Property Management

Uw eigendom beheren zonder zorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt een beroep doen op onze Property Management service en wij ontzorgen u volledig bij het verhuren van uw eigendom.

HV bureau plannen min

Property Management: de reden?  

U overweegt de aankoop van een onroerend goed of u bezit reeds een eigendom? Met onze afdeling Property Management zorgen wij naast de bemiddeling in verkoop en verhuur ook voor het beheer van uw patrimonium. Met Heylen Vastgoed als betrouwbare partner met kennis van wonen heeft u geen zorgen en kan u uw tijd gebruiken voor andere zaken.

Naast de ondersteuning die wij aanbieden binnen onze verhuurafdeling, bieden wij extra ontzorging dankzij ons Property Management. Met deze service willen wij er voor zorgen dat een verhuurder zo min mogelijk rekening moet houden met de praktische kant van het verhuren.

Dit houdt onder meer in dat wij zorgen voor de administratieve en financiële opvolging, maar ook voorzien in de coördinatie van klein en groot onderhoud door de juiste vakmensen aan uw eigendom. 

Bovendien gaan wij via projectbegeleiding samen met u als eigenaar bekijken hoe het pand kan geoptimaliseerd worden naar verhuur toe, rekening houdend met de marktsituatie en de huidige wetgeving.

Vastgoed management kent vele voordelen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze Property Management service? Neem contact op met een van onze kantoren.

Verschil verhuur & property management

In de tabel leest u gemakkelijk de verschillen tussen wat verhuur inhoudt en wat property management omvat. Deze vastgoedmanagementservice ontzorgt u volledig met de administratieve, financiële en praktische kanten van het verhuren. Zo controleren wij de inning van huurgelden, houden we toezicht op onderhoudsverplichtingen van de huurder en controleren we de nodige attesten en facturatie van derden. Daarnaast brengen we verslag uit aan de eigenaar van de woning. Het volledige overzicht is te lezen in de tabel.