A. Toremansstraat
A. Toremansstraat

Omschrijving

 

Prachtige villa met 4 slaapkamers en garage gelegen op een ruim perceel

 

 

Deze moderne BEN-woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Noorderwijk en van de mooie kasteelomgeving. Bovendien is er een goede verbinding naar omliggende gemeenten, stad Herentals en E313. De woning straalt luxe uit en heeft voldoende ruimte om tot rust te komen in een groene omgeving. Als koper heeft u volledig inspraak in de afwerking en kan u uw eigen unieke thuis creëren.

 

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een ruime inkomhal met apart toilet, bureauruimte, vestaire, zitkamer en open leefkeuken met verbinding naar het terras en de tuin, aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, trap naar de eerste verdieping, nachthal, vier slaapkamers waaronder 1 masterbedroom met aansluitende badkamer, tweede badkamer, apart toilet en een technische ruimte met de verwarmingsinstallatie en het ventilatiesysteem. In alle ruimtes is er gekozen voor een optimale lichtinval door gebruik van glaspartijen.

 

De woning beschikt over een ruime garage met een aansluitende berging, een tuin met een ruim terras, een staanplaats voor twee voertuigen en een ruimte voor een aparte tuinberging.

 

De woning zal een maximum e-peil behalen van 9. Dit e-peil wordt behaald door gebruik te maken van energiezuinige technieken zoals vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepomp, ventilatiesysteem D+ enz. Deze maatregelen hebben een enorme impact op uw energiefactuur!

 

Indien u de plannen en het lastenboek wenst te ontvangen, kan u ons contacteren op het nummer 014/ 70.51.58 of via info@heylenvastgoed.be

 

P-score: B / G-score: B

 

 

Overzicht project

Villa

Gelijkvloerse verdieping

Unit Slaapkamers Oppervlakte Terras Prijs
Huis - Armand Toremansstraat 1 4 231m2 19m2 €598.000 Bekijk details

Toon op kaart

A. Toremansstraat

NOORDERWIJK

Routebeschrijving