5 resultaten

Huis
2930 - Brasschaat
Wis alle filters

EEN HUIS KOPEN IN BRASSCHAAT?

Bent u uw zoektocht begonnen naar een huis te koop en bent u benieuwd welke huizen te koop staan in Brasschaat? Dan bent u bij Heylen Vastgoed aan het juiste adres voor het vinden van een geschikt huis te koop. Heylen Vastgoed beschikt over een compleet en zeer gevarieerd aanbod aan huizen in Brasschaat. Dankzij onze lokale marktkennis zijn wij ideaal geplaatst om opportuniteiten aan te duiden naar uw wens en weten wij wat er zit aan te komen in Brasschaat. Vul uw zoekcriteria in, zodat wij u als eerste op de hoogte kunnen brengen van ons aanbod. Dat is namelijk de snelste weg naar een nieuwe woning.

AANBOD WONINGEN TE KOOP IN BRASSCHAAT

Heylen Vastgoed heeft een ruim aanbod woningen te koop in Brasschaat. Onze huizen te koop worden aangeboden in verschillende prijsklassen, gemeentes en oppervlaktes. Hierdoor is het mogelijk om gericht te zoeken naar uw wensen. Bekijk gemakkelijk het aanbod huizen te koop in Brasschaat!

BEGELEIDING DOOR HEYLEN VASTGOED

Bij het aankopen van een woning komen erg veel zaken kijken. Om zeker te zijn dat de nodige attesten, vergunningen en documenten aanwezig zijn en het dossier voldoet aan de laatste wettelijke vereisten, kunt u beroep doen op onze eigen juridische afdeling. Zo wordt er bij verkoop ook gezorgd voor een correct en gratis EPC, elektrische keuring én kunt u voor overige vragen altijd terecht bij onze medewerkers. Wij zullen u ondersteunen tijdens het gehele proces.

BENIEUWD NAAR HUIZEN TE KOOP IN BRASSCHAAT?

Heeft u een geschikte woning te koop gevonden in Brasschaat of wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak bij een van onze vele kantoren in de provincie Antwerpen & het Waasland via de contactpagina van Heylen Vastgoed.

Bekijk nu het aanbod huizen te koop in Brasschaat bij Heylen Vastgoed en vind uw droomwoning.

GRATIS SCHATTING

Bent u al in het bezit van een eigen huis of appartement en wilt u weten wat dit momenteel waard is? De lokale kennis van Heylen Vastgoed en ons uitgebreide portfolio kunnen u helpen met de waardebepaling van uw woning. U kunt gebruik maken van onze schattingsaanvraag door uw eigen- en pandgegevens in te vullen, waarna onze gespecialiseerde medewerkers zo snel mogelijk contact met u opnemen. Zij zullen dan twee afspraken maken. De eerste afspraak om de ingevulde gegevens te bespreken en de tweede afspraak om een schatting te maken. Ons uitgebreide portfolio en onze lokale kennis helpen mee voor de waardebepaling van uw woning.

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De voorjaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
BLOG BEELD

Wonen in uw provincie

Editie september

De verschijning van de septembereditie van onze Wonen in op de eerste van de maand komt op het goede moment. Bij Heylen Vastgoed zijn we meer dan ooit klaar om uw eigendom dit najaar het meeste kans tot verkoop of verhuur te geven.

Bekijken