Woning verkopen

U wilt uw woning verkopen? Dan bent u bij Heylen Vastgoed aan het juiste adres. Bij ons bent u namelijk zeker van onze service. Die omvat niet alleen een gratis schatting en een unieke manier van werken, u bent ook verzekerd van de ondersteuning door onze juridische afdeling en kan rekenen op de marktkennis van onze meer dan 150 goed opgeleide medewerkers in open kantoren doorheen de provincies Antwerpen, Limburg en in het Waasland. Tot slot geven wij uw eigendom de meeste kans tot verkoop dankzij promotie via al onze mediakanalen, zowel online als offline, en beschikken wij over een uitgebreide database aan huizenjagers. Neem contact op voor een gratis schatting of meer informatie over het verkopen van uw huis of appartement.

U wilt uw huis verkopen? Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag!

Huis verkopen met Heylen Vastgoed 
 

Bij Heylen Vastgoed kunt u rekenen op de beste service voor het verkopen van uw huis. De verkoop van uw huis of appartement begint met een gratis schatting. Een van onze gespecialiseerde medewerkers komt bij u langs voor meer uitleg en een gratis waardebepaling. Dankzij onze lokale marktkennis, actuele marktcijfers en een uitgebreide database kunnen wij uw eigendom op de juiste manier in de markt zetten. 

Ondersteuning van A tot Z


Onze juridische afdeling helpt de nodige attesten en documenten te verzamelen en voor te leggen bij de verkoop van uw eigendom. Naast een correcte waardebepaling en de nodige attesten en documenten is er veel meer nodig bij het verkopen van uw woning. Heylen Vastgoed ondersteunt van A tot Z met een unieke manier van werken. Wij zorgen voor de juiste beelden om uw woning in de kijker te zetten, spreken wij onze database van potentiële kopers aan, plaatsen wij uw eigendom vanaf dag één op al onze mediakanalen, zowel online als offline, en begeleiden wij geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woning. U bent bij Heylen Vastgoed aan het juiste adres voor het verkopen van uw huis of appartement. 

Lees hieronder meer over het slim verkopen van uw woning met de zekerheden van Heylen Vastgoed.

De zekerheden van Heylen Vastgoed

Lees hieronder meer over de zekerheden. 

1

Gratis Schatting


Onze medewerker komt bij u langs en overloopt samen met u de Heylen Vastgoed methode. Hij of zij bekijkt samen met u wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u oplossen. Ons uitgebreide portfolio en onze lokale kennis geeft ons ook veel meer referentiepunten voor de waardebepaling van uw woning.

Meer informatie
2

Ondersteuning door onze juridische dienst

De laatste jaren komt er bij de verkoop van een woning veel meer kijken. Om er voor te zorgen dat de juridische kant helemaal in orde is, hebben wij een juridische afdeling met maar liefst 8 medewerkers met kennis van zaken die dit voor u in handen nemen. Zij zorgen onder meer voor de nodige attesten, een correcte compromis en verkoopovereenkomst,  een gratis ongevallenverzekering, en staan klaar voor al uw juridische vragen. 

Meer informatie
3

Kantoren in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost - Vlaanderen

Open kantoren in heel de provincie Antwerpen, Brasschaat,  Deurne, Ekeren, Mortsel,  Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg, Lier, Malle, Mechelen, Turnhout , Kalmthout, Lommel, Sint Niklaas, Hasselt, Buggenhout en Dendermonde. dat wil niet alleen zeggen dat u kan binnenstappen in Geel voor een pand in Antwerpen, of in Mechelen voor een woning in Turnhout. Dat wil ook zeggen: open kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen.

Vind jou dichtstbijzijnde kantoor
4

Promotie op meer dan 15 kanalen


Bij Heylen Vastgoed zetten we ons aanbod vanaf dag 1 in de kijker op verschillende portaalsites (Immoweb, Zimmo, Immovlan, Realo, ... ). Verder plaatsen wij onze panden op wekelijkse basis in verschillende bladen ( De Streekkrant, Kempenklok, Gazet van Antwerpen, Passant, Periodiekske, Reclameklokje, ... ), eigen uitgaves en magazines voor nieuwbouw en Heylen Exclusief.

Meer informatie
5

200 professionele medewerkers

Dat wil niet alleen zeggen dat er steeds iemand voor u beschikbaar is, maar ook dat onze medewerkers met hun lokale kennis een onschatbaar netwerk vormen in de provincie Antwerpen. Een netwerk van kennis, contacten, klanten, potentieel, enzo. Al onze medewerkers krijgen bijkomende interne opleidingen in onze Heylen Vastgoed Academy. Dat gaat niet alleen over de veranderende juridische context maar ook over procedures, schattingen, vlotte werking, etc.

Meer informatie
6

Maximale zichtbaarheid op immoborden


Ook in deze tijden zijn er nog mensen die zo weinig mogelijk op internet kijken, geen kranten of reclame bekijken of niet van voetbal houden. En omdat wij uw woning de meeste kans tot verkoop willen geven , zorgen wij dus ook dat elke voorbijganger kan zien dat uw eigendom te koop staat.

Onze immoborden zijn al jarenlang één van onze sterkste verkooptools en daar maken we dus volop werk van.

Meer informatie
7

Meeste kans tot verkoop door ons netwerk

Het merendeel van onze verkopers blijft op de huizenmarkt, zij het in verkoop, verhuur of nieuwbouw. Dat wil zeggen dat wij al starten met een zeer sterke basis aan potentiële kopers. De verscheidenheid van ons ruime aanbod zorgt bovendien voor een constante toestroom van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, ook voor uw pand natuurlijk.

Meer informatie