#5 Professionele medewerkers

Heylen team opgeleide medewerkers

Team met lokale kennis in heel de provincie Antwerpen

Dankzij ons team van meer dan 100 professionele medewerkers in de provincie Antwerpen, verdeeld over onze 12 kantoren, hebben wij op elke locatie mensen met voldoende lokale marktkennis. Dankzij de ondersteuning van onze onthaalafdeling, onze juridische afdeling en property management, kunnen onze commerciële medewerkers voor verkoop, verhuur en nieuwbouw zich concentreren op hun taak.

 

Meer dan 100 medewerkers, goed opgeleid en met lokale marktkennis

De service van Heylen Vastgoed wordt gegarandeerd door meer dan 80 medewerkers. Dankzij onze rekrutering, interne opleiding en geografische spreiding zorgen zij voor een gedegen service in heel de provincie Antwerpen. Zo kan iedereen die een woning wil (ver)kopen of (ver)huren rekenen op een optimale dienstverlening.

 

Interne opleiding dankzij Heylen Vastgoed Academy

Al onze medewerkers krijgen bijkomend interne opleidingen in onze Heylen Vastgoed Academy. Dat gaat niet alleen over de veranderende juridische context, maar ook over procedures, schattingen, vlotte werking, gebruik van nieuwe media, IT-ondersteuning, etc. Zo zorgen we er voor dat iedereen bij Heylen Vastgoed up-to-date is en u blijvend onze unieke service kan aanbieden.

 

                                                             GRATIS SCHATTING