Woning verkopen Antwerpen

U heeft een woning, appartement, projectgrond, gebouw of commercieel pand in Antwerpen en denkt eraan om dat te verkopen? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers van ons kantoor op de Italielei. Zij komen graag langs om uw eigendom gratis te schatten en onze unieke manier van werken met u te overlopen. Wij hebben namelijk de juiste troeven in handen om uw huis de meeste kans tot verkoop te geven.

Bij Heylen Vastgoed kunt u rekenen op de beste service. U wilt uw huis verkopen in Antwerpen? Onze goed opgeleide medewerkers helpen u graag!

De juiste troeven om uw huis te verkopen in Antwerpen 
 

De vlotte verkoop van uw huis of ander eigendom in Antwerpen begint met een correcte waardebepaling. Eén van onze medewerkers komt ter plaatse kijken voor meer uitleg en een gratis schatting. Dankzij onze lokale kennis en ruime database aan vergelijkbare panden kunnen wij uw eigendom op een juiste manier in de markt zetten.


Huis verkopen in Antwerpen: een unieke manier van werken


Een juiste schatting, correcte en onderbouwde waardebepaling en de nodige attesten en documenten zijn onmisbaar voor een vlotte verkoop van uw huis. Om uw eigendom de meeste kans tot verkoop te geven is er echter nog veel meer nodig. De unieke manier van werken van Heylen Vastgoed zorgt hiervoor: wij zorgen voor de juiste beelden om uw woning in de kijker te zetten, spreken wij onze database van potentiële kopers aan, plaatsen wij uw eigendom vanaf dag één op al onze mediakanalen, zowel online als offline, en begeleiden wij geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woning. U bent bij Heylen Vastgoed aan het juiste adres voor het verkopen van uw huis in Antwerpen.

Afspraak maken Schattingsaanvraag

Bij Heylen Vastgoed krijgt u niet alleen een gratis schatting
 

De verkoop van uw huis, woning, appartement of grond in Antwerpen vergt niet alleen een correcte waardebepaling. Het is ook nodig om de nodige attesten en documenten te verzamelen en voor te leggen bij de verkoop van uw eigendom. Daar kan onze juridische dienst bij helpen. Zo zorgen wij bij verkoop van uw huis in Antwerpen bovendien voor een gratis EPC en gratis elektriciteitskeuring.


Ondersteuning van A tot Z


Ook bij de afronding van het verkopen van uw huis kan u op ons rekenen. Wij begeleiden u bij de onderhandelingen en ronden deze juridisch correct af. Zo kan u met een gerust hart richting de notaris om de verkoop van uw woning af te sluiten. Wij stellen onze kennis te uwer beschikking vanaf de schatting van uw eigendom tot na het ondertekenen van de akte bij de notaris.

Een huis verkocht in Antwerpen? Bekijk ons ruime aanbod appartementen te koop of huizen te koop in Antwerpen.