Waarom een gratis waardebepaling van uw woning bij Heylen Vastgoed?

Wilt u uw eigendom verkopen? Dan is het belangrijk dat uw huis, appartement of grond goed geschat wordt door middel van een waardebepaling! Onze specialisten kunnen een gratis waardebepaling van uw huis uitvoeren. De professionele medewerkers van Heylen Vastgoed hebben veel lokale marktkennis waardoor u kunt rekenen op een optimale dienstverlening. Waarom u deze waardebepaling het beste door Heylen Vastgoed kan laten uitvoeren? Lees verder!

Meeste kans tot verkoop door ons uitgebreide netwerk

Vraag een gratis waardebepaling aan en besluit geheel vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces. De meeste van onze verkopers blijft op de huizenmarkt, zij het in verkoop, verhuur of nieuwbouw. Dat betekent dat wij al starten met een zeer sterke basis aan potentiële kopers. De diversiteit van ons ruime aanbod zorgt bovendien voor een constante toestroom van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, ook voor uw eigendom natuurlijk.

Gratis waardebepaling: altijd vrijblijvend en persoonlijk advies

Wij komen bij u langs voor een waardebepaling van uw woning en overlopen samen met u de Heylen Vastgoed methode. We bekijken samen met u wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u oplossen. Ons uitgebreide portfolio en onze lokale kennis geeft ons ook veel meer referentiepunten voor de gratis waardebepaling van uw huis.

Ondersteuning in juridische expertise

Er komt veel kijken bij de verkoop van een woning. Wij hebben een juridische afdeling met zes medewerkers die de juridische kant voor u in handen nemen. Zij zorgen onder meer voor de nodige attesten, een correcte compromis en verkoopovereenkomst, een gratis ongevallenverzekering, en staan klaar voor al uw juridische vragen.

16 kantoren, altijd een bij u in de buurt

Zeventien kantoren in heel de provincie Antwerpen, Limburg en het Waasland - in Antwerpen, Brasschaat, Deurne, Ekeren, Mortsel, Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg, Lier, Malle, Mechelen, Turnhout, Lommel, Sint Niklaas en Kalmthout . Dat wil zeggen zeventien open kantoren met medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen met bijvoorbeeld de gratis waardebepaling van uw huis.

Meer dan 100 goed opgeleide medewerkers

Met meer dan 100 medewerkers is er altijd iemand voor u beschikbaar. Onze medewerkers vormen met hun lokale kennis een exclusief netwerk in de provincie Antwerpen, Waasland en Limburg. Een netwerk van kennis, contacten, klanten, potentieel, enzo. Al onze medewerkers krijgen bijkomende interne opleidingen in onze Heylen Vastgoed Academy. Dat gaat over de veranderende juridische context, procedures, waardebepalingen van huizen, vlotte werking, etc.

Promotie op meer dan 15 mediakanalen

Bij Heylen Vastgoed zetten we ons aanbod vanaf dag 1 in de kijker op verschillende portaalsites (Immoweb, Zimmo, Immovlan, Realo, ... ). Verder plaatsen wij onze panden op regelmatige basis in verschillende bladen ( Kempenklok, Gazet van Antwerpen, Passant, Periodiekske, Reclameklokje, ... ) en eigen uitgaves zoals de maandelijkse vastgoedbijlage ‘Wonen in uw provincie’ en magazines voor nieuwbouw en Heylen Exclusief.

Maximale zichtbaarheid via immoborden

Wij willen uw woning de meeste kans tot verkoop geven. Omdat er in deze tijden ook nog mensen zijn die zo weinig mogelijk op internet kijken, geen kranten of reclame bekijken of niet van voetbal houden, zorgen wij dat elke voorbijganger kan zien dat uw woning te koop staat. Onze immoborden zijn al jarenlang één van onze sterkste verkooptools en daar maken we dus volop werk van.

