De kennis van wonen - Gazet van Antwerpen

Beste lezers, 

We zijn alweer toe aan de laatste editie van onze Kennis van Wonen voor het jaar 2022. In dit post-corona jaar werden we geconfronteerd met nieuwe uitdagingen: energieprijzen die uit de pan swingen en bijhorende infl atie, de crisis in Oekraïne, maar ook met een aantal veranderingen op vastgoedgebied. Verderop in deze bijlage leggen onze juridische medewerkers uit wat er staat te veranderen en wat dit voor jullie en voor de vastgoedmarkt kan betekenen. 

Bij Heylen Vastgoed blijven we er alles aan doen om je eigendom de meeste kans tot verkoop te geven. Zo hebben we net een succesvolle openhuizendag achter de rug met een recordaantal deelnemende panden. Maar liefst 411 woningen zetten de deuren open om potentiële kopers te verwelkomen onder de deskundige begeleiding van onze makelaars. Daarnaast blijven wij inzetten op een optimale mix van kennis, marketing en ons uitgebreide netwerk om onze klanten de best mogelijke service te geven. Wat dat betreft ben ik dan ook verheugd om te kunnen aankondigen dat onze 20ste vestiging zal opengaan in januari in Dendermonde. Wij kijken er naar uit om met onze unieke manier van werken ook in Oost-Vlaanderen verder door te groeien. 

Onze Vastgoed for life actie loopt ondertussen als een trein: dankzij de verkoop en verhuur van jullie eigendommen mochten we eind november al een voorlopig resultaat van meer dan 5000 euro noteren. De actie loopt nog tot 15 december, we kijken samen met onze goede doelen uit naar een topresultaat! 

Verderop in deze Kennis van Wonen kan u een interessant stuk lezen over passief wonen en het O3 project dat hierop inspeelt in Lier. Verder vertellen onze verhuurmedewerkers Jill en Dorien over de maatregelen die de stad Antwerpen nam om discriminatie op de verhuurmarkt tegen te gaan. Ook alternatieve koopvormen komen aan bod en we sluiten af met een interessant stuk over het onroerend erfgoed in de Zoo van Planckendael en hoe er daarin nu ook moet worden omgesprongen met de nieuwe asbestreglementering. Sinds kort kan je voor het laatste vastgoednieuws trouwens terecht op de website kennisvanwonen.be, waar we niet alleen de artikels uit onze vastgoedbijlage bundelen, maar ook tussendoor relevante vastgoedweetjes brengen. Voor ons volledige aanbod en alles over onze unieke manier van werken surf je dan weer naar www.heylenvastgoed.be

Veel leesplezier.