Gratis schatting van uw woning in Geel

U wilt uw eigendom in verkopen Geel, Mol, Lommel, Balen, Meerhout, Laakdal of omstreken? Vraag dan een gratis schatting aan middels het formulier. Voor deze gratis waardebepaling in en rond Geel komt een van onze medewerkers bij u langs en komt ter plaatse kijken om de woning zelf te bekijken en op te meten. Op basis van onze expertise, onze lokale kennis in en rond Geel, onze database aan vergelijkbare panden en inzicht in de marktsituatie via al onze kantoren bezorgen wij u daarna een uitgebreid schattingsverslag. De situatie in de verschillende delen van Geel, Mol, … is immers overal verschillend.

Via het gratis schatting formulier Geel vraagt u gemakkelijk een waardebepaling aan van uw huis in en rond Geel.

Bij Heylen Vastgoed krijgt u niet alleen een gratis schatting van uw huis in Geel


Naast een gratis schatting van uw huis in en rond Geel, moet u ook de nodige attesten en documenten verzamelen om deze voor te leggen bij de verkoop van uw eigendom. Daar helpt onze juridische dienst u bij. Bovendien zorgen wij bij verkoop van uw woning voor een gratis EPC en gratis elektriciteitskeuring.
 

Gratis schatting huis in Geel: Unieke manier van werken


Een juiste schatting van uw woning in en rond Geel, een correcte en onderbouwde waardebepaling en de nodige attesten en documenten zijn onmisbaar voor een vlotte verkoop van uw eigendom. Om uw pand in Geel en omstreken de meeste kans tot verkoop te geven is er echter nog veel meer nodig. De unieke manier van werken van Heylen Vastgoed zorgt hiervoor: wij zorgen voor de juiste foto’s om uw woning in de kijker te zetten, spreken onze database van potentiële kopers aan, plaatsen uw eigendom vanaf dag één op al onze mediakanalen, zowel online als offline, en begeleiden geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woning.

Volledige ondersteuning om u te ontzorgen


Ook bij de afronding van uw dossier kan u op ons rekenen. Wij begeleiden u bij de onderhandelingen en ronden deze juridisch correct af. Zo kan u met een gerust hart richting de notaris om de verkoop af te sluiten. Wij stellen onze kennis te uwer beschikking vanaf de schatting van uw eigendom tot na het ondertekenen van de akte bij de notaris.

Vraag een gratis schatting aan voor uw huis in en rond Geel en ontvang het gratis schattingsverslag met toelichting.

Schattingsaanvraag