8 resultaten

Appartement
2930 - Brasschaat
Wis alle filters

Huizen en appartementen te huur 

Bent u op zoek naar een huis of een appartement om te huren? Heylen Vastgoed heeft het grootste aanbod immo te huur in de provincie Antwerpen, het Waasland en in Limburg. Wij gaan voor u op zoek naar uw droomwoning en begeleiden u van A tot Z doorheen alle administratie. Ook wie zelf een woning te huur heeft is bij ons aan het juiste adres om te verhuren. Kom vrijblijvend langs in een van onze kantoren en laat u inspireren door onze professionele makelaars.   

Huis te huur 

In het aanbod van Heylen Vastgoed vindt u huizen te huur in alle groottes, stijlen en prijsklassen. Een huis huren is voor veel mensen een belangrijke stap in het leven. Het is het moment waarop u alleen gaat wonen of met uw partner zal samenwonen. 

Kiezen voor het huren van een huis is voor veel mensen een bewuste keuze. U geniet van de luxe om te wonen in een huis dat aan uw wensen voldoet, al dan niet met een eigen tuin, terwijl u niet de grote investering moet doen om de woning te kopen. Bovendien zijn de kosten die u in het huis maakt ook beperkt. Grote ingrepen, defecten aan bijvoorbeeld de keuken, verwarming of elektriciteit, zijn doorgaans voor rekening van de eigenaar. 

Huis huren 

Zoekt u een woning te huur? Bekijk alvast het aanbod huizen te huur van Heylen Vastgoed. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over onze immo te huur en staan u bij met raad en daad. Kom zeker eens langs op één van onze kantoren!

Appartement te huur 

Woont u graag in het centrum van een stad of gemeente? Wil u alle voorzieningen dichtbij? Dan is een appartement huren voor u misschien wel een goede optie. De specialisten van Heylen Vastgoed zoeken graag met u mee naar het ideale appartement om te huren. 

In ons ruime aanbod appartementen te huur vindt u vast en zeker de perfecte woonst. Over het huurcontract met de verhuurder hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. Dat handelen wij helemaal voor u af. 

Woning te huur 

Heeft u zelf een huis te huur of appartement te huur? Kocht u een pand als investering en wil u dat nu graag gaan verhuren? Dan is Heylen Vastgoed uw partner. Wij beschikken over een groot netwerk waarin we voor u op zoek gaan naar de geschikte huurder. 

Daarbij nemen we ook alle administratie voor u op. We begeleiden u bij de aanvraag van de documenten die u als verhuurder moet kunnen voorleggen en zorgen voor het huurcontract, het contact met de huurder en alle bijkomende administratie. 

Immo te huur? Heylen Vastgoed is er voor u! 

Of u nu een huis of appartement wil huren, met Heylen Vastgoed krijgt u een betrouwbare partner met veel ervaring, een ruim netwerk en een groot aantal strategisch gelegen kantoren.

Een woning te huur vinden of aanbieden was nooit zo eenvoudig! Bekijk het aanbod immo te huur op de website. U filtert gemakkelijk op het type woning, de gemeente, de prijs en het aantal slaapkamers. Zit uw droomwoning niet tussen het aanbod huizen te huur of appartementen te huur? Vul uw zoekopdracht in en blijf automatisch op de hoogte van ons aanbod immo te huur.   

EEN APPARTEMENT HUREN IN BRASSCHAAT?

Op zoek naar een appartement te huur in Brasschaat? Of gewoon benieuwd naar het aanbod appartementen te huur in Brasschaat? Hiervoor bent u bij Heylen Vastgoed aan het juiste adres. Wij beschikken over een compleet en zeer gevarieerd aanbod aan appartementen te huur in Brasschaat. Dankzij onze lokale marktkennis zijn wij ideaal geplaatst om opportuniteiten aan te duiden op uw maat en weten wij wat er zit aan te komen in Brasschaat. Vul uw zoekcriteria in, zodat wij u als eerste op de hoogte kunnen brengen van ons aanbod. Dat is namelijk de snelste weg naar een nieuwe woning.

Bekijk ons aanbod appartementen te huur in Brasschaat.

AANBOD APPARTEMENTEN TE HUUR IN BRASSCHAAT

Wij hebben een erg uitgebreid aanbod aan appartementen te huur in Brasschaat. Onze appartementen worden aangeboden in verschillende prijsklassen, gemeentes en groottes. Hierdoor is het mogelijk om gericht te zoeken naar wat u precies belangrijk vindt. Bekijk gemakkelijk het aanbod appartementen te huur in Brasschaat! Wanneer u geen appartement heeft gevonden naar uw wens, kunt u altijd uw zoekcriteria invullen. Zo blijft u op de hoogte van het nieuwste aanbod in Brasschaat. Ook kunt u altijd contact opnemen met een van onze kantoren voor recente ontwikkelingen.

ONDERSTEUNING VAN A TOT Z DOOR HEYLEN VASTGOED

Wij zoeken graag mee naar een geschikt appartement te huur in Brasschaat. Zodra u een appartement heeft gevonden naar wens, zullen wij als tussenpersoon schakelen tussen u en de verhuurder. Heylen Vastgoed zorgt voor de correcte afhandeling van het contract en daarnaast staan onze medewerkers voor juridische aspecten voor u klaar. Ook beantwoorden wij al uw vragen over verplichtingen, rechten en gemeenschappelijke kosten.

MEER WETEN OVER APPARTEMENTEN TE HUUR IN BRASSCHAAT?

Bent u benieuwd naar het aanbod appartementen te huur in Brasschaat of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bij Heylen Vastgoed staan wij altijd voor u klaar, neem contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak bij een van onze vele kantoren in de provincie Antwerpen & het Waasland via de contactpagina.

Bekijk het aanbod appartementen te huur in Brasschaat en vind een appartement naar wens!

Laat u inspireren

BLOG BEELD Kennis okt Lim

De kennis van wonen - Het belang van Limburg

Naar aanleiding van de opening van ons nieuwe kantoor aan De Schiervellaan 13 in Hasselt presenteren wij jullie graag een eerste keer de kennis van wonen van Heylen Vastgoed als bijlage bij het Belang van Limburg.

Bekijken
blog oktober(3)

De kennis van wonen - Gazet van Antwerpen

editie september

We hebben niet stilgezeten de laatste weken. Zo openden we in Buggenhout een tweede kantoor in Oost-Vlaanderen dat perfect aansluit bij onze bestaande kantoren in Mechelen en Sint-Niklaas. Afgelopen zaterdag gingen in Hasselt de deuren van ons tweede kantoor in Limburg dan weer open. Onze teams daar staan alvast paraat om ons netwerk verder uit te breiden en jullie eigendom nog meer kans tot verkoop te geven.

Bekijken