Nieuws

Reset alle filters
Heylen Wuustwezel 1

Optiva Vastgoed uit Wuustwezel komt in handen van Heylen Vastgoed

27 mei | Verkoop

Optiva Vastgoed uit grensgemeente Wuustwezel, het geesteskind van Ingrid Op ‘t Eijnde, houdt op te bestaan. De vastgoedmakelaar, met kantoor aan de Bredabaan, wordt overgenomen door Heylen Vastgoed. Alle panden belanden zo in de portefeuille van de grootste Antwerpse makelaar die na de overname liefst 22 kantoren telt. “Dankzij de overname versterken we onze positie als grootste Antwerpse vastgoedmakelaar en kunnen we klanten uit de Kempen een nog betere service bieden,” zegt bestuurder Johan Heylen.

Lees verder
HeylenKWP 28032023 1 (002)

Heylen Vastgoed neemt Immo KWP in Zoersel over

29 maart | Nieuws

Grootste Antwerpse vastgoedmakelaar zet nog meer in op lokale verankering. Heylen Vastgoed heeft vanaf vandaag zijn eerste vestiging in Zoersel. De grootste Antwerpse vastgoedmakelaar neemt Immo KWP over en telt zo in heel Vlaanderen 21 kantoren, waarvan 15 in de provincie Antwerpen. Het team van Immo KWP blijft mee aan boord. “Zij hebben een schat aan ervaring. We zijn erg blij dat we hun kennis en expertise kunnen blijven gebruiken om zo onze Kempische klanten een nog betere service te kunnen bieden”, zegt Johan Heylen, bestuurder van Heylen Vastgoed.

Lees verder
Nieuwbouw FBPost EmployerBranding

Heylen Vastgoed zet in op versnelde groei in Vlaanderen via franchisepartnerships

17 februari | Nieuws

Vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed zet een extra turbo onder de groei-ambities van het bedrijf. Niet alleen door een grote rekruteringscampagne voor nieuwe werknemers voor het eigen kantorennetwerk te lanceren, maar ook door vastgoedondernemers met ambitie de mogelijkheid te geven om franchisepartners te worden in hun eigen regio en zo deel uit te maken van de Heylen Vastgoed-familie. “De combinatie van ons eigen kantorennetwerk en onze expertise in verschillende facetten van de makelaardij die we willen versterken met nieuwe hoogkwalitatieve franchisepartners moet ons toelaten onze dienstverlening versneld uit te rollen over heel Vlaanderen”, zeggen bestuurders Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven.

Lees verder
23 02 Verhuur Verkoop2

Heylen Vastgoed gaat voor gespecialiseerde verkoop- en verhuurafdeling

13 februari | Verkoop

Heylen Vastgoed, de snelstgroeiende makelaar van het land, gaat voor specialisatie in zijn verkoop- en huurafdeling. Klanten kunnen vanaf nu terecht in gespecialiseerde kantoren van Heylen Vastgoed om hun huur- ofwel hun verkoopbelangen te laten behartigen. Een strategische zet, want de huurmarkt draait op toerental. Dankzij deze specialisering hoopt Heylen Vastgoed de steeds groeiende huurmarkt beter te kunnen bedienen.

Lees verder
kennis

Heylen Vastgoed lanceert nieuw adviesplatform over wonen

24 januari | Nieuws

‘Kennis van Wonen’, al sinds jaar en dag de slagzin van Heylen Vastgoed, wordt nu ook een adviesplatform. De grootste Antwerpse vastgoedmakelaar, met ook kantoren in Limburg en Oost-Vlaanderen, bundelt op de “kennisvanwonen.be” al zijn kennis rond wonen, vastgoed en lifestyle. “We tonen onze Kennis van Wonen al elke dag in de praktijk. en we zijn blij om die kennis nu ook digitaal met iedereen te kunnen delen”, aldus bestuurder Cedric Vanhencxthoven. Hij hoopt op die manier iedereen aan te spreken met een brede interesse in vastgoed.

Lees verder
2024

Gelukkig 2024

1 januari | Nieuws

Neen, we hebben ons niet vergist. Natuurlijk wensen we u een fantastisch 2023. Maar bij Heylen Vastgoed kijken we ook al verder. Om klaar te zijn voor de veranderingen in 2024, kan u daar niet vroeg genoeg over geïnformeerd zijn. Maak daarom nu reeds een afspraak met onze adviseurs om uw eigendom of vastgoedportefeuille te laten doorlichten. En laat u adviseren om er zo voor te zorgen dat uw vastgoed klaar is voor 2024. Zo kan u gerust het volgende jaar tegemoet gaan. Als u niet meteen zover kijkt en in 2023 uw eigendom wil verkopen, hoeft u daar ook niet mee te wachten. Wij bieden u een gratis schatting aan. Vraag ze vandaag nog aan op via 0800 29 223. Met onze kennis van wonen, 20 kantoren, 200 medewerkers en onze unieke service, wordt het zo ook een gelukkig 2023. Tot binnenkort.

Lees verder
Wetgeving kachels

Wetgeving rond houtkachels, pelletkachels en schouwen

31 december | Blogs

De vergunningsplicht, voor heel wat werken aan je woning wordt je ermee geconfronteerd. Zo'n vergunning vraag je best aan vóór je met de werken start, of je nu een constructie wil optrekken, afbreken of verbouwen. Maar in welke gevallen is zo'n vergunning precies nodig? Moet je er bijvoorbeeld eentje aanvragen als je thuis een kachel wil? Wij zochten de regels en wetgeving rond kachels en schouwen voor je uit.

Lees verder
Wanneer brandverzekering afsluiten

Wanneer sluit je een brandverzekering af?

30 december | Blogs

De verkoop van een woning is definitief van zodra de koper en de verkoper een prijs overeengekomen zijn en die officieel vastgelegd hebben in een verkoopovereenkomst of compromis. Vanaf het moment dat zo’n overeenkomst afgesloten is, gaat de eigendom van de woning over op de koper. Wettelijk gezien draag je als koper vanaf dan de risico’s die gepaard gaan met (het bezitten van) de woning en dien je dus zelf de nodige verzekeringen te voorzien zoals de brandverzekering. Maar wanneer sluit je een brandverzekering af?

Lees verder