Verhuren of beroep doen op ons Property Management

Uw eigendom beheren met zero zorgen? Dan bent u aan het juiste adres!

HV bureau plannen min

De reden? 

U overweegt de aankoop van een onroerend goed of u bezit reeds een eigendom? Met onze afdeling Property Management zorgen wij naast de bemiddeling in verkoop en verhuur ook voor het beheer van uw patrimonium. Met Heylen Vastgoed als betrouwbare partner met kennis van wonen heeft u geen zorgen en kan u uw tijd gebruiken voor andere zaken. 

Naast de ondersteuning die wij aanbieden binnen onze verhuurafdeling, bieden wij extra ontzorging dankzij ons Property Management. Met deze verhuurservice willen wij er voor zorgen dat een verhuurder zo min mogelijk rekening moet houden met de praktische kant van het verhuren.

Deze ontzorging houdt onder meer in dat wij zorgen voor de administratieve en financiële opvolging, maar omvat ook de coördinatie van van klein en groot onderhoud door de juiste vakmensen aan uw eigendom. 

Bovendien gaan wij via projectbegeleiding samen met u als eigenaar bekijken hoe het pand kan geoptimaliseerd worden naar verhuur toe, rekening houdend met de marktsituatie en de huidige wetgeving.

Verschil verhuur - property management

Property