en oordeel zelf.


 • NIET ALLEEN EEN GRATIS SCHATTING

  NIET ALLEEN EEN GRATIS SCHATTING

  Onze medewerker komt bij u langs en overloopt samen met u de Heylen Vastgoed - methode. Hij of zij bekijkt samen met u wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u oplossen. Onze uitgebreide portfolio en lokale kennis geeft ons ook veel meer referentiepunten voor de waardebepaling van uw woning!

 • Geef uw woning de meeste kans tot verkoop

  Geef uw woning de meeste kans tot verkoop

  Bij de verkoop van uw eigendom komt veel meer kijken dan u denkt. Heeft u wel alle recente juridische informatie? Wat is de correcte, realistische waarde van uw eigendom? Hoe gaat u ervoor zorgen dat iedereen weet dat uw pand te koop staat? En wie volgt dat allemaal op? Gaat u dat echt allemaal alleen doen? Daarom kiest u beter voor Heylen Vastgoed. Wij komen bij u langs en overlopen samen met u de juridische, commerciĆ«le en financiĆ«le kant van de verkoop van uw eigendom. 

  Benieuwd naar het gehele verkoopproces?

SchattingVraag uw gratis schatting aan