Ondersteuning door onze juridische dienst

De laatste jaren komt er bij de verkoop van een woning veel meer kijken. De juridische opvolging van uw (ver)koop of (ver)huur beschouwen wij als onderdeel van onze dienstverlening. Wij willen er dan ook voor zorgen dat uw dossier waterdicht is, denk hierbij aan de nodige attesten, een correcte compromis en verkoopovereenkomst, een gratis ongevallenverzekering, etc.

Schattingsaanvraag Contacteer ons

Heylen juridische ondersteuning

Draaischijf tussen verschillende partijen

De juridische afdeling van Heylen Vastgoed bestaat uit 8 opgeleide medewerkers met kennis van zaken die uw dossier voor u in handen nemen. Zij zijn tevens de draaischijf tussen de verschillende betrokken partijen (notaris, koper, verkoper, …) en verzorgen hieromtrent alle communicatie. Kortom, zij zorgen voor de correcte juridische en administratieve afhandeling van elk dossier. Bovendien kan u bij hen terecht voor al uw juridische vragen omtrent vastgoed.

Uitgebreide juridische afdeling

Dankzij onze juridische medewerkers zijn we in staat om uw dossier te begeleiden van begin tot eind. Zo zorgen we er voor dat de (ver)koop of (ver)huur van uw woning of bouwgrond op een vlotte manier kan verlopen en u voor zo weinig mogelijk verrassingen komt te staan. Zij staan in nauw contact met onze commerciële medewerkers en vormen een essentieel onderdeel van onze service.

 

                                         GRATIS SCHATTING