Het laatste nieuws op een rijtje

Reset alle filters
celine

Geen mooier moment om je eigendom te verkopen!

19 maart | Verkoop

Welkom lente! Wat hebben we lang op jou gewacht. Jij brengt weer kleur na al die grijze dagen. Jij tovert terug een glimlach op ons gezicht. Jij laat ons terug plannen maken en dromen. Bij Heylen Vastgoed staan we met een team van 100 medewerkers klaar om die dromen waar te maken. Want voor de verkoop van je woning of appartement is er geen mooier moment dan de lente. Reserveer je gratis schatting op www.heylenvastgoed.be of bel 0800 29 223.

Lees verder
HV Vrouw spaarpot

Verlaagd BTW-tarief van 6% op een aantal nieuwbouwprojecten

26 februari | Nieuwbouw

Vanaf 1 januari 2021 betaal je in België slechts 6% BTW voor het slopen en heropbouwen van een woning. Begin november heeft de federale regering immers deze fiscale gunstmaatregel goedgekeurd. Er bestond al enkele jaren een regelgeving waardoor je in een aantal centrumsteden slechts 6% BTW moest betalen bij sloop en heropbouw. Deze korting blijft bestaan en dit verlaagde tarief van 6% BTW wordt nu uitgebreid naar het hele Belgische grondgebied. De maatregel gaat in op 1 januari 2021 en blijft geldig tot 31 december 2022.

Lees verder
rani

Rani Rosius gaat de sprint aan met Heylen Vastgoed

23 februari | Nieuws

Rani Rosius is de rijzende ster in de Belgische atletiek. Op de ranglijsten staat de nog maar 20-jarige Genkse na de 100 meter outdoor nu ook voor de 60 meter indoor geboekstaafd als de tweede beste Belgische vrouw ooit. Alleen Kim Gevaert deed ooit beter. “Door mijn snelle chrono én persoonlijk record van 7.27 op de 60 meter tijdens de tweede micromeeting in Gent, heb ik een ticket voor het EK Indoor beet. Dat vindt begin maart plaats in het Poolse Torun. Voor mij is dit het eerste internationaal kampioenschap waaraan ik deelneem, een fantastisch vooruitzicht!”, vertelt Rani.

Lees verder
15 jaar heylen vastgoed 506c70eb 108

Nieuw kantoor Heylen Exclusief

26 november | Nieuws

In januari wordt er een 12de kantoor van Heylen Vastgoed, meerbepaald een flagshipkantoor voor Heylen Exclusief, geopend in Brasschaat. Opvallend: het nieuwe kantoor wordt hiermee meteen het eerste exclusieve kantoor van ‘Heylen Exclusief’ en zal ook dienst doen als uitvalsbasis voor de volledige groep. Voor Heylen Vastgoed betekent dit al het vierde nieuwe kantoor dit jaar. En dat is niet alles: de inrichting van het kantoor neemt niemand minder dan Yves Chung van Pellegrini Design - bekend uit TV-programma ‘Stukken van Mensen’ - voor zijn rekening.

Lees verder