4.4
gebaseerd op 643
reviews in uw regio

Gratis waardebepaling aanvragen

Binnen 20 seconden geregeld
 • 1
  persoonsgegevens
 • 2
  woninggegevens
 • Eén van onze makelaars neemt binnen één werkdag contact met u op
 • Er wordt een afspraak gemaakt om uw woning door te nemen
 • Wij komen een tweede keer bij u langs met de gratis schatting en geven toelichting
 • U besluit geheel vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces door ons
Dit kunt u verwachten na het verzenden

Verkopers in jouw regio geven Heylen een 4.4

De waarderingen van onze klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Zij vertellen eerlijk wat ze van onze samenwerkingen vonden en geven ons de kracht om nog beter service te verlenen.

E
Emiel
4.5

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de verkoop van ons huis. Wij kunnen iedereen aanraden de verkoop of aankoop via Heylen Vastgoed te doen. Wij kijken al uit naar het verdere verloop van de verkoop.

F
Frederik
5

Heylen Vastgoed Malle, bedankt om mijn woning op zo een korte tijd te verkopen! Jazzy, zelden heb ik een makelaar zo gedreven gezien, communicatief en correct. Een plezier om mee te werken, een aanrader voor iedereen!

J
Jef
4

In combinatie met de verkoop van de zaak boden wij ook het huis te koop aan. Na enkele meetings op het kantoor in Herentals konden we zelf de eigendom verkopen en waren we ten zeerste tevreden van de logistieke steun van Pieterjan en het Heylen-team. Verkopen met steun van of via Heylen zou ik zeker aanraden.

Voorkom problemen en kies voor zekerheid met de zekerheden van Heylen Vastgoed

Een juiste waardeschatting, correcte en onderbouwde waardebepaling van uw woning en de nodige attesten & documenten, zijn onmisbaar voor een vlotte verkoop van uw woning. Om uw eigendom de meeste kans tot verkoop te geven is er echter nog veel meer nodig. De unieke werkwijze van Heylen zorgt hiervoor:

 • Altijd een vrijblijvende en gratis waardebepaling van uw huis
 • De juiste mix van on- en offline mediakanalen waar we uw eigendom plaatsen
 • We zetten uw woning in de kijker met professioneel beeldmateriaal
 • Een ruime database van potentiële kopers die wij volledig benutten
 • Begeleiden wij geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woningGratis schatting

De gratis waardebepaling geeft inzicht in het bepalen van de waarde van uw woning

U wilt uw woning verkopen? Dan moet u natuurlijk weten hoeveel uw vastgoed echt waard is. U vraagt gemakkelijk een gratis waardebepaling aan van uw woning via het formulier. U ontvangt een waardebepaling van uw huis met uitgebreide toelichting zodat u weet wat u van de verkoop mag verwachten.

De waarde van uw huis bepalen: wat mag u verwachten?

Voor de waardebepaling van uw woning komt een gespecialiseerde makelaar bij u langs om samen de staat en achtergrond van de woning door te nemen. Om de gratis waardebepaling van uw woning uit te voeren, kijken de specialisten van Heylen Vastgoed verder dan de oppervlakte en de staat van het pand op zich. Bij een waardebepaling van uw huis worden er nog heel wat andere factoren in kaart gebracht zoals de oriëntatie, de straat en de omgeving, de afstand tot winkels, scholen en het openbaar vervoer.

Waardebepaling van uw huis

Op basis van onze expertise, onze lokale kennis, onze database aan vergelijkbare panden en inzicht in de marktsituatie via onze kantoren voeren wij een waardebepaling uit van uw woning. Na de waardebepaling van uw woning ontvangt u van ons een uitgebreid schattingsrapport. Daarin vindt u alle details die mee bepalen hoeveel uw vastgoed waard is. Samen met u overlopen we alle elementen van de waardebepaling van uw huis uit het verslag.

Heeft u een pand dat u wil verkopen? Dan is Heylen Vastgoed uw partner. Na de gratis waardebepaling besluit u geheel vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces door ons.

Een gratis waardebepaling vraagt u snel en eenvoudig online aan. We vragen u enkele gegevens over uw woning, waarna een gespecialiseerde makelaar contact met u opneemt om een afspraak voor de waardebepaling van uw huis te maken.