2 ruime BEN-woningen te Olen
2 ruime BEN-woningen te Olen

Omschrijving

 

 

Ruime BEN-woningen gelegen te Olen, P. Verhaertstraat 5 en 6

 

 

Dit project bestaat uit 2 BEN-woningen gelegen op een kindvriendelijke en groene locatie dichtbij het centrum en met een goede verbinding naar omliggende gemeenten, de stad Herentals en E313. De woningen beschikken elk over een eigen tuin, terras, een carport of inpandige garage en een zolder met vaste trap die mogelijkheden biedt.

 

Woning 1 (de linkse woning vanuit de straatkant bekeken) beschikt over een carport met achterliggend een tuin- en fietsenberging. Voorts beschikt de woning over een inkomhal, gastentoilet, zithoek, open leefkeuken en berging. Vanuit de keuken kan u via een schuifraam naar het terras en de tuin en vanuit de berging via een deur. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een bureau, een badkamer en een apart toilet. Via een vaste trap kan u naar de zolderruimte die mogelijkheden voor afwerking biedt. Hier is er tevens ook een technische ruimte.

 

Woning 2 (de rechtse woning vanuit de straatkant bekeken) beschikt over een inpandige garage en fietsenstalling, inkomhal, gastentoilet, zithoek, eethoek  en open keuken met aansluitend een ruime berging. Vanuit de keuken kan u via een schuifraam naar het terras en de tuin en vanuit de berging via een deur. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, 1 master bedroom met dressing, een badkamer en een apart toilet. Via een vaste trap kan u naar de zolderruimte die mogelijkheden voor afwerking biedt. Hier is er tevens ook een technische ruimte.

 

Het project werd voorzien van de meest recente energiezuinige technieken zijnde vloerverwarming in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem +,  buitenschrijnwerk met hoogrendements beglazing en zonnepanelen waardoor woning 1 kan genieten van een maximum e-peil van 6 en woning 2 een maximum e-peil van 10! Als extra zullen alle schuifdeuren voorzien zijn van een verschuifbaar vliegenraam. Het lastenboek en plannen kan u bekomen op aanvraag.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak op kantoor op 014 70 51 58 of via info@heylenvastgoed.be

 

 

Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A

 

Overzicht project

woningen

Gelijkvloerse verdieping

Unit Slaapkamers Oppervlakte Terras Prijs
Woning 1 - P. Verhaertstraat 6 3 214.44m2 23m2 €485.000 Bekijk details
Woning 2 - P. Verhaertstraat 6 4 245.08m2 27m2 €515.000 Bekijk details

Toon op kaart

2 ruime BEN-woningen te Olen

ONZE-LIEVE-VROUW-OLEN

Routebeschrijving