Slim investeren in vastgoed

Wilt u ook slim investeren in vastgoed? Dan bent u aan het juiste adres. Investeren in vastgoed: al jaren een vaste waarde. Terwijl uw spaarboekje zo goed als niks meer opbrengt, is vastgoed een veilige belegging met een verzekerd rendement. De huurprijzen blijven stijgen en met Heylen Vastgoed als partner haalt u maximale winst uit uw investering.

Wilt u meer informatie ontvangen over het slim beleggen in vastgoed? Neem contact op met Heylen Vastgoed.

Waarom beleggen in Vastgoed bij Heylen Vastgoed?


Heylen Vastgoed is een onestopshop: bij ons vindt u alles onder 1 dak om te investeren in vastgoed.

Eerst bekijken we uw beschikbare budget en gaan we na welke onroerende goederen het best in uw investeringsprofiel passen. En het aanbod is groot, want met kantoren in Herentals, Turnhout, Lier, Geel, Malle, Antwerpen, Deurne, Heist-op-den-Berg, Ekeren, Mechelen, Mortsel, Brasschaat, Kalmthout, Sint Niklaas, Lommel, Hasselt, Dendermonde, Genk en Zoersel zit Heylen Vastgoed verspreid over de hele provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen

Verder helpen we u ook om uw vastgoed investering zo snel mogelijk, én juridisch helemaal in orde, te huur aan te bieden. We selecteren samen met u de beste huurder, zodat u vanaf het begin op een mooi huurrendement kan rekenen. Uiteraard optimaliseert u naast het huurrendement ook graag de meerwaarde van uw eigendom: daarom helpen we u bovendien verder met de eventuele doorverkoop van uw investering. Want het is zeker de moeite waard om onze specialisten te laten onderzoeken wat voor uw pand het beste moment is om het opnieuw op de vastgoedmarkt aan te bieden. 

Waar hoort een investeerder op te letten als hij wil investeren in vastgoed?


Bij het investeren in vastgoed moet u vooral letten op locatie. Locatie bepaalt in de eerste plaats het huur- én meerwaarderendement van uw investering. Maar ook de energiezuinigheid speelt tegenwoordig een belangrijke rol. De overheid legt steeds strengere normen op voor duurzame woningen en de wetgeving zal de komende jaren nog strikter worden. Gevolg: een pand dat nu een epc-score 200 krijgt – u moet weten dat de energiezuinigheid van een woning op een schaal van 0 tot 700 wordt weergegeven - zult u na 10 jaar met een stuk minder winst kunnen doorverkopen dan een nieuwbouwwoning of –appartement dat nu al over een EPB-certificaat 30 beschikt en zo goed als energieneutraal is. Laat u dan ook van bij het begin adviseren en investeer in nieuwbouw die voldoet aan de strengste duurzaamheidsnormen. Huurders zijn zich trouwens ook meer en meer bewust van hun verbruik. In een nieuwbouwpand gebouwd volgens de meest recente duurzaamheidsnormen kunnen ze fors besparen op dit verbruik en dat maakt uw pand aantrekkelijker en makkelijker verhuurbaar. Verder bepaalt vooral de bouwkwaliteit op termijn de meerwaarde van uw vastgoed investering: met nieuwbouw voorkomt u dat uw pand verouderd is wanneer u het wil doorverkopen.


 

Hoe investeren in vastgoed? 

Een juiste investering in vastgoed begint met het volgen van de juiste stappen. De stappen die leiden tot een investering in vastgoed:

  • Voor een goede vastgoed investering werpt u een blik in de toekomst. Laat Heylen Vastgoed via een grondige marktanalyse een prognose maken voor de volgende 10 jaar: hoe aantrekkelijk is een bepaalde grote stad of een gemeente op het platteland voor potentiële huurders? Hoe is de bevolking opgedeeld: zijn ze vooral jong, of behoren ze tot een oudere generatie? Op die manier voorspellen we in welke mate de vraag naar huurappartementen en/of huurwoningen op een bepaalde plaats zal toenemen en verzekeren we u als investeerder een mooi huurrendement.
     
  • Wist u dat Heylen Vastgoed bovendien voor u de huurkandidaten screent? Want een solvabele huurder zorgt voor doorlopend huurrendement.
     
  • Zelf kunt u ook een duit in het zakje doen door te kiezen voor degelijke materialen om uw nieuwbouwpand in te richten: alleen zo voorkomt u veelvuldige reparatiekosten wanneer huurders uw investering gaan gebruiken.

Projectmogelijkheden nieuwbouw

Bent u als investeerder eerder op zoek naar interessante nieuwbouwprojecten om zelf te realiseren? Ook als ontwikkelaar kunt u bij Heylen Vastgoed terecht. Met ons vastgoedkantoor zit u aan de bron: u ontvangt alle informatie over interessante projectmogelijkheden én een complete marktanalyse over vraag en aanbod.

Ons team van specialisten kijkt ook na of u de projectgrond optimaal benut: is het pand op de voordeligste manier ingedeeld en afgestemd op vraag en aanbod? Uiteraard houden we ook rekening met risicospreiding en kunt u rekenen op volledige juridische ondersteuning. Heylen Vastgoed maakt voor u bovendien een commercieel plan op, zodat uw project al in verkoop gaat vóór de bouwwerken starten. En tenslotte helpen we u ook bij de verkoop en de begeleiding van kandidaat-kopers van het project.

Property Management

U overweegt de aankoop van een onroerend goed of u bezit reeds een eigendom? Met onze afdeling Property Management zorgen wij naast de bemiddeling in verkoop en verhuur ook voor het beheer van uw patrimonium. Met Heylen Vastgoed als betrouwbare partner met kennis van wonen heeft u geen zorgen en kan u uw tijd gebruiken voor andere zaken.

Meer informatie hierover kan u vinden op de pagina van Property Management.