9 resultaten

Huis
2800 - Mechelen
Wis alle filters

EEN HUIS HUREN IN MECHELEN?

Bent u uw zoektocht begonnen naar een huurwoning? Weet u niet of u een huis moet huren in Antwerpen of beter kan gaan voor een nieuwbouwproject in Berchem? Wij hebben een compleet en zeer gevarieerd aanbod huizen te huur in Mechelen. Heylen Vastgoed heeft veel lokale marktkennis waardoor wij precies weten wat eraan zit te komen. Daarnaast bieden wij u ondersteuning van A tot Z. Vul uw zoekcriteria in, zodat wij u als eerste op de hoogte kunnen brengen van ons aanbod. Dat is namelijk de snelste weg naar een nieuwe woning.

AANBOD WONINGEN TE HUUR IN MECHELEN

Bekijk het ruime aanbod aan huizen te huur in Mechelen en selecteer de gewenste prijsklasse, gemeente en oppervlakte. Dankzij deze mogelijkheden kunt u bij Heylen Vastgoed gericht zoeken naar een huurwoning met zaken die belangrijk voor u zijn. Heeft u niet gevonden wat u zocht? U kunt altijd uw zoekcriteria invullen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van huizen te huur in Mechelen. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met een van onze kantoren.

BEGELEIDING DOOR HEYLEN VASTGOED

Uw droomhuis te huur gevonden in Mechelen? Heylen Vastgoed zal u van begin tot eind begeleiden en treedt op als tussenpersoon tussen u en de verhuurder. Er wordt gezorgd voor een correcte afhandeling van het contract en onze medewerkers van de juridische afdeling helpen u graag. Daarnaast kunt u altijd terecht voor uw vragen over gemeenschappelijke kosten, rechten en verplichtingen. Uiteraard ook nog steeds wanneer u in uw gehuurde huis woont!

BENIEUWD NAAR WONINGEN TE HUUR IN MECHELEN?

Heeft u een geschikte woning te huur gevonden in Mechelen of wilt u meer informatie ontvangen over woningen te huur in Mechelen? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak bij een van onze vele kantoren in de provincie Antwerpen & het Waasland via de contactpagina van Heylen Vastgoed.

Bekijk het aanbod huizen te huur in Mechelen bij Heylen Vastgoed en vind uw droomhuis!

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De najaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
kennis blog

De kennis van wonen

Editie mei

Het verschijnen van de nieuwe editie van onze Kennis van Wonen valt samen met de ideale periode voor de verkoop van uw woning. Traditioneel is de meimaand een garantie op een snelle en goede transactie. Dit jaar komt daarbij nog het vooruitzicht op de strengere wetgeving rond de renovatieverplichting en verplichte asbestattest in 2023. Daardoor is het voor een aantal panden interessanter om dit jaar te verkopen. Lees er meer over verderop in deze Kennis van Wonen.

Bekijken