Investeren

Zo investeert u nóg slimmer in vastgoed!

Investeren in vastgoed: al jaren een vaste waarde. Terwijl uw spaarboekje zo goed als niks meer opbrengt, is vastgoed een veilige belegging met een verzekerd rendement. De huurprijzen blijven stijgen en met Heylen Vastgoed als partner haalt u maximale winst uit uw investering.
Wat maakt vastgoedkantoor Heylen Vastgoed zo aantrekkelijk voor investeerders?

Wat maakt vastgoedkantoor Heylen Vastgoed zo aantrekkelijk voor investeerders?

Heylen Vastgoed is een onestopshop: bij ons vindt u als investeerder echt alles onder 1 dak.

Eerst bekijken we uw beschikbare budget en gaan we na welke onroerende goederen het best in uw investeringsprofiel passen. En het aanbod is groot, want met kantoren in Herentals, Turnhout, Lier, Geel, Malle, Antwerpen, Deurne, Heist-op-den-Berg, Ekeren, Mechelen en Mortsel zit Heylen Vastgoed verspreid over de hele provincie Antwerpen.

Verder helpen we u ook om uw investering zo snel mogelijk, én juridisch helemaal in orde, te huur aan te bieden. We selecteren samen met u de beste huurder, zodat u vanaf het begin op een mooi huurrendement kan rekenen. Uiteraard optimaliseert u naast het huurrendement ook graag de meerwaarde van uw eigendom: daarom helpen we u bovendien verder met de eventuele doorverkoop van uw investering. Want het is zeker de moeite waard om onze specialisten te laten onderzoeken wat voor uw pand het beste moment is om het opnieuw op de vastgoedmarkt aan te bieden.

Waarop hoort een investeerder zeker te letten als hij een opbrengst-eigendom zoekt?

Locatie, locatie én locatie bepalen in de eerste plaats het huur- én meerwaarderendement van uw investering. Maar ook de energiezuinigheid speelt tegenwoordig een belangrijke rol. De overheid legt steeds strengere normen op voor duurzame woningen en de wetgeving zal de komende jaren nog strikter worden. Gevolg: een pand dat nu een epc-score 200 krijgt – u moet weten dat de energiezuinigheid van een woning op een schaal van 0 tot 700 wordt weergegeven - zult u na 10 jaar met een stuk minder winst kunnen doorverkopen dan een nieuwbouwwoning of –appartement dat nu al over een EPB-certificaat 30 beschikt en zo goed als energieneutraal is. Laat u dan ook van bij het begin adviseren en investeer in nieuwbouw die voldoet aan de strengste duurzaamheidsnormen. Huurders zijn zich trouwens ook meer en meer bewust van hun verbruik. In een nieuwbouwpand gebouwd volgens de meest recente duurzaamheidsnormen kunnen ze fors besparen op dit verbruik en dat maakt uw pand aantrekkelijker en makkelijker verhuurbaar. Verder bepaalt vooral de bouwkwaliteit op termijn de meerwaarde van uw investering: met nieuwbouw voorkomt u dat uw pand verouderd is wanneer u het wil doorverkopen.

Ken uw huurder

  • Voor een goede investering werpt u een blik in de toekomst. Laat Heylen Vastgoed via een grondige marktanalyse een prognose maken voor de volgende 10 jaar: hoe aantrekkelijk is een bepaalde grote stad of een gemeente op het platteland voor potentiële huurders? Hoe is de bevolking opgedeeld: zijn ze vooral jong, of behoren ze tot een oudere generatie? Op die manier voorspellen we in welke mate de vraag naar huurappartementen en/of huurwoningen op een bepaalde plaats zal toenemen en verzekeren we u als investeerder een mooi huurrendement.
  • Wist u dat Heylen Vastgoed bovendien voor u de huurkandidaten screent? Want een solvabele huurder zorgt voor doorlopend huurrendement.
  • Zelf kunt u ook een duit in het zakje doen door te kiezen voor degelijke materialen om uw nieuwbouwpand in te richten: alleen zo voorkomt u veelvuldige reparatiekosten wanneer huurders uw investering gaan gebruiken.
Tricks voor toekomstige projectontwikkelaars

Tricks voor toekomstige projectontwikkelaars

Bent u als investeerder eerder op zoek naar interessante nieuwbouwprojecten om zelf te realiseren? Ook als ontwikkelaar kunt u bij Heylen Vastgoed terecht. Met ons vastgoedkantoor zit u aan de bron: u ontvangt alle informatie over interessante projectmogelijkheden én een complete marktanalyse over vraag en aanbod. 

Ons team van specialisten kijkt ook na of u de projectgrond optimaal benut: is het pand op de voordeligste manier ingedeeld en afgestemd op vraag en aanbod? Uiteraard houden we ook rekening met risicospreiding en kunt u rekenen op volledige juridische ondersteuning. Heylen Vastgoed maakt voor u bovendien een commercieel plan op, zodat uw project al in verkoop gaat vóór de bouwwerken starten. En tenslotte helpen we u ook bij de verkoop en de begeleiding van kandidaat-kopers van het project.

Wenst u te investeren

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
SchattingVraag uw gratis schatting aan