De zekerheden van Heylen Vastgoed

Lees hier meer over de zekerheden van Heylen Vastgoed.

1

Gratis Schatting


Onze medewerker komt bij u langs en overloopt samen met u de Heylen Vastgoed methode. Hij of zij bekijkt samen met u wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u oplossen. Ons uitgebreide portfolio en onze lokale kennis geeft ons ook veel meer referentiepunten voor de waardebepaling van uw woning.

Meer informatie
2

Ondersteuning door onze juridische afdeling

De laatste jaren komt er bij de verkoop van een woning veel meer kijken. Om er voor te zorgen dat de juridische kant helemaal in orde is, hebben wij een juridische afdeling met maar liefst 8 medewerkers met kennis van zaken die dit voor u in handen nemen. Zij zorgen onder meer voor de nodige attesten, een correcte compromis en verkoopovereenkomst,  een gratis ongevallenverzekering, en staan klaar voor al uw juridische vragen. 

Meer informatie
3

Kantoren in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen

Open kantoren in heel de provincie - in Antwerpen, Brasschaat, Deurne, Ekeren, Mortsel,  Geel, Herentals, Heist-op-den-Berg, Lier, Malle, Mechelen, Turnhout, Kalmthout, Sint Niklaas, Dendermonde, Genk, Hasselt, Wuustwezel en Zoersel- dat wil niet alleen zeggen dat u kan binnenstappen in Geel voor een pand in Antwerpen, of in Mechelen voor een woning in Turnhout. Dat wil ook zeggen: open kantoren met telkens medewerkers met lokale marktkennis, om u op de beste manier te kunnen verder helpen.

Vind jou dichtstbijzijnde kantoor
4

Promotie op meer dan 15 kanalen


Bij Heylen Vastgoed zetten we ons aanbod vanaf dag 1 in de kijker op verschillende portaalsites (Immoweb, Zimmo, Immovlan,, ... ). 

Meer informatie
5

Meer dan 200 goed opgeleide medewerkers

Dat wil niet alleen zeggen dat er steeds iemand voor u beschikbaar is, maar ook dat onze medewerkers met hun lokale kennis een onschatbaar netwerk vormen in de provincie Antwerpen. Een netwerk van kennis, contacten, klanten, potentieel, enzo. Al onze medewerkers krijgen bijkomende interne opleidingen in onze Heylen Vastgoed Academy. Dat gaat niet alleen over de veranderende juridische context maar ook over procedures, schattingen, vlotte werking, etc.

Meer informatie
6

Maximale zichtbaarheid op immoborden


Ook in deze tijden zijn er nog mensen die zo weinig mogelijk op internet kijken, geen kranten of reclame bekijken of niet van voetbal houden. En omdat wij uw woning de meeste kans tot verkoop willen geven , zorgen wij dus ook dat elke voorbijganger kan zien dat uw eigendom te koop staat.

Onze immoborden zijn al jarenlang één van onze sterkste verkooptools en daar maken we dus volop werk van.

Meer informatie
7

Meeste kans tot verkoop door ons netwerk

Het merendeel van onze verkopers blijft op de huizenmarkt, zij het in verkoop, verhuur of nieuwbouw. Dat wil zeggen dat wij al starten met een zeer sterke basis aan potentiële kopers. De verscheidenheid van ons ruime aanbod zorgt bovendien voor een constante toestroom van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, ook voor uw pand natuurlijk.

Meer informatie