Woning verkopen Mechelen

U heeft een woning, appartement, projectgrond, gebouw of commercieel pand in de stad Mechelen of één van de omliggende gemeentes en denkt eraan om dat te verkopen? Maak dan spoedig een afspraak met een van onze medewerkers van ons kantoor op de Korenmarkt in Mechelen. Zij komen graag langs om uw eigendom gratis te schatten en onze unieke manier van werken met u te overlopen. Wij hebben namelijk alle troeven in handen om uw huis de meeste kans tot verkoop te geven.

Bij Heylen Vastgoed kunt u rekenen op de beste service. U wilt uw huis verkopen in Mechelen of omgeving? Onze goed opgeleide medewerkers helpen u graag verder!

Onze troeven om uw huis te verkopen in Mechelen


De vlotte verkoop van uw woning of ander eigendom in Mechelen begint met een correcte waardebepaling. Eén van onze medewerkers komt ter plaatse kijken voor meer uitleg en een gratis schatting. Dankzij onze lokale kennis van de stad Mechelen en de omliggende regio én dankzij onze ruime database aan vergelijkbare panden in de buurt kunnen wij uw eigendom op een juiste manier in de markt zetten.


Woning verkopen in Mechelen: een unieke manier van werken


Een juiste schatting, correcte en onderbouwde waardebepaling en de nodige attesten en documenten zijn onmisbaar voor een vlotte verkoop van uw huis in Mechelen. Om uw pand de meeste kans tot verkoop te geven is er echter nog veel meer nodig. Onze unieke manier van werken zorgt hiervoor: wij zorgen voor prachtige beelden om uw woning in de kijker te zetten, spreken onze database van potentiële kopers aan, plaatsen uw eigendom vanaf dag één op al onze mediakanalen - zowel online als offline - en begeleiden bezoekers bij de bezichtiging van uw woning. Onze vitrine op een toplocatie in het centrum van Mechelen is daarbovenop ideaal om uw pand in de kijker te zetten. Om uw huis te verkopen in Mechelen en omstreken bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Afspraak maken Schattingsaanvraag

Bij Heylen Vastgoed krijgt u niet alleen een gratis schatting


De verkoop van uw huis, woning, appartement of grond in Mechelen vergt niet alleen een correcte waardebepaling. U heeft ook de nodige attesten en documenten nodig om te kunnen voorleggen bij de verkoop van uw eigendom. Daar helpt onze juridische dienst u bij. Zo zorgen wij bij verkoop van uw pand in Mechelen of omstreken bovendien voor een gratis EPC en gratis elektriciteitskeuring.


Huis verkopen: ondersteuning van A tot Z


Ook bij de afronding van het verkopen van uw huis kan u op ons rekenen. Wij begeleiden u bij de onderhandelingen en zorgen voor het papierwerk. Zo kan u met een gerust hart richting de notaris om de verkoop van uw woning af te sluiten. Wij stellen onze kennis te uwer beschikking vanaf de schatting van uw eigendom tot na het ondertekenen van de akte bij de notaris.

Uw woning of pand in Mechelen verkocht of verhuurd? Bekijk ons ruime aanbod appartementen te koop of huizen te koop in Mechelen.