#6 Immoborden

Meer dan 2000 panden, dat zijn meer dan 2000 reclameborden

Onze immoborden, geplaatst aan de panden die bij Heylen Vastgoed te koop of te huur staan, zijn al jarenlang één van onze sterkste verkoopstools. Dankzij de geografische verspreiding van ons aanbod in de provincie Antwerpen zijn ook deze extra vormen van reclame uitstekend verdeeld over ons werkgebied. Zo blijven we steeds goed in beeld bij potentiële kopers en verkopers.

Met onze immoborden maken wij niet alleen reclame voor het pand in kwestie en Heylen Vastgoed in het algemeen, maar wij gebruiken deze ook om extra promotie te maken, voor bijvoorbeeld openhuizendagen, specifieke acties, etc.

Meer dan 2000 blijken van vertrouwen

Ook in deze tijden zijn er nog mensen die zo weinig mogelijk op internet kijken, geen kranten of reclame bekijken of niet van voetbal houden. En omdat wij uw woning de meeste kans tot verkoop willen geven, zorgen wij dus ook dat elke voorbijganger kan zien dat uw eigendom te koop staat.Wij zijn ook trots dat we op deze manier het vertrouwen dat verkopers in onze diensten hebben naar buiten kunnen brengen en op die manier ons volledige aanbod kunnen promoten via de rechtstreekse link naar de website van Heylen Vastgoed. 

Plaatsing door onze medewerkers of door professionele partners


Aangezien deze borden een belangrijk onderdeel van onze communicatie vormen, hechten we ook veel belang aan de correcte plaatsing hiervan. Afhankelijk van ligging, mogelijkheden en/of wensen van de verkoper worden onze hoogwaardige immoborden geplaatst door onze makelaars zelf of door professionele partners, die dagdageliijks met niets anders bezig zijn. Eventuele schade door weersomstandigheden, ongeluk, of iets dergelijks wordt op zo kort mogelijke termijn hersteld.

                                              GRATIS SCHATTING

Heylen vastgoed immoborden plaatsen