Woning verhuren?

U wilt uw appartement of huis verhuren? Dan bent u bij Heylen Vastgoed aan het juiste adres. Bij ons bent u namelijk zeker van onze service en zekerheden.

Hoe vind ik een goede huurder? Welke huurprijs kan ik vragen? Hoe stel ik een huurcontract op? Wat zijn mijn rechten en plichten? Het zijn maar enkele vragen die de kop opsteken wanneer u uw woning wilt verhuren. Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft.

Het zoeken van een huurder voor uw appartement of huis en het voldoen aan de nodige formaliteiten is geen eenvoudige klus. Het verhuren van uw woning vraagt de nodige expertise. Ons advies is om niet zelf op zoek te gaan naar een huurder, maar een beroep te doen op een gespecialiseerde makelaar die de nodige kennis en inzichten heeft.

Begeleiden is bij ons vanzelfsprekend, uw huis verhuren is onze zorg. Vanaf het eerste gesprek tot aan de afhandeling en zelfs daarna, verzorgen wij voor u alle afspraken, bezichtigingen, onderhandelingen en contracten. Kortom, alles wat nodig is voor een snelle en correcte verhuur van uw woning. We leggen graag de voordelen bij Heylen Vastgoed voor de verhuur van uw woning aan u uit.

 

Contacteer ons

 

Verhuur uw huis of appartement succesvol via Heylen Vastgoed!

Wilt u uw eigendom zo succesvol mogelijk verhuren? Onze gespecialiseerde verhuurmedewerkers helpen u graag met de verhuur van uw huis of appartement. Neem contact op voor meer informatie!

Contacteer ons

Uw huis verhuren? De voordelen van Heylen Vastgoed!

 
1

22 kantoren met 30 gespecialiseerde verhuurmedewerkers

Uw woning verhuren via de kantoren in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Dat wil zeggen dat u kan binnenstappen in Geel voor een pand in Antwerpen, of in Mechelen voor een woning in Turnhout. U kunt terecht bij 30 gespecialiseerde verhuurmedewerkers met lokale marktkennis, die u kunnen helpen met uw woning verhuren of appartement verhuren. Bij Heylen Vastgoed zetten we ons aanbod vanaf dag 1 in de kijker.

2

Transparante en duidelijke communicatie

Een huis verhuren is voor een eigenaar geen dagelijkse routine. Er komen veel zaken en ingewikkelde formuleringen bij kijken. Wij beschouwen het als onze missie om te communiceren in verstaanbare taal en te ondersteunen waar nodig. We leggen duidelijk uit wat alles betekent, garanderen u een eerlijke en betrouwbare manier van werken en u kan rekenen op onze positieve inzet om u te helpen een geschikte huurder te vinden voor de verhuur van uw woning.

3

Een groot bereik potentiële kandidaten

Heylen Vastgoed heeft een uitgebreide database van mensen die op zoek zijn naar een woning, en gaan ook actief op zoek naar nieuwe kandidaten. Aan de hand van een huurdersfiche, bekijken we de geschiktheid van een potentiële huurder vooraleer we deze aan u voorstellen. Hiermee trachten we een zo effectief mogelijk resultaat te behalen.

4

Bezichtigingen door makelaars

De bezichtigingen om uw huis te verhuren of appartement te verhuren worden telkens door een van onze makelaars begeleid. Zo is er steeds iemand aanwezig met voldoende dossierkennis, die weet wat u voor ogen heeft en in welke richting u wil met het verhuren van uw huis. Alweer een van die zaken die wij voor u in orde maken.

5

Verzorging correct contract

Een geschikte kandidaat-huurder gevonden voor het verhuren van uw woning of verhuren van uw appartement? Dan stellen wij, in samenspraak met onze juridische afdeling, een correcte overeenkomst op. Wij zorgen ook voor de verplichte registratie van dit contract. Bovendien stellen wij een gedetailleerde plaatsbeschrijving op, zodat u als verhuurder volledig beschermd wordt en eventuele huurschade kan bewijzen. Ook dit document wordt geregistreerd.

6

Juridische ondersteuning

Vastgoed verhuren vergt juridische expertise. Heylen Vastgoed ondersteunt u bij het regelen van belangrijke zaken zoals de betaling van de huurwaarborg en eerste maandhuur. Daarnaast dient er een bewijs van permanente betalingsopdracht en bewijs van de aangegane huurdersaansprakelijkheidsverzekering worden opgesteld.

7

Zekerheid van uw inkomsten

De huurwaarborg wordt geblokkeerd via Korfine en de betaling van de huurgelden dient te gebeuren via domiciliëring op uw rekening.

8

Verplichting EPC voor verhuurders

Wist u dat een verhuurder tegenwoordig verplicht is om een energieprestatiecertificaat te hebben? Zonder deze score kunnen we niet aan de slag. Gelukkig kunnen wij dit mee voorzien voor u via de succesformule van Heylen Vastgoed. In het kader van de veiligheid is het trouwens ook verplicht om een huurwoning uit te rusten met voldoende rookmelders.

9

Promotie via online kanalen

Als modern vastgoedkantoor zetten wij sterk in op onze online aanwezigheid. Onze nieuwe website maakt gebruik van de laatste technologie om het gebruiksgemak te optimaliseren. Verder maken wij gebruik van onze vele volgers op social media om ook uw verhuurpand aan hen voor te stellen waar mogelijk. Daarnaast kunt u ons aanbod ook vinden op diverse portaalsites (Immoweb, Zimmo, Immovlan, Realo, etc.)

10

In de kijker dankzij immoborden

Wij willen de verhuur van uw appartement of verhuur van uw woning zoveel mogelijk kans op slagen geven. Wij zorgen er voor dat elke voorbijganger kan zien dat uw woning te huur staat. Onze immoborden zijn al jarenlang één van onze sterkste verkooptools en daar maken we dus volop werk van.

11

Bekendheid als merk

Om Heylen Vastgoed als merk, en dus ook uw eigendom in de ‘picture’ te zetten, zetten wij sterk in op sportsponsoring en de steun aan goede doelen. Onze aanwezigheid situeert zich hier zowel nationaal als regionaal, en in een ruime verscheidenheid aan sporten. Hoe meer mensen Heylen Vastgoed kennen, hoe meer mensen zich naar de website of een ander kanaal begeven, hoe meer kans uw woning krijgt tot verhuur.

12

Nazorg gegarandeerd na de verhuur van uw woning

Ook na de verhuur van uw huis of appartement kan u nog terecht bij ons voor bijkomende vragen. Wij zorgen voor huuruittrede, vrijgeven borg, nakijken schade, etc. Dit is allemaal inbegrepen in onze diensten. Wij zorgen ervoor dat u alle nodige documenten en uitleg in uw bezit hebt bij het afsluiten van de verhuur.