5 resultaten

Huis
2440 - Geel
Wis alle filters

EEN HUIS HUREN IN GEEL?

Bent u uw zoektocht begonnen naar een huurwoning? Weet u niet of u een huis moet huren in Antwerpen of beter kan gaan voor een nieuwbouwproject in Berchem? Wij hebben een compleet en zeer gevarieerd aanbod huizen te huur in Geel. Heylen Vastgoed heeft veel lokale marktkennis waardoor wij precies weten wat eraan zit te komen. Daarnaast bieden wij u ondersteuning van A tot Z. Vul uw zoekcriteria in, zodat wij u als eerste op de hoogte kunnen brengen van ons aanbod. Dat is namelijk de snelste weg naar een nieuwe woning.

AANBOD WONINGEN TE HUUR IN GEEL

Bekijk het ruime aanbod aan huizen te huur in Geel en selecteer de gewenste prijsklasse, gemeente en oppervlakte. Dankzij deze mogelijkheden kunt u bij Heylen Vastgoed gericht zoeken naar een huurwoning met zaken die belangrijk voor u zijn. Heeft u niet gevonden wat u zocht? U kunt altijd uw zoekcriteria invullen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van huizen te huur in Geel. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met een van onze kantoren.

BEGELEIDING DOOR HEYLEN VASTGOED

Uw droomhuis te huur gevonden in Geel? Heylen Vastgoed zal u van begin tot eind begeleiden en treedt op als tussenpersoon tussen u en de verhuurder. Er wordt gezorgd voor een correcte afhandeling van het contract en onze medewerkers van de juridische afdeling helpen u graag. Daarnaast kunt u altijd terecht voor uw vragen over gemeenschappelijke kosten, rechten en verplichtingen. Uiteraard ook nog steeds wanneer u in uw gehuurde huis woont!

BENIEUWD NAAR WONINGEN TE HUUR IN GEEL?

Heeft u een geschikte woning te huur gevonden in Geel of wilt u meer informatie ontvangen over woningen te huur in Geel? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak bij een van onze vele kantoren in de provincie Antwerpen & het Waasland via de contactpagina van Heylen Vastgoed.

Bekijk het aanbod huizen te huur in Geel bij Heylen Vastgoed en vind uw droomhuis!

Laat u inspireren

nwbw home

NWBW-magazine

De najaarseditie van ons NWBW-magazine is er!

Bekijken
blog(2)

Wonen in uw provincie

Editie januari

Wij blikken met de nodige trots terug op een bijzonder 2021 met enkele leuke cijfers. Zo bezochten afgelopen jaar bijna 1,5 miljoen mensen onze website, openden we 4 nieuwe kantoren om op een totaal van 16 te komen, werken we ondertussen met 151 mensen om uw eigendom de meeste kans tot verkoop of verhuur te geven en hebben we ondertussen bijna 2000 panden in portefeuille. En in 2022 willen we verder gaan op de ingeslagen weg.

Bekijken