De kennis van wonen

Beste lezers,


De lente is in het land en de eerste editie van de Kennis Van Wonen is een feit. In deze eerste editie van 2023 vind je tips en tricks om jezelf voor te bereiden op de lente. Wat kan je doen om je interieur een frisse look te geven, hoe organiseer je garage,…


Het kopen van een bouwgrond en het bouwen van een nieuwe woning kan een spannende, maar ook overweldigende ervaring zijn. In ons artikel: ‘Het aankopen van een bouwgrond’ gaan we dieper in waarop je moet letten. Ons Artikel zal je helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen en je begeleiden bij het bouwen van je droomhuis.


Je kan ook artikels lezen zoals: ‘De opschortende voorwaarden vs de ontbindende voorwaarde’ en ‘Het verschil tussen voorkooprecht en voorkeurrecht’. Het begrijpen van de verschillen tussen opschortende en ontbindende voorwaarden is van cruciaal belang bij het afsluiten van overeenkomsten, vooral bij grote transacties, zoals bij de aankoop van een huis. Dit artikel biedt een uitgebreide uitleg van beide voorwaarden en hun respectievelijke voordelen en nadelen.

 

Bij Heylen Vastgoed deden we onlangs een grootschalige nieuwbouwenquête, deze enquête was gericht op het verzamelen van inzichten en trends op het gebied van nieuwbouw. Dit om beter te begrijpen wat de behoeften en wensen van onze klanten zijn. We keken naar de belangrijkste trends en inzichten die naar voren zijn gekomen, zoals de vraag naar duurzaamheid en energie-efficiëntie.
 

Heylen Vastgoed zet haar deuren open voor franchisepartners. Bent u op zoek naar een manier om uw vastgoedcarrière naar een hoger niveau te tillen? Dan is het franchisepartnership van Heylen Vastgoed wellicht iets voor u. Heylen Vastgoed is één van de grootste vastgoedmakelaars in België, en biedt franchisepartnerships aan om haar succesvolle bedrijfsmodel uit te breiden naar nieuwe gebieden.
 

Doe je graag nog meer kennis op rond vastgoed? Surf dan naar kennisvanwonen.be voor nog meer artikels die een antwoord kunnen geven op jouw vastgoedvragen.
 

Veel leesplezier.
Johan Heylen
Bestuurder
Bezoek kennisvanwonen.be