BEN-woningen Eikenlei
BEN-woningen Eikenlei
BEN-woningen Eikenlei
BEN-woningen Eikenlei
BEN-woningen Eikenlei
BEN-woningen Eikenlei
BEN-woningen Eikenlei

Omschrijving

 

Landelijke BEN-woningen te Grobbendonk

 

 

Prachtige halfopen nieuwbouwwoningen gelegen in een rustige en groene omgeving. Kindvriendelijke en landelijke locatie met een goede verbinding naar omliggende gemeenten, E313 en het centrum met alle voorzieningen. Deze twee woningen zullen uiterst hoogwaardig en volledig afgewerkt worden via ruime budgetten. Het gunstige e-peil wordt gerealiseerd door het voorzien van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D en zonnepanelen.

 

Deze mooi groene ligging combineert rust en privacy met alle voordelen van modern wonen volgens de strengste energienorm: Bijna Energie Neutraal met E-peil < 20! De woningen krijgen een jonge, eigentijdse uitstraling en uitgerust met kwaliteitsvolle materialen, volledig naar keuze. Zo krijgt u volledige inspraak in de afwerking en creëert u uw eigen, unieke thuis.

 

De indeling van de woningen is als volgt: kruipruimte in de kelder aanwezig, op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, zithoek en leefruimte, berging, eethoek met keuken en zicht naar de tuin, trap naar de eerste verdieping, op de eerste verdieping: vier slaapkamers, badkamer, apart toilet en vaste trap naar de zolderverdieping. De zolder zelf kan afgewerkt worden via meerprijs.

 

De plannen en het lastenboek zijn op aanvraag te bekomen. De verkoop geschiedt onder het stelsel van de wet Breyne met een voltooiingswaarborg.Er is BTW verschuldigd op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel.

 

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 014/70.51.58 of via info@heylenvastgoed.be

 

 

Overzicht project

woningen

Gelijkvloerse verdieping

Unit Slaapkamers Oppervlakte Terras Prijs
woning 1 links - Eikenlei 106 4 183.6m2 15m2 €420.000 Bekijk details
woning 2 rechts - Eikenlei 106 4 183.6m2 15m2 €435.000 Bekijk details

Toon op kaart

BEN-woningen Eikenlei

GROBBENDONK

Routebeschrijving