#3 12 open kantoren

Heylen Vastgoed Kantoren

12 open kantoren in de provincie

Geografische spreiding door heel de provincie Antwerpen

Onze 12 open kantoren in de provincie Antwerpen garanderen niet alleen dat er steeds een vestiging – met lokale marktkennis - van Heylen Vastgoed in de buurt is van het pand dat u wil verkopen of verhuren in de provincie. Potentiële kopers of huurders kunnen bovendien binnenstappen in Geel voor een pand in Antwerpen, of in Mechelen voor een woning in Turnhout: onze kantoren vormen meteen een uitgebreid netwerk voor de verkoop of verhuur van uw eigendom.

 

12 open kantoren in de provincie Antwerpen

Dankzij onze 12 open kantoren doorheen de provincie hebben we in de buurt van uw eigendom telkens een vestiging met medewerkers die de lokale markt kennen en die uw woning in de kijker kunnen zetten in de regio. Zo kan Heylen Vastgoed u het beste verder helpen in de provincie Antwerpen en geven wij uw eigendom de meeste kans tot verkoop.

 

Uitgezochte locaties met goede visibiliteit

Onze 12 open kantoren – in Antwerpen, Brasschaat, Deurne, Ekeren, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Lier, Malle, Mechelen, Mortsel en Turnhout – zijn niet alleen gekozen voor een goede spreiding doorheen de provincie, maar hebben ook een optimale visibiliteit dankzij locatie, vitrine, etc. Zo kunnen we niet alleen inzetten op lokale marktkennis, maar zetten wij ook in onze kantoren uw eigendom in de kijker.

                                                    GRATIS SCHATTING