De kennis van wonen

Beste lezers,

Het verschijnen van de nieuwe editie van onze Kennis van Wonen valt samen de ideale periode voor de verkoop van uw woning. Traditioneel is de meimaand een garantie op een snelle en goede transactie. Dit jaar komt daarbij nog het vooruitzicht op strengere wetgeving rond de renovatieplicht en verplichte asbestattest in 2023. Daardoor is het voor een aantal panden interessanter om dit jaar te verkopen. Lees er meer over verder in deze Kennis van Wonen.

Bij Heylen Vastgoed spelen we graag in op deze topperiode met een nieuwe openhuizendag aanstaande zaterdag 7 mei. Meer dan 300 panden zetten hun deuren open onder begeleiding van onze medewerkers. Het succes van de vorige edities bewijzen dat een bezoek zaterdag de snelste weg naar uw droomwoning is. Alle deelnemende panden kan u bekijken op onze website. Wij heten u in ieder geval van harte welkom.

Vanaf 21 mei heten wij u welkom op stand 8208 van Batibouw. Zeker gezien de nakende renovatieverplichtingen kan het nuttig zijn om de mogelijkheden naar renovatie te komen bekijken en meteen de eventuele gevolgen voor een koop of verkoop te bespreken met onze mensen. 
Kom zeker een keer langs!

Verder in deze  Kennis van Wonen hebben we het nog over installeren van laadpalen in een mede-eigendom en de eventuele gevolgen voor uw verzekering. Daarnaast leggen de mensen van onze juridische afdeling het verschil tussen een compromis en een aankoop-verkoop-belofte uit. De laatste is even bindend maar biedt toch een aantal belangrijke voordelen en past beter in huidige tijdsgeest. Lees er meer over in het artikel of contacteer ons legal team met uw vragen hierover.

Uiteraard zetten we ook ons aanbond in de kijker in deze maandelijkse vastgoed-bijlage. Neem gerust een kijkje hier of op www.heylenvastgoed.be, maak een afspraak voor een bezichtiging en vind uw droomwoning.

Eigendom verkopen? Reserveer dan snel een schatting op het nummer 0800 292 23 en maak gebruik van onze unieke manier van werken om uw pand het meeste succes op verkoop te geven.

Veel leesplezier,

Johan Heylen
Bestuurder