100 resultaten

Sorteren op
Hou me op de
hoogte voor nieuwe
nieuwbouwprojecten
Direct aanmelden

Nieuwbouw te koop

Bent u op zoek naar een uitgebreid aanbod nieuwbouwprojecten te koop in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen of Limburg? Dan bent u bij Heylen Vastgoed aan het juiste adres. Wij hebben het grootste aanbod nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen in de regio, in verschillende prijsklassen, oppervlaktes en gemeentes. 

De nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen voldoen aan de meest recente eisen voor comfort, energieverbruik en materialen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de bouw van uw nieuwbouwhuis, maar u heeft natuurlijk wel inspraak in de afwerking, die helemaal volgens uw wensen kan zijn. 

Nieuwbouwappartementen te koop

Het ruime aanbod aan nieuwbouwappartementen te koop bij Heylen Vastgoed is bijzonder populair. Wij ontfermen ons over het bouwproject en begeleiden u door het hele aankoopproces. We adviseren u over mogelijke afwerkingsmaterialen en we houden u voortdurend op de hoogte over de stand van zaken van uw nieuwbouwproject. Daarbij kan u ook op ons rekenen op het moment dat er andere stappen moeten worden gezet, zoals het ondertekenen van de akte. 

Nieuwbouw huizen te koop

Wilt u eerder een nieuwbouwhuis kopen? Ook dan is Heylen Vastgoed uw partner. Wij bieden u een groot gamma aan nieuwbouwwoningen. Die vindt u bij ons in alle regio’s in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg. En ook hier rekent u natuurlijk op onze begeleiding van A tot Z. 

Nieuwbouwprojecten bij Heylen Vastgoed

Alle comfort van een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement, zonder zich zorgen te moeten maken over het bouwproces. Met de nieuwbouwprojecten van Heylen Vastgoed wordt dat ook voor u een realiteit. 

Een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement kopen bij ons heeft dan ook veel voordelen: 

  • Wij beschikken over een uitgebreid aanbod in alle types nieuwbouwhuizen en nieuwbouwappartementen
  • Dankzij ons grote netwerk aan kantoren kennen wij de markt in de provincie Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen als geen ander
  • Onze medewerkers zijn echte specialisten in vastgoed en begeleiden u van A tot Z
  • U geniet van uw nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement, zonder zorgen

De nieuwbouwafdeling van Heylen Vastgoed bestaat uit meer dan 80 projecten en meer dan 800 nieuwbouwkavels in en rond de provincie Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Natuurlijk met de ondersteuning van alle gespecialiseerde medewerkers van Heylen Vastgoed en het netwerk van al onze kantoren.  Door de geografische ligging van onze kantoren hebben wij voor elk nieuwbouwproject voldoende lokale kennis en lokale netwerken. 

U vindt de nieuwbouwprojecten in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen snel en makkelijk op onze website. Weet u niet goed welke nieuwbouwwoning u wil kopen? Gebruik dan onze filtermogelijkheden en beperk uw selectie tot precies dat wat u zoekt! 

Nieuwbouw kopen

U wil een nieuwbouwproject kopen? Dan kan u gebruik maken van de verschillende voordelige formules die voor nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen gelden. 

- Nieuwbouw kopen aan verlaagd BTW-tarief 
- Nieuwbouwprojecten in huurkoop
- Koopsparen voor een nieuwbouwhuis

Meer weten over deze opties? De nieuwbouw specialisten van Heylen Vastgoed vertellen u er graag alles over. 

Gratis schatting van uw bestaande woning

U wil graag nieuwbouw kopen en bezit vandaag zelf al een woning? Bij Heylen Vastgoed vraagt u een gratis schatting aan van uw huidige pand. U kan een aanvraag voor schatting online doen, waarna wij u zullen contacteren en alle documenten met u overlopen. 

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning, nieuwbouwappartement of een ander nieuwbouwproject in de provincies Antwerpen, Limburg of Oost-Vlaanderen? Bij Heylen Vastgoed bent u alvast in goede handen